WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- daniel85
- Juventino

zgłaszam się na to sportowe i kulturalne wydarzenie
jak ostatecznie umawiamy się pod scandickiem i szukamy najlepszego miejsca czy może konkretnie gdzieś?
moje propozycje
1. Havana ?
2. No Stres ???
ten mecz ponoć ma być przełożony na 20:45 także trzeba monitorować sytuacje
jak ostatecznie umawiamy się pod scandickiem i szukamy najlepszego miejsca czy może konkretnie gdzieś?
moje propozycje
1. Havana ?
2. No Stres ???
ten mecz ponoć ma być przełożony na 20:45 także trzeba monitorować sytuacje
- jareckik
- Juventino

Panowie ostatnio chodzimy do pubow gdzie jest kiepska jakość obrazu, proponuje u-7 telebim i 3 telewizory HD. Piwo 20% znizki, na legitke kto ma niech sie zarejestruje i bedzie kupowal reszcie ;D http://www.u7pub.pl/ co wy na to ?
Edit:
poprawione :C
Edit:
poprawione :C
Ostatnio zmieniony 18 października 2012, 19:49 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.
- AmericanPsycho
- Juventino

Ja popieram propozycję Jareckiego - u7, w końcu w jakimś cywilizowanym rejonie. Mimo wszystko, ciągle jeszcze nie potwierdzam swojej obecności.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- jareckik
- Juventino

Ciekawe czy bedzie tam duzo ludzi ? Ostatnio bylem tam w jakis wtorek na LM to siedzialem tylko z moim kumplem... Wczesniej jest Dortmund puszczany ...
- AmericanPsycho
- Juventino

Bujnijmy się przez rynek.Push3k pisze:Ok, to jak mamy iść gdzieś bliżej cywilizacji to może zbiórka obok fontanny na rynku?
Czy walimy prosto do knajpy?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Push3k
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Aż tak pijani chyba nie będziecie.
...choć jak przypomnę sobie Buczusia na Lazio to mam wątpliwości.
Eee, tam. Zbiórka pod fontanną.
...choć jak przypomnę sobie Buczusia na Lazio to mam wątpliwości.
Eee, tam. Zbiórka pod fontanną.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- daniel85
- Juventino

No Stres ma najfajniejszy telebim chyba na Bogusławskiego, Havana też ma telebim, Uno ma telewizorki, w U-7 nie byłem warte zastanowienia, można by też przedzwonić i tego Winnera obczaić czy wszystko już u nich działa bo tam jest też telebim elegancki tylko piwo drogie
mamy jeszcze trochę czasu na zastanowienie
- AmericanPsycho
- Juventino

No Stres POWAŻNIE?! może i ma POWAŻNIE?! najfajnieszy POWAŻNIE?! telebim POWAŻNIE?! na Bogusławskiego POWAŻNIE?! ale to ciągle POWAŻNIE?! słaba jakość. Poza tym POWAŻNIE?! uważam, że jednak na Napoli POWAŻNIE?! No Stres jest zbyt ciasny i POWAŻNIE?! wymagający takiego poziomu POWAŻNIE?! kultury, którego POWAŻNIE?! nie będziemy mogli POWAŻNIE?! zagwarantować POWAŻNIE?! tego wieczoru.
Ostatnio zmieniony 19 października 2012, 01:41 przez AmericanPsycho, łącznie zmieniany 1 raz.