Wszystko o Lazio
- PrzemasJuve
- Juventino
Sam Candreva odejdzie zapewne do Interu. Nie wie chłop co czyni hehe. Wraz z Bielsą wrócą do Rzymu Argentyńczycy. Ciekawe jacy.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Pewnie nie chcieli mu kupić Isli
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Vincitore
- Juventino
Lotito ponoć chce mu się ostro dobrać do tyłka i będzie się ubiegał o kosmiczne odszkodowanie rzędu 50 mln euro, chociaż pewnie na aż tyle nie ma szans. Niemniej Bielsa rozzłościł złą osobę, bo o plecach i kontaktach Lotito we Włoszech powszechnie wiadomo.
- Osgiliath
- Juventino
Na konferencji Lazio ponoć stwierdziło, że sam kontrakt Bielsy miał 13 stron a nie było nawet zdania, które mówiłoby o transferach, które klub miał zagwarantować.
Ten Bielsa to jakiś :doh: Już w Marsylii wywinął podobny numer. Cóż, może Lotito nauczy go trochę szacunku, pewnikiem nie odpuści mu takiego zachowania.
Z innych newsów dotyczących Laziale, to Candreva poprosił o pozwolenie na transfer, więc albo Inter albo CFC.
EDIT: pumex, tru, zapomniałem o Napoli. :redface:
Ten Bielsa to jakiś :doh: Już w Marsylii wywinął podobny numer. Cóż, może Lotito nauczy go trochę szacunku, pewnikiem nie odpuści mu takiego zachowania.
Z innych newsów dotyczących Laziale, to Candreva poprosił o pozwolenie na transfer, więc albo Inter albo CFC.
EDIT: pumex, tru, zapomniałem o Napoli. :redface:
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2016, 17:25 przez Osgiliath, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
...albo Napoli, które obecnie ponoć ma największe szanse na zakontraktowanie Włocha.Osgiliath pisze:Z innych newsów dotyczących Laziale, to Candreva poprosił o pozwolenie na transfer, więc albo Inter albo CFC.

- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... r-two-days
Jeśli to prawda, to nic dziwnego że Bielsa ich pogonił. Wszyscy wiedzą że to specyficzny gość, typ dyktatora, pod którego klub musi się dostosować w kwestii transferów i nieudacznik Lotito wiedział na co się pisze zatrudniając argentyńczyka. Jedyny zarzut do Bielsy jaki mozna mieć to to, że w końcu podpisał z Lazio umowe, mimo iż widział co sie dzieje.
Jeśli to prawda, to nic dziwnego że Bielsa ich pogonił. Wszyscy wiedzą że to specyficzny gość, typ dyktatora, pod którego klub musi się dostosować w kwestii transferów i nieudacznik Lotito wiedział na co się pisze zatrudniając argentyńczyka. Jedyny zarzut do Bielsy jaki mozna mieć to to, że w końcu podpisał z Lazio umowe, mimo iż widział co sie dzieje.

- Maly
- Juventino
czyli miałem rację...

Maly pisze:Pewnie nie chcieli mu kupić Isli
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Żartujesz, prawda? Facet jeszcze nawet nie doleciał na pierwszą konferencję i już rezygnuje z powodu braku transferów. Na początku lipca, w Lazio.Baczu pisze:Jeśli to prawda, to nic dziwnego że Bielsa ich pogonił
W dodatku jego umowa nie zawierała niczego na temat transferów, więc Lotito go ostro weźmie w obroty :redface:
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Podobno umowa zawierała zapis że Bielsa ma klepać ostatecznie transfery klubu i do 5 lipca ma mieć conajmniej 4 nowych piłkarzy ze swojej listy, aby móc ich wkomponować w skład. Aczkolwiek możemy sobie gdybać, bo raczej nie dowiemy się co konkretnie zawierała umowa.

- Maly
- Juventino
W pierwszy dzień sprzedaży karnetów na nowy sezon Lazio sprzedało... 11 sztuk 
http://www.goal.com/en-gb/news/4160/ext ... y-of-sales

http://www.goal.com/en-gb/news/4160/ext ... y-of-sales
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
Oglądam Lazio z Pescarą. Parolo włączył Hamsik mode. Świetny, kapitalny występ Włocha, który już skompletował hattricka.
Atalanta równiez wygrywa, jeśli dzisiaj Inter przegra to będzie za Lazio, a na równi z Atalantą.
Teoretycznie jeśli Inter zanotuje z nami przegraną i stratę punktów za tydzień , to nagle z walki o LM, zrobi się walka o LE
Atalanta równiez wygrywa, jeśli dzisiaj Inter przegra to będzie za Lazio, a na równi z Atalantą.
Teoretycznie jeśli Inter zanotuje z nami przegraną i stratę punktów za tydzień , to nagle z walki o LM, zrobi się walka o LE

Ostatnio zmieniony 05 lutego 2017, 17:02 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- PlanetJuve
- Juventino
Parolo 4 bramki !
:shock:
Co za kolejka z wyczynami pomocników.

Co za kolejka z wyczynami pomocników.