Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 09:26

paku pisze: Własnie sam sie zastanawiam, co jest z tym tematem :| Panowie, ruszać się ! :> white wolv daj alfabet :P Pozdrawiam
Dzieki za glosy.Ja sam czekalem i w sumie nadal czekam na oficjalne wyniki bo z tego co widze ankieta jeszcze trwa.A alfabet tak czy inaczej powinien byc gotowy w ciagu najblizszych 2tyg.(jak bede mial luzy na studiach i w pracy to szybciej).pozdr

EDIT: przepraszam za opoznienie...ostatnie dni sprawily ze nie mialem ani checi ani natchnienia na pisanie alfabetu..Inna sprawa ze ciezko napisac ten alfabet tak od reki,wymaga to zastanowienia bo przeciez jest on swego rodzaju wizytowka forumowicza i powinien go charakteryzowac.Prace nad alfabetem trwaja,przepraszam za opoznienia.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2005, 19:52 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 09:59

No to powoli zdobywamy informacje :D
ostatnio cos nie dochodza glosy w ankiecie, wiec proponuje, zeby juz ja zakonczyc - niech white wolv juz nie czeka i pracuje nad alfabetem. Proponuje zeby zaczac nowa ankiete 8)

P.S tez chcialbym byc w ankiecie ;d :lol: do tej pewnie jeszcze sie nie klasyfikuje bo troszke "noob" ze mnie, ale w przyszlosci............. :wink:

Obrazek
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 12:15

Siewier pisze:Maggie Del Piero :arrow: heah , dobrze ze niy tylko jo tu najpierw pisza a potem mysla - wreszcie nie czuje sie osamotniony :-D
Chodź czasem to jes męczące gdy ( niepokazują palcami ) ten pan co ma posta nademną :-D wyskakuje mi z tekstami typu " Siewierku ..... napisz coś po śląsku :!: proseeeeee :-D " :lol: :D :-D :lol:
Sjewjerku ;) Coś Ci nie pasuje ? :P 8)

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 15:01

Narazie nowej ankiety nie przewiduję. Alfabety pojawiają się rzadziej jak co miesiąc, a w tym roku pojawiły się tylko 2. :| Z alfabetami zalega jeszcze wiele osób i dopuki choć jedna go nie napisze, to nowej ankiety nie będzie. Możemy uznać, że zwycięscą ostatniej jest white_wolv i on też może zamieścić alfabet.

I need a girl that I can train.
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 16:14

heh tyle, ze w takim wypadku szybko ta zabawa moze sie skonczyc :9 sam mowisz, ze duzo osob zalega z alfabetem. Mozna by ich spytac czy pisza go czy nie :?

Obrazek
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 20:31

Zabawa straciła swój urok, ale może jeszcze parę osób pokusi się o napisanie alfabetu.
Wyniki ostatniej ankiety przedstawiają się następująco:
1. white_wolv - 25 głosów
2. Pelson - 15 głosów
3. Pawciosss - 13 głosów
4. paku - 5 głosów

Ankietę wygrał white_wolv, prosimy go o napisanie alfabetu, kiedykolwiek...

Następna ankieta:
leniup
BOOM
Pawciosss
Pelson

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 21:09

choroba jasna :D byłem pewien ze sie tu gdzieś zgłaszałem do zabawy ale chyba gdzieś mój post przepadł albo jo żek jes poprostu ślepy :wink:
Jeśli znajdzie sie miejsce to wyrażam zgode :P na umieszczenie mnie w następnej ankiecie.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 22:23

Sarsik pisze:Ankietę wygrał white_wolv, prosimy go o napisanie alfabetu, kiedykolwiek...
Alfabet pisze sukcesywnie od kilkunastu dni.Jest on juz w 70% skonczony i na pewno sie wkrotce pojawi takze nie bojcie zaby.
Inna sprawa ze obiecalem wyrobic sie w ciagu 2 tyg. :| Nic nie poradze na fakt ze pojecie "wolny czas" to u mnie ostatnio abstrakcja..dodatkowo jeszcze momentami nie mam "natchnienia" aby cos sensownego do tych literek podopisywac.
Mam nadzieje ze nie macie mi tej zwloki za zle.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2005, 22:59

white_wolv pisze: Alfabet pisze sukcesywnie od kilkunastu dni.Jest on juz w 70% skonczony i na pewno sie wkrotce pojawi takze nie bojcie zaby.
Inna sprawa ze obiecalem wyrobic sie w ciagu 2 tyg. :| Nic nie poradze na fakt ze pojecie "wolny czas" to u mnie ostatnio abstrakcja..dodatkowo jeszcze momentami nie mam "natchnienia" aby cos sensownego do tych literek podopisywac.
Mam nadzieje ze nie macie mi tej zwloki za zle.
No czekam z niecierpliwością na Pański :wink: alfabet co do którego mam wielkie oczekiwania wiec jestem za dluzysz pisaniem alfabetu co ma sie oczywiscie przelozyc na jakosc :D - mam nadzieje ze sie nie zawiode 8)

Ludzie głosujce :!: :!: :!: Czym wiecej glosow tym lepiej :-D

Dotychczasowe wyniki ankiety :
leniup - 6% [ 1 ]
BOOM - 6% [ 1 ]
Pawciosss - 40% [ 6 ]
Pelson - 46% [ 7 ]

p.s. oczywiscie podtrzymuje moją kandydature do nastepnej ankiety :oops:

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2005, 08:10

Wow jestem w ankiecie :D mam dosc male szanse z takimi doswiadczonymi juventino, ale i tak bardzo mi milo, ze zostalem uwzgledniony w ankiecie :D ciekawe moze kiedys i ja napisze swoj alfabet :wink:
Ludzie glosujcie! Nie psujmy takiej dobrej zabawy 8)

Obrazek
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2005, 20:05

Chciałbym jako następny napisać swój "alfabet zycia" :D

PS- ALexxx jestem ciekaw co Ty byś napisał - zawsze mnie rozbawiasz :rotfl: , oczywiście w pozytywnym znaczeniu!!

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 21:34

Wyniki ankiety:
1. leniup - 19 głosów
2. Pawciosss - 16 głosów
3. Pelson - 10 głosów
4. BOOM - 3 głosy

Prosimy leniupa o napisanie alfabetu.

Nowej ankiety narazie nie będzie. Wszyscy sobie totalnie olali zabawę, alfabety już się nie ukazują. Wystarczy jeden alfabet (nawet niech to będzie osoba, która nie wygrała datąd ankiety), a zabawa rusza od nowa. Narazie dajmy sobie spokój.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:06

No to tradycyjnie tak jak wszyscy dziękuje tym którzy oddali na mnie głosy. Zabieram się do pisania alfabetu, powinien się ukazać w ciągu dwóch tygodni.

Jeszcze raz dziękuje za głosy :)

Obrazek
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 18:20

Do przyszłej niedzieli macie czas na napisanie alfabetów. Wy, czyli ci co wygrali ankiety, a także ci, którzy nie wygrali, ale mają ochotę napisać coś od siebie. W przypadku nie pojawienia się żadnego alfabetu, w poniedziałek po tej niedzieli, tj. 6.06.05 r., zamykam definitywnie zabawę. Może w przyszłości pomyślimy nad inną formą lepszego poznania się nawzajem. Widać, że alfabety, to już przeżytek. A szkoda.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 22:21

Sarsik pisze:W przypadku nie pojawienia się żadnego alfabetu, w poniedziałek po tej niedzieli, tj. 6.06.05 r., zamykam definitywnie zabawę.
To znaczy, że ta zabawa już nie obowiązuje :roll: ? Brawo! Ludzie głosowali na Was, bo chcieli się czegoś nowego o Was dowiedzieć. Pierwsze alfabety były bardzo ciekawe. Ale Wy swoich nie napisaliście. Czemu? Bo mieliście za mało czasu? Tak trudno napisać chociaż 1 literkę dziennie? Nikt Was nie pogania, nie chodzi tu o konkretną datę. Nawet Rasi, który przestał się udzielać na forum, wywiązał się z obowiązku i umieścił swój alfabet. Wstyd :roll: .

:roll:
Zablokowany