Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- JuveQL
- Juventino
Jak dla mnie to moze se kupowac wszystkich pilkarzy z wyjatkiem graczy Juve. Dlatego jak ma kase to niech kupuje Carlosa, choc nie wiem czy bylby to dobry wybór. Styl gry Roberto Carlosa jakoś nie pasuje mi do stylu z Wysp Brytyjskich...no ale to jego pieniądze i jego decyzja 
- KwiAtek
- Juventino
on po prostu nie wie, ze dobrej druzyny nie buduje sie w przeciagu jednego sezonu, ale conajmniej kilku... mysli, ze jak bedzie mial ekipe naszpikowana gwiazdami to od razu liga, LM i Bog wie co jeszcze bedzie ich :lol:
druzyna ma stanowic kolektyw, a nie zbieranine gwiazdeczek zarabiajacych dziennie tyle kasy, ile przecietny czlowiek pracujacy przez okragly rok (patrz: 'los galimatiasos')
druzyna ma stanowic kolektyw, a nie zbieranine gwiazdeczek zarabiajacych dziennie tyle kasy, ile przecietny czlowiek pracujacy przez okragly rok (patrz: 'los galimatiasos')
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Alexxxxx
- Juventino
No Abramowicz szaleje na maxa. Ile on wydaje. Tyle pieniazków. Pożyczył by z 100000 i bym sie nie obraził
Cóz ma kase to kupuje, ale za dużo gwiazd, nie długo nie bedzie mozna gdzie ich upchnać. Według mnie to jest xle dla piłki. Rosja i USA to zagrozenia dla Piłki oni myslą tylko o zwycięstwach i kasie, a nie o duchu sportu. Ja czytam sobie na zagranicznej stronie. Abramowicz mnie wkurza daje 50 milionów funtów za Carlosa :!: :!: :!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Johnny777
- Juventino
Jak tylko rusek nie tyka się Juve to informacje o nim mnie śmieszą
A niech kupi Carlosa to gardłowy klub
będzie grał ustawieniem 1-0-0-10 :twisted: :twisted: bo nie będą mieli w składzie żadnego obrońcy. :twisted: :twisted:

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
chłop się wyszaleje i mu przejdzie to chyba ten wiek ale trzeba go przeczekać .........................Poza tym Carlos to właściwie mi wisi i powiewa ważne że pcha te swe łapy daleko od Juve :evil:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- RuTeK
- Juventino
Juz mnie ta naprawde wpienia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: On mysli sobie że mu wszystko wolno :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nidlugo to bedzie chciał wykupic FIFA. JAk tak można jaki ON MA tupet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mysli se ze ma duzo kasy i moze se urządzać z Z dobrej piłki Chempionschip Menager 2003/2004 :evil: :evil: :evil: :evil: Powini mu co s rozbic albo cos!!!!!!!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- JuveQL
- Juventino
Ja was nie rozumiem. Jak mozna mowic ze "se za duzo pozwala". Przeciez jak ma pieniadze to moze robic to co chce. Jezeli lubi pilke niech kupuje pilkarzy. Gdyby kupował za taka cene znaczki pocztowe albo obrazy to zapewne nigdy bys nie powiedzial ze za duzo se powala. Wiec pomysl zanim cos napiszesz...
- Logan
- Juventino
no troche to denerwujace ze zapowiada sprowadzenie kazdego wielkiego pilkarza :!: ostatnie czytalem ze chce dac za Raula 100 mln euro :!: bez kity na wp.pl przeczytajcie sobie :!: no ale skoro go stac to niech tak szaleje tylko niech trzyma sie z daleka od JUVE :twisted: zobaczymy kiedy mu sie ta kasa zwroci
mi sie wydaje ze dlugo bedzie musial poczekac bo to jego "druzyna gwiazd" narazie sie rewelacyjnie nie spisuje :twisted:

Forza Juve
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Popieram tą prpozycję, ciekawe czy by nową ### też sobie kupił :lol:Noodels pisze:JaK Kupi Jakiegos pIŁKARZA Z JUVE TO JA PROPONUJE JECHAC DO LONDYNU I MU DYNAMIT W ### WSADZIC
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- gregor_g4
- Juventino
ase i mu wolno. Ale popatrzcie na to z innej strony, chcial kupic Raula, Ronaldo, Nedveda Buffona i wielu innych a nic z tego nie wyszlo tak wiec nie wszystkie jego zachcianki beda spelnione
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
I tak wymiatamy, a pozatym nie chciałbym żeby jakiś Rusek żądził w Juve, wolę Kaddafiego. On też ma dużo kasy a pozatym jest wielkim fanem Juve, a Romek nie jest tak oddany Chelsea'i.Łukasz.juventihno pisze:ja zazdroszcze chelsiem ze ma takiego prezydenta.Jakby juve milo takiego dupka to by wymiatali ja cholera.
Lepiej żeby klubem żądził uboższy fan. A pozatym pieniądze to nie wszystko. Zobacz jaki mam podpis na dole, napisany jest też autor tych słów, i jak widać to się potwierdza oni kupują ale to nie daje aż takich efektów jak się wydaje.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero