Koszulka 17/18
- ManInBlack87
- Juventino
Ta niebieska treningowa za 199 jest genialna. Must have.
- Vinylside
- Juventino
Koszulki gdzieś od miesiąca są dostępne w internetowym sklepie Juventusu. Wrzucałem chyba nawet gdzieś link w tym temacie z informacją.Cabrini_idol pisze:Ja pierdziele. Chciałbym wszystkie te retro. Ależ ile to może kosztować. Pewnie soczyście.
Każda koszulka w cenie 49,95 euro.
http://store.juventus.com/en/226/0/juve ... ro-jerseys
- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Te retro koszulki, to jakaś ograniczona czasowo akcja? Bo nie wiem, czy się spieszyć 
e: to normalne, że w TEJ koszulce belka z gwiazdkami nachodzi na krawędź kółeczka?

e: to normalne, że w TEJ koszulce belka z gwiazdkami nachodzi na krawędź kółeczka?

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Panowie ja do was z zapytaniem ( być może głupim, lecz nie ogarniam
)
Otóż mam zamiar zamówić sobie ze strony adidasa koszulke na nowy sezon wyjazdową replikę, lecz nie widzę tam nigdzie emblematów za scudetto i rozetę, da się jakoś to ogarnąć?

Otóż mam zamiar zamówić sobie ze strony adidasa koszulke na nowy sezon wyjazdową replikę, lecz nie widzę tam nigdzie emblematów za scudetto i rozetę, da się jakoś to ogarnąć?
- Cabrini_idol
- Juventino
Masz opcję dodania rozety i scudetto (za darmo). Tam obok naszywki CL.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mógłbyś mnie dokładnie nakierować? Bo ja tam oprócz wybór rozmiaru i "zainspiruj mnie" nic nie widzę? :roll:Cabrini_idol pisze:Masz opcję dodania rozety i scudetto (za darmo). Tam obok naszywki CL.
http://www.adidas.pl/replika-koszulki-w ... Q4530.html
- Cabrini_idol
- Juventino
Oj przepraszam. Na adidasie.pl z tego co wiem nie ma możliwości rozety i scudetto.
Chodziło mi o JuveStore. Tylko tam dostaniesz koszulkę z dodatkami wszystkimi.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie wprowadzaj ludzi w błąd, pisałem ostatnio na forum, że pojawiła się taka możliwość. Co prawda jeszcze nie wszędzie, ale jest. Na przykład tutaj:Cabrini_idol pisze:Oj przepraszam. Na adidasie.pl z tego co wiem nie ma możliwości rozety i scudetto.
http://www.adidas.pl/replika-koszulki-b ... product_rr
Skoro wrzucili do bramkarskiej to powinni i do koszulek meczowych zawodników z pola. Masz tam po prawej stronie opcję "dodaj znaczek" i wbijasz, nabijając sobie cenę końcową. :lol: Zamawiałem tam czarną sprzed 2 sezonów, ale czasem brakuje im tych znaczków, więc trzeba być na bieżąco.Mati1990 pisze:Panowie ja do was z zapytaniem ( być może głupim, lecz nie ogarniam)
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie wprowadzam w błąd. Na dzień dzisiejszy nie kupisz na adidas.pl koszulki Juve ( pasiaka i wyjazdówki) ze scudetto i rozetą.

- Cabrini_idol
- Juventino
https://pbs.twimg.com/media/DDrSdExXUAEtcLS.jpg
najprawdopodobniej 3 komplet. Jeden z najgorszych w historii.

- wloski
- Juventino
Wygląd wszystkich koszulek jest już dawno znany i trzeci komplet oby był rzadko używany...Cabrini_idol pisze:https://pbs.twimg.com/media/DDrSdExXUAEtcLS.jpg

Za to tak wyglądający komplecik strojów, wyglądałby zacnie.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Dla mnie bomba wszystkie trzy 

- Cabrini_idol
- Juventino
wloski to już oficjalne zdjęcia trzeciego kompletu ? Jeśli tak to zmienia moje zdanie co do 3 kompletu 
Bo zobacz na tych zdjęciach np 1 komplet ma złote wstawki na rękawach. A w oryginale ich nie ma. Na 2 komplecie zaś widać jakiś ciemniejszy pasek pośrodku a w oryginale go nie ma.

Bo zobacz na tych zdjęciach np 1 komplet ma złote wstawki na rękawach. A w oryginale ich nie ma. Na 2 komplecie zaś widać jakiś ciemniejszy pasek pośrodku a w oryginale go nie ma.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2017, 12:24 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.