Serie A 15/16 (25): JUVENTUS 1-0 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Pessos

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:42

Zaza to nieprzewidywalny skurczybyk.
Od początku tego sezonu podobała mi się jego waleczność i instynkt zabójcy, może nie zawsze jest racjonalny (ostatnie czerwo) ale strasznie go lubie.
W 80 minucie już bałem się że mecz skończy się na stojąco i obie strony zadowolą się 1pkt ale tak nas szczęście się nie stało.
:koszulka:

Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:43

Incredibile Zaza, a już zwątpiłem gdy Juve się cofnęło do obrony.
Rugani nic nie zepsuł na szczęście, może nabierze więcej pewności siebie, piękny wieczór.

Flas

Juventino
Juventino

Z Barzaglim grającym tak jak po zejściu Bonuca moglibyśmy w zasadzie grać jednym obrońcą. Świetny mecz Marchisio, decydujący Zaza - tak klasowych zmienników potrzebuje każdy zespół. Mamy lidera i kolejne zwycięstwo w serii. :koszulka:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Rok życia w plecy, ale przynajmniej wróciliśmy na swoje miejsce. Gramy dalej!

Tengen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

stahoo pisze:
Tengen pisze:
Co z Bonucem? :co?:
Oby tylko zbicie czwórki. Jeśli tak, na Bayern powinien być.
Oby. W sumie po meczu cieszył się z Zazą, to może nic poważnego :)

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:44

Ojej ile nerwow. krzyczałem, przeklinałem, całe 90 minut dreptania przed TV.
A teraz zasłużone piwko, jako, że niepite od dawna, to nie ma o się zdziwić jak tu zaraz dla mnie zrobi się alkoforum! :)

Ufff.. świetny mecz Barzy. Rugani nie obsrał się, ale widac, że Andrea go pięknie asekurował.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:44

Zaza :juve:

Świetna zmiana Morata --> Zaza. Abstrahując od gola, od razu różnica była widoczna. Włoch - waleczny, zadziorny, z werwą, wie co ma robić, trzy kapitalne odbiory. Hiszpan - człap, człap, strata, człap, człap, sprint, strata, skwaszona mina. Podczas nieobecności Mandzukicia partnerować Dybali powinien właśnie Łysy.

Druga dobra zmiana to Dybala --> Alex Sandro. Nie był to mecz Argentyńczyka, a po wejściu Brazylijczyka widać było zastrzyk jakości. Trzecia, o dziwo nie najgorsza, choć wymuszona zmiana to Bonucci --> Rugani. Leo grał świetnie, ale Daniele wyglądał nadspodziewanie pewnie, zwłaszcza z piłką przy nodze :ok:

Na razie tyle ode mnie. FORZA JUVE!

Obrazek
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:45

Nie Morata, nie Dybala, nie Pogba, a JOKER ZAZA !

Chłop z meczu na mecz pokazuje, że zasługuje być jokerem w Juve i oby jak najdłużej u nas został z taką skutecznością.

Nasi piłkarze to gladiatorzy, wierzyłem do samego końca, że wciśniemy i wcisnęliśmy.

BRAWO ZAZA (Aż ustawiłem avatar na cześć Simone).

LIDER JEST TYLKO JEDEN, FORZA :juve:

Obrazek
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:45

Ciężi mecz i trzeba oddać Napoli, Sarri stworzył chyba najlepsze Napoli od lat. Bardzo dobry mecz Pogby, który technicznie zrobił wielki postęp w tym sezonie.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:46

Sandro wchodzi na ostatnie 5 minut i asysta :D :dance2: Magiczny Pogba, co nie dotknie to ####. Znowu.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:46

mnowo pisze:Rok życia w plecy, ale przynajmniej wróciliśmy na swoje miejsce. Gramy dalej!
Uff!

Bałem się już,że mecz zakończy się podziałem punktów.Tragiczny dzisiaj był Pogba.Szczerze to myślałem,że jeszcze drugą żółtą zarobi...brawo Zaza!Wejście smoka.Który to już raz?!

Mamy lidera!

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:47

Zaza chyba będzie pierwszym rezerwowym, który dorobi się pomnika pod stadionem :bravo:

W drugiej połowie jeszcze przed bramką był moment, że zdawaliśmy się być drużyną zadowoloną z remisu... lub znów pewną, że prędzej czy później strzelimy bramkę.

Brawo za ten mecz, brawo za walkę, rywal postawił bardzo trudne warunki, a i sytuacja boiskowa nas nie rozpieściła (zejście Bonucciego). Napiszmy kolejny kawałek historii i zdobądźmy 5 scudetto z rzędu, pobijmy ten cholerny rekord zwycięstw z rzędu w lidze Interu i wygrajmy mistrza pomimo tak słabego początku w lidze.

:juve:

Wojtek1207

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:47

Decydującą główkę wygrał bodajże Sandro - miał nosa Max.
Ale setka Dybali... :stop: Powinniśmy byli prowadzić już znacznie wcześniej. A ci, co chcą krytykować dzisiaj naszego "najgorszego" Hiszpana, niech zastanowią się, co zrobił nasz "najlepszy" Argentyńczyk.

Ze wszystkich 1:0 jakie mogły paść, to jest najlepsze. Napoli przez ostatni kwadrans było częściej przy piłce, my mieliśmy problem z wyjściem z połówki i z celnością, bramka w 90 minucie i brutalnie przerwane marzenia. Lepiej być chyba nie mogło.

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:48

Dobrze ze mnie nie ma w Częstochowie bo chodzilbym jak spiderman po suficie, boże mój. Dziekuje za te emocje

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 22:48

Wspaniale! Druga połowa była nie do oglądania ale 3 punkty i lider - są. Bardzo się bałem tego meczu, czułem, że będzie w czapkę... ale zamiast tego mamy 15. wygrany mecz z rzędu!

Brawo, fantastycznie! :bravo:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zablokowany