Mercato (Lato 2016)
- Cabrini_idol
- Juventino
DO tego dodał, że podążamy sciezką włoską i musimy również patrzeć na nasz budzet i go balansować.
Smierdzi mi tu klopsem roku. Sprzedamy Vidala i nikogo nie kupimy (przynajmniej nikogo poważnego)
live z konferencji.
https://twitter.com/juventusfcen tu na zywo po angielsku.
cały czas powtarzają, że odmładzają i stawiają na Wloskie Juve.. i tak w kółko.
Tyle będzie z gotze czy draxlera
SAPONARA albo DIAMANTI 
Smierdzi mi tu klopsem roku. Sprzedamy Vidala i nikogo nie kupimy (przynajmniej nikogo poważnego)
live z konferencji.
https://twitter.com/juventusfcen tu na zywo po angielsku.
cały czas powtarzają, że odmładzają i stawiają na Wloskie Juve.. i tak w kółko.
Tyle będzie z gotze czy draxlera

Ostatnio zmieniony 20 lipca 2015, 16:12 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Przy zakupie Sandro+Vrsaljko, przez kolejne min 5 lat nie powinniśmy się martwić o boki obrony. Sprzedaż Vidala i Pirlo + zakup Dybali, Zazy, Mandzu i możliwy zakup 3/4 przesuwa nasz środek ciężkości bliżej bramki rywala. Nie musimy kupować nikogo do środka pola, wystarczy dokupić tego 3/4 i skład będzie kompletny i naprawdę dobryMefisto pisze:Tak zupełnie na poważnie, fajnie, że wzmacniamy boki obrony (chociaż jednak od prawa powinniśmy zacząć, nie od lewa), ale wraz ze sprzedażą Vidala jednak prawa rynku nakazują kupić kogoś do przodu, kogoś z w miarę głośnym nazwiskiem i sporym potencjałem. Nawet dla czystego marketingu.

Sandro+Vrsaljko+Draxler = kogo ja kupie w FMie w nowym sezonie?

Allegri: Klub rozgląda się za technicznymi graczami o dużych zdolnościach offensywnych. Rozważamy dostępne opcje.
- Cabrini_idol
- Juventino
Chociaż powiedział, że zapytalismy mozliwosc sprawdzenia Gotze, ale to zawodnik ma podjąc decyzję. Więc chyba nie doszli do porozumienia.
Caly czas powtarza Beppe, ze mamy Wloskie Juve, ze mamy gwiazdy jak Bonucci Chiellini Marchisio....
Caly czas powtarza Beppe, ze mamy Wloskie Juve, ze mamy gwiazdy jak Bonucci Chiellini Marchisio....

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
O tym samym pomyslalem (FM) heheMehehehe pisze:Przy zakupie Sandro+Vrsaljko, przez kolejne min 5 lat nie powinniśmy się martwić o boki obrony. Sprzedaż Vidala i Pirlo + zakup Dybali, Zazy, Mandzu i możliwy zakup 3/4 przesuwa nasz środek ciężkości bliżej bramki rywala. Nie musimy kupować nikogo do środka pola, wystarczy dokupić tego 3/4 i skład będzie kompletny i naprawdę dobryMefisto pisze:Tak zupełnie na poważnie, fajnie, że wzmacniamy boki obrony (chociaż jednak od prawa powinniśmy zacząć, nie od lewa), ale wraz ze sprzedażą Vidala jednak prawa rynku nakazują kupić kogoś do przodu, kogoś z w miarę głośnym nazwiskiem i sporym potencjałem. Nawet dla czystego marketingu.![]()
Sandro+Vrsaljko+Draxler = kogo ja kupie w FMie w nowym sezonie?Nie będzie trzeba robić żadnych zakupów
Allegri: Klub rozgląda się za technicznymi graczami o dużych zdolnościach offensywnych. Rozważamy dostępne opcje.

Ostatnio zmieniony 20 lipca 2015, 16:18 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
To co italJuve, italJuve - Marco V? :twisted:Cabrini_idol pisze:Chociaż powiedział, że zapytalismy mozliwosc sprawdzenia Gotze, ale to zawodnik ma podjąc decyzję. Więc chyba nie doszli do porozumienia.
A za rok Berardi

- Cabrini_idol
- Juventino
Vidal chciał odejść, tak powiedział Beppe
, chciał nowych wyzwyań.

- X_ray
- Juventino
mazi12 pisze:Jak dla mnie, negocjacje z Goetze i Draxlerem upadły i będziemy czekać, a jakże by inaczej, na okazje.
Znowu zaczynacie? Czego oczekujecie, wygadania się ze strategii, aktualnych celów i zaawansowania rozmów w sprawie konkretnych zawodników?Alexinhio-10 pisze:zbyt asekuracyjne te wypowiedzi
Zrozumcie to jest zwykła konferencja na której trener i DS muszą udawać że coś ich obchodzą dziennikarze choć najchętniej jeden zajął by się pracą z zespołem a drugi rynkiem transferowym.
Niestety w dzisiejszych czasach olewanie mediów nie popłaca więc przez kilkadziesiąt minut muszą sprawiać wrażenie tego że dziennikarze są dla nich ważni, ergo leją wodę tyle że ubraną w ładne słówka i czekają na koniec żeby zając się poważnymi sprawami.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2015, 16:32 przez X_ray, łącznie zmieniany 3 razy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie podobają mi się te odpowiedzi w stosunku do Pogby, ta sama gadka jak miesiąc temu z Vidalem, ze dopóki piłkarz sam nie będzie chciał odejść to nie sprzedzą Pogby.
I jest pytanie o Sandro :-D
I jest pytanie o Sandro :-D
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2015, 16:29 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Zaznaczyl tez ze nie sprzedajemy chyba ze zawodnicy tego chca,Cabrini_idol pisze:Vidal chciał odejść, tak powiedział Beppe, chciał nowych wyzwyań.
dodajac ze Pogba chce zostac - co jest w ogole super ;-)
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Cabrini_idol
- Juventino
Co do Sandro,,ciekawy piłkarz, którym wiele zespołów się interesuje''No i to by było na tyle 

- Cabrini_idol
- Juventino
JuventusFC @juventusfcen 2 min2 minuty temu
Marotta: "There is absolutely no requirement to sell @paulpogba."
wloski , tak tez mówił o Vidalu miecha temu.
No nic zobaczymy, jedyne czego dowiedzielismy sie z tej pseudo konferencji to to, że Vidal na 100 % nas opuszcza, bo sam tak chciał.
Żadnych optymistycznych chocby przesłanek, poza tym oczkiem do dziennikarzy Allegriego, kiedy mowa była o Gotze
Marotta: "There is absolutely no requirement to sell @paulpogba."
wloski , tak tez mówił o Vidalu miecha temu.
No nic zobaczymy, jedyne czego dowiedzielismy sie z tej pseudo konferencji to to, że Vidal na 100 % nas opuszcza, bo sam tak chciał.
Żadnych optymistycznych chocby przesłanek, poza tym oczkiem do dziennikarzy Allegriego, kiedy mowa była o Gotze