LM 14/15 (1/2): Real Madryt 1-1 JUVENTUS W FINALE!!!
- pablo1503
- Juventino
A myślisz, że wyłączyłem już mecz i się pogodziłem z porażką? Jasne, że nie!kuba2424 pisze:Weź się chłopie w garść, wytrzyj gila spod nosa i WALCZ! znaczy kibicuj! Nie ma srania po kątach!pablo1503 pisze: Wybaczcie, że to piszę, ale nie wierzę w awans. Od kilku dni chodzi to za mną i niestety się sprawdza. Nie ten dzień.
Chodzi mi o to, że nie mamy argumentów i jak nic się nie zmieni w drugiej połowie, to po prostu nie widzę awansu.
Wybacz, nigdy nie byłem optymistą.

- Dtmiu
- Katalończyk
Mi się wydaje, że karny został niestety podyktowany słusznie. Głupie wejście i tyle.
Juve jeśli chce awansować, to będzie to droga przez cierpienie, ale życzę Wam tego. Pamiętajcie, że jeden gol daje naprawdę wiele, a do tego nie macie nic do stracenia. Będzie dobrze!
Juve jeśli chce awansować, to będzie to droga przez cierpienie, ale życzę Wam tego. Pamiętajcie, że jeden gol daje naprawdę wiele, a do tego nie macie nic do stracenia. Będzie dobrze!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Real ma przewagę, ale jak zwykle skuteczność tragiczna, poza karnym nie leciało nic w światło bramki co mogło wpaść. Chiellini spartolił po całości
Ile jeszcze musi strzelić goli dla rywala by go w końcu wywalili. Tykająca bimba czy rywal gra źle i nie może stworzyć okazji czy dobrze ale nie może wykończyć to Chiellini dopomoże.

- mateo369
- Juventino
Gramy słabo to trzeba znaleźć winnego, pada jak zwykle na sędziego :lol: ludzie nie ośmieszajcie się...
wierzę w lepszą grę i awans w 2 połowie! Forza!
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jestem załamany z powodu tego co widzę bo nie potrafimy skleić choć jednej sytuacji...stałe fragmenty gry w wykonaniu Pirlo to dno a kielon zawsze musi coś sprowokować...ewidentne sędziowanie pod Real czego przed meczem się spodziewaliśmy...

- Loczeno
- Madridista
Widzisz, ja np. mam wątpliwości czy James nie był drugi raz faulowany przez Vidala (jak niektórzy już tu pisali), ale nie kłócę się. Jak zawsze obejrzę powtórkę na spokojnie po dwumeczu i wtedy sobie ocenię.
Dla mnie możecie być serio dumni ze swoich piłkarzy, stawiają trudne warunki. Choć setek zdecydowanie więcej my.
Dla mnie możecie być serio dumni ze swoich piłkarzy, stawiają trudne warunki. Choć setek zdecydowanie więcej my.
- Łukasz
- Juventino
To samo póki co można mówić o naszych... Sędzia gwiżdże ok, nie faworyzuje. Jakby to robił, to by James nie miał żółtka...Wojtek pisze:Czyli przed meczowe obawy okazały się słuszne, strach dmuchnąć w jakiegokolwiek piłkarza w białej koszulce bo zaraz lądują na ziemi...
- Zizou_1989
- Juventino
głupie gadanie z tym karnym, mieli tyle sytuacji ze cud ze 1 bramka padła, my natomiast nastawialismy sie na to ze wpadnie jakas ich bramka i MUSIMY cos strzelic. Bez naszego gola nic nie bedzie. Czekamy teraz na nasza bramke 

- Morgesztern
- Juventino
:rotfl:Loczeno pisze:Widzisz, ja np. mam wątpliwości czy James nie był drugi raz faulowany przez Vidala (jak niektórzy już tu pisali), ale nie kłócę się. Jak zawsze obejrzę powtórkę na spokojnie po dwumeczu i wtedy sobie ocenię.
Gdyby piłkarze Realu umieli strzelać w bramkę to by było z 3:0. Piłkarze to statyści, no, prócz Kielona...

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Właśnie nie możemy, bo grają Wasi tydzień temu, na ćwierć swoich możliwości. Oprócz Vidala mało kto naprawdę biega i walczy. Gramy na rogi, z których stwarzamy więcej zagrożenia pod naszą bramką, niż Waszą....Loczeno pisze:Dla mnie możecie być serio dumni ze swoich piłkarzy, stawiają trudne warunki. Choć setek zdecydowanie więcej my.

- Shadow Marshall
- Juventino
Kontakt był, ale kurde tak lecieć na glebę to chyba tylko Najman potrafi. Więcej tu było teatru niż faulu.
- kuba2424
- Juventino
mateo369 pisze:Gramy słabo to trzeba znaleźć winnego, pada jak zwykle na sędziego :lol: ludzie nie ośmieszajcie się...
Pomijam kontrowersyjnego karnego...ale błagam, nie rób z siebie Matki Teresy z wielkim sercem dla innych! Sędzia naprawdę nie sędziuje dziś najlepiej.
- Vimes
- Juventino
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Sędzia gwiżdże ok. tylko co on widział będąc tyłem do akcji jak Kross wpadł na wracającego Vidala bez piłki a Pogba dostał bardzo dobrą piłkę w pól karne Realu, ta sytuacja utwierdza mnie, że sędzia ma dmuchać na zimne.