Leonardo Bonucci
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Kurde coś ewidentnie się z nim porobiło
Nie odmawiam mu umiejętności piłkarskich, ale wszyscy pamiętają jak grał z początku przygody w Juve. Taka zauważalna zmiana nastąpiła po odejściu Conte, może nie podobało mu się, że pałeczkę przejął Max? Oprócz wstydu w finałach LM Juventus jest potęgą
Będzie miał chłop przywitanie w Turynie oj będzie.

- Shadow Marshall
- Juventino
Kiedyś pojawiały się newsy, że Max to żaden lider szatni jak Conte tylko ciepła klucha. Może to Leo nie pasowało?
- Cabrini_idol
- Juventino
I poszedł do jeszcze większej kluchy Montelli ?
Allegri to nie jest ciepła klucha, wg mnie.

- Vincitore
- Juventino
To teraz trafił idealnie, Montella wygląda na gościa, któremu walnąłbyś w ryja a on by cię jeszcze przeprosił.Shadow Marshall pisze:Kiedyś pojawiały się newsy, że Max to żaden lider szatni jak Conte tylko ciepła klucha. Może to Leo nie pasowało?
Bonucci nie czuł się ważny?
http://www.juvepoland.com/news.php?id=35399
Ostatni akapit. :lol:
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Może tu leży Leo pogrzebany? Może dostanie w szatni rolę jaką chciał pełnić w Juventusie? Może to on będzie trzymał resztę za pysk jako Pan Motywator bo Montella to największa pipa wśród trenerów.

- wloski
- Juventino
Jasne, że nie jest, ale też nie jest bezkonfliktowy, co pokazuje historia dwóch piłkarzy. Nie ważne, ogólnie jak Max drze jape to oglądając video sam się boje. A pamięta scena jak rwie marynarkę pokazuje, że Maxowi jest bliżej do wrzącego garnka niż ciepłej kluchy.Cabrini_idol pisze:I poszedł do jeszcze większej kluchy Montelli ?![]()
Nie doszukujmy się ideologii, ale "19" Bonucciego jest dobrze znana w piłce niż Kessiego.silhouette pisze:Odkąd zaczął grać na topowym poziomie to mu odwaliło. Jeszcze jakis czas temu jak nie byl tak dobry i siedzial w piwnicy to wydawał sie być w porządku czlowiekiem i bardzo zżytym z kibicami i Juve
/
:hellyes:
Po za tym Kessie wybrał numer, który obrazuje faktyczną datę jego urodzin??
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Według niektórych dziennikarzy Max to dyktator, który nie znosi sprzeciwu i coś w tym musi być. Z dyktatorami pokroju Conte oraz Allegrim drużyna ma się bardzo dobrze bo gwiazdeczki trzeba za ryj trzymać. Bonu chciałby być najważniejszy bo nie podobało mu się, że ktoś ma więcej do powiedzenia od niego. Zawsze byłem fanem Magata więc mi Allegri pasuje.

- Il Fenomeno
- Juventino
debiut

- juventusprzemek
- Juventino
Szkoda Leo, podobno nie zaszło nic w szatni z tych rzeczy co media opisują kiedy graliśmy z RM. Nigdy raczej nie poznamy kulisów tego transferu.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dorzucam do tej listy Lacazettekawek pisze:Identyczny przykład jak z przyjściem Cygana do MU i zabraniam numeru MartialowiMRN pisze:Z tego co pamiętam z jakiegoś artykułu to Fassone wypuścił taką wersję a na ile ona prawdziwa to nie wiem. Jeżeli tak było to chamówa w stosunku do Kessiego ale co się dziwić skoro Bonucowi nawet opaskę dali
http://www.standard.co.uk/sport/footbal ... 95046.htmlLucas Perez only found out his No.9 shirt was taken from him and given to Alexandre Lacazette when checking the Arsenal website.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- albertcamus
- Juventino
http://serieapolonia.pl/bonucci-wprowad ... i-milanie/
Chrzanić trenera i wszystkich innych, Bonny wie najlepiej :hellyes:
- panlider
- Juventino
Jemu kompletnie odbiła palma, zaraz się okaże, że przytulając za niego te 40 baniek ubiliśmy złoty interes, bo pozbyliśmy się kukułczego jaja z gniazda.albertcamus pisze:http://serieapolonia.pl/bonucci-wprowad ... i-milanie/
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Shadow Marshall
- Juventino
Może to źle, a może nie? W końcu w Juventusie coś działało i dało nam 6 mistrzostw więc jak podpatrywać to od tych którzy zwyciężają co nie? W Milanie był burdel jakich ten klub nie widział od dawien dawna więc nie ma się co dziwić.albertcamus pisze:http://serieapolonia.pl/bonucci-wprowad ... i-milanie/
- panlider
- Juventino
Mając na uwadze, co się potrafiło u nas dziać z kontuzjami, to nie wiem, czy wskazówki co do leczenia mogą piłkarzom Milanu pomócShadow Marshall pisze:Może to źle, a może nie? W końcu w Juventusie coś działało i dało nam 6 mistrzostw więc jak podpatrywać to od tych którzy zwyciężają co nie? W Milanie był burdel jakich ten klub nie widział od dawien dawna więc nie ma się co dziwić.albertcamus pisze:http://serieapolonia.pl/bonucci-wprowad ... i-milanie/

Zresztą z całym szacunkiem, ale co Bonucci może w ogóle o tym wiedzieć? Oczywiście są jakieś ogólne procedury medyczne, ale wątpię, żeby Leo miał chociaż podstawową wiedzę na ich temat. To piłkarz, a nie człowiek, który skończył długie i wymagające studia.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"