LM 12/13 (gr. E) [05]: JUVENTUS 3-0 Chelsea
- nynek
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
Matree też gra dobrze tyłem do bramki, ale nic z tego nie wynika.wojczech7 pisze:Vucinic grał kapitalnie tyłem do bramki i dobrze rozrzucał piłki. Kto tego nie widział ten:
a) nie zna się za bardzo na piłce,
b) hejter Szwagra.
Podziwiam niektórych użytkowników. Dla nich co by Giovinco nie zrobił to i tak będzie przegrańcem. Sebastian zjada obecnie Vucinica na śniadanie i tyle.
Chiellini czyścił jak należy.
Lichtsteiner o dziwo bardzo dobrze.
Caceres dobra zmiana.
Prawa strona Chelsea przez 90 minut nie ogarnęła 1 zwodu Asamoaha... :doh:
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012, 22:54 przez nynek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 34 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Jeszcze raz to powtórzę, widać, że porażka z Interem zaowocowała piękną grą i totalną dominacją jak w ubiegłym sezonie 
- Arbuzini
- Juventino

I znowu na JuvePoland najwięcej musi mówić się o Giovinco
.
Powiem szczerze, że mnie Pirlo w dzisiejszym meczu nie zachwycił, a wręcz bardzo często denerwował. Słabą grę w defensywie jestem w stanie mu wybaczyć, ale w niektórych sytuacjach lepiej od niego zachowałby się nasz dowolny napastnik. Jednak większe zagrożenie przynosiły jego straty, po których to Chelsea tworzyła swoje najgroźniejsze akcje.
Chielini dzisiaj w swoim najlepszym stylu. Praktycznie bezbłędny w obronie (jedną wtopę sam naprawił) i zadziorny w ataku. Uwielbiam tego jego pozytywnego świra w grze do przodu.
Górnicy dzisiaj brzydko się zachowali, naprawdę. Trza ich za to sprawiedliwie skarcić i wyjść z pierwszego miejsca, bo chłopczyki jeszcze nie dorośli do LM.
Powiem szczerze, że mnie Pirlo w dzisiejszym meczu nie zachwycił, a wręcz bardzo często denerwował. Słabą grę w defensywie jestem w stanie mu wybaczyć, ale w niektórych sytuacjach lepiej od niego zachowałby się nasz dowolny napastnik. Jednak większe zagrożenie przynosiły jego straty, po których to Chelsea tworzyła swoje najgroźniejsze akcje.
Chielini dzisiaj w swoim najlepszym stylu. Praktycznie bezbłędny w obronie (jedną wtopę sam naprawił) i zadziorny w ataku. Uwielbiam tego jego pozytywnego świra w grze do przodu.
Górnicy dzisiaj brzydko się zachowali, naprawdę. Trza ich za to sprawiedliwie skarcić i wyjść z pierwszego miejsca, bo chłopczyki jeszcze nie dorośli do LM.
- Antek666
- Juventino

ja też!FelekJUVE pisze:JUUUVE!!! KOCHAM CIEE!!!!!!
wiedziałem,że nawet i po tym meczu i po tej bramce znajdą się maruderzy(nie chcę ryzykować kartki i nazywać Cię np imbecylem bo i za takiego Cię nie uważam..) którzy zjadą i Sebka... dajcie spokój z tą swoją nienawiścią,takie to polskie... Wykończył akcję po piłce do której np Matri by nie dobiegł nigdy i zaczął łapać machami(pumex pisze:Standard. 90-ta minuta, 2:0, mecz wygrany, Giovinco strzela gola. To jest oczywiste jak wschody i zachody słońca.
już jeden taki Cię nawet uprzedził... jwbajbek17 pisze:Zaraz ktoś napisze, że Giovinco strzela ale przy dwubramkowym prowadzeniu...
a ten....kiedy z polskiej sceny politycznej zniknie PO-PIS?albertcamus pisze:dziękuję, pozdrawiam.albertcamus pisze:
Aha, ułożyłem karty i wszystko wskazuje na to, że zmieciemy Chelsea z boiska o.O
moim zdaniem w 1 połowie miał kilka dobrych zagrań z klepki głównie,ale fakt znowuy sporo ogólnie irytował..blackadder pisze:??? Najsłabszy zawodnik w całym zespole, nie wiem po co trzymali go na murawie tak długo. Moim zdaniem jego najgorszy mecz w sezonie...stahoo pisze:Vucinić robił dobrą grę w 1 połowie, w 2 juz słabiej ale tez spoko.]
Kielon też dostał zółtko? bo nie wiem czy to sobie wymyśliłem czy to był fakt... jak tak to nie zagra na ukrainie..
3-0 z obrońcą tytułu,marnym i bez formy,z potęgą tworzoną tylko dzięki potędze pieniądza,z trenerem z łapanki,z torressami w ataku itp itd,ale jednak z obrońcą tytułu! Ja widzę w tym zespole,w tych chłopakach i kilku chłopach potencjał na finały LM w najbliższych sezonach,sam rekord ligowy też jednak o tym świadczył i o mały włos wywiezienie 3pkt z londynu no i ta spina na dzisiejszy mecz,mmmrrrr!
takich typów jechałem już wtedy od razu z miejsca...bo pisać teksty ,ze już odpadliśmy itp itd to żenada...a i o tym samym pisąłem po golu Vidala jużBazyliszek pisze:+1 beka z tych co pisali " WITAJ LIGO EUROPY"gucio_juve pisze:Gdzie teraz są płaczki typu "nie wyjdziemy z grupy po meczu z Nordsjeland"?
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012, 22:59 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino

Nie chce wyjść na malkontenta, który marudzi po tak wspaniałym meczu, ale ten wynik to "zasługa" Di Matteo. Co on zrobił, to się w głowie nie mieści. Wystawił 5 obrońców myśląc, że Juve przez cały mecz nie strzeli, a tu klops :lol: musiał gonić wynik i wstawił cienkiego Torresa za Mikela, tym samym grzebiąc wszelkie nadzieje, takiego sita w środku chelsea dawno nie widziałem, o czym świadczy że za rozgrywanie brał się na ich połowie Quagliarella :lol:
Chelsea to przykład samograja, Drogba i spółka sama wygrała ten puchar rok temu, teraz widać "rekę" tego pół-trenera.
Trzeba zejść na ziemię, to dopiero 3/4 drogi do sukcesu. Mecz z Szachtarem zdecydowanie trudniejszy.
Trzeba wyjść z tej grupy, uff... trzeba.
Chelsea to przykład samograja, Drogba i spółka sama wygrała ten puchar rok temu, teraz widać "rekę" tego pół-trenera.
Trzeba zejść na ziemię, to dopiero 3/4 drogi do sukcesu. Mecz z Szachtarem zdecydowanie trudniejszy.
Trzeba wyjść z tej grupy, uff... trzeba.
- ewerthon
- Juventino

Tylko, że jakoś innym naszym zawodnikom tak ona nie odskakuje. Generalnie Asamoah jak się wdaję w przekładanie piłki pod nogą to później i tak często oddaję ją do tyłu...Sila Spokoju pisze:Proszę Cię, Murzynkowi można zarzucić biegania a'la Krasic, ale nie złe przyjmowanie piłki. Facet dostaje dośrodkowanie przez pół boiska i piłkę ma do 10cm od nogi.ewerthon pisze:Asamoah faktycznie przypomina Krasicia (te złe przyjęcia piłki i zbyt długie wypuszczanie).
No właśnie, śmiałem się wtedy z tego i już nie będę przypominał kto napisał "Właśnie odpadliśmy z LM"gucio_juve pisze:Gdzie teraz są płaczki typu "nie wyjdziemy z grupy po meczu z Nordsjeland"?
Tak czy inaczej nie sądzę, że Szachtar zagra na remis w Doniecku, także musimy być jeszcze czujni.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012, 22:58 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- bajbek17
- Juventino

wojczech7 pisze:Vucinic grał kapitalnie tyłem do bramki i dobrze rozrzucał piłki. Kto tego nie widział ten:blackadder pisze:??? Najsłabszy zawodnik w całym zespole, nie wiem po co trzymali go na murawie tak długo. Moim zdaniem jego najgorszy mecz w sezonie...stahoo pisze:Vucinić robił dobrą grę w 1 połowie, w 2 juz słabiej ale tez spoko.]
b) hejter Szwagra.
Należy rzecz jasna nadmienić, że wykończenie w jego wypadku jest o kant zada rozbić. Za to nagana i to bardzo duża.
Ci, którzy mówią, że Giovinco lepiej by się sprawdził od początku - nie mają racji.
Żaden z naszych napastników nie potrafi tak dobrze grać pod presją obrońcy, jak Czarnogórzec, co ten dzisiaj pokazał niejednokrotnie.
Stary wybacz, ale Gio się jedzie bo nie strzela bramek, a Mirko również bez nich niby gra dobrze? Powtórzę sławne już "napastnika rozlicza się z bramek".
- strong return
- Juventino

Piłka, którą zamiast dograć próbował na początku drugiej połowy strzelić, choć nie mogło się to udać - również na jego konto. Podobnie jak więcej niż setka w końcówce.SkAr7 pisze: Z drugiej strony monety ta piłka na piątym metrze posłana kilka metrów nad bramką to skandal
Naprawdę szkoda, że Claudio złapał tą kartkę w zupełnie niegroźnej sytuacji, jakby czasem Ukraińcy uparli się za wszelką cenę wygrać, to może go jednak brakować.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012, 23:01 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kamex22
- Juventino

Hołek pisze:Właściwie każdy stanął na wysokości zadania ale pozwolę sobie wyróżnić Giorgio.To co ten chłopak dziś pokazał to "stadiony świata".I te jego serce do gry(oby to zejście nie oznaczało czegoś poważnego).Mały minus dla Pirlo i Bonuca za straty.
A ja się trochę nie zgodzę
- wojczech7
- Juventino

Tyle że z gry tyłem do bramki Vucinicia dzisiaj wynikało bardzo wiele. Obejrzyj ten mecz jeszcze raz - może zrozumiesz, o co się rozchodzi.nynek pisze:Matree też gra dobrze tyłem do bramki, ale nic z tego nie wynika.wojczech7 pisze:Vucinic grał kapitalnie tyłem do bramki i dobrze rozrzucał piłki. Kto tego nie widział ten:
b) hejter Szwagra.
@Miśq, ja nie chcę się czepiać, ale po każdym dobrym meczu z naszej strony piszesz, że dopiero kolejna potyczka coś tam zweryfikuje. Zluzuj poślad, wypij piwo i raduj się ze świetnej gry Juventusu w dniu dzisiejszym.
Po primo ja Gio jeszcze za bardzo nie jechałem. Po secondo należy potrafić rozróżnić pewne kwestie. Sebie obrywa się za to, że objedzie 3 chłopa, po czym zmaści setę. Niewiele to daje drużynie, sam przyznasz. Vucinic objedzie 3 chłopa, po czym zmaści setę. Za to w kolejnej akcji przyjmie piłkę pod presją, odwróci się z obrońcą na plecach i rozrzuci piłkę do boku. Z tego drużyna czerpie korzyści i wyłącznie za to go chwalę. Nie za robienie wiatru (za co obrywa się Giovinco), tylko za umiejętność grania pod presją rywala (czego Seba, głównie z uwagi na warunki fizyczne, nie potrafi).bajbek pisze:Stary wybacz, ale Gio się jedzie bo nie strzela bramek, a Mirko również bez nich niby gra dobrze? Powtórzę sławne już "napastnika rozlicza się z bramek".
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012, 23:05 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Mate.G
- Juventino

Z taką grą mamy spore szanse na nie przegranie z Szachtarem
!
Vucinic dziś fajnie,
Giovinco się świetnie zachował przy bramce. Ale nie piszcie, że Gio zjada Mirko na śniadanie... Seba traci sporo piłek, ale gdy to ogarnie+zacznie strzelać ważne bramki może być z niego spory pożytek
Dziś nasz zespół był świetnie przygotowany
(jeszcze tylko 270min bez Conte)
Vucinic dziś fajnie,
Giovinco się świetnie zachował przy bramce. Ale nie piszcie, że Gio zjada Mirko na śniadanie... Seba traci sporo piłek, ale gdy to ogarnie+zacznie strzelać ważne bramki może być z niego spory pożytek
Dziś nasz zespół był świetnie przygotowany
(jeszcze tylko 270min bez Conte)
- karosznurek
- Juventino

Dobra gra naszych w drugiej połowie, która została nagrodzona dwiema bramkami. Świetne wejście Giovinco w końcówce meczu. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."