Serie A 12/13 (4): JUVENTUS 2-0 Chievo
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Widzę, że Szczypek i Pumi chcieliby w studiu tylko słyszeć same spusty nad Juve i teksty o niesprawiedliwej karze dla Conte (tak zrozumiałem Wasze wypowiedzi). Ten pan anty-Juve choć liczył na niespodziankę to chyba z pięć razy powiedział, że mamy świetnych zawodników, Marotta zrobił świetną pracę kompletując skład i jesteśmy murowanym kandydatem do mistrzostwa. To, co on myśli o karze Conte to mnie akurat wali bo ani tej kary nie skróci ani mi nie ulży w cierpieniu.
A oprócz tego wiedzą zjada całą enkę i canal+ . No ale lepszy Emiliano, który jest za Juve i potrafi wydukać tylko "jak sie broniom to trudno szczelić".
A oprócz tego wiedzą zjada całą enkę i canal+ . No ale lepszy Emiliano, który jest za Juve i potrafi wydukać tylko "jak sie broniom to trudno szczelić".
Ostatnio zmieniony 23 września 2012, 13:18 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ivory
- Juventino
Generalnie mam takie uwagi co do transmisji w N:
Gdyby N miała samą tylko samą Serie A (bez LM), to towarzysz Ryczel i Jagoda nie mieliby o czym opowiadać. A tak głównym ich punktem odniesienia podczas komentowania Serie A jest to jak Juve radzi sobie w LM. Rozciąga się to przede wszystkim na peany na cześć Vidala ze strony towarzysza Jagody.
Ale i tak wolę ich od "kanapowego" Grzegorza Milko z Cyfry. Studio w przerwie i po dodaje estymy transmisji.
Pan Bielański ma wiedzę, może być nawet antyjuve, ale i tak wolę go niż zlizywanie śmietanki z kolan Ronaldo przez towarzysza Macieja Iwańśkiego.
Isla będzie się rozkręcał. Wyjątkowo słabo obsługiwano go podaniami, były za silne i niedokładne.
Gdyby N miała samą tylko samą Serie A (bez LM), to towarzysz Ryczel i Jagoda nie mieliby o czym opowiadać. A tak głównym ich punktem odniesienia podczas komentowania Serie A jest to jak Juve radzi sobie w LM. Rozciąga się to przede wszystkim na peany na cześć Vidala ze strony towarzysza Jagody.
Ale i tak wolę ich od "kanapowego" Grzegorza Milko z Cyfry. Studio w przerwie i po dodaje estymy transmisji.
Pan Bielański ma wiedzę, może być nawet antyjuve, ale i tak wolę go niż zlizywanie śmietanki z kolan Ronaldo przez towarzysza Macieja Iwańśkiego.
Isla będzie się rozkręcał. Wyjątkowo słabo obsługiwano go podaniami, były za silne i niedokładne.
- Tengen
- Juventino
Pierwszy raz oglądałem mecz ligowy w tv i włączyłem, jak jeszcze było studio. I właśnie też wnerwiał mnie siwy. Gadał, że Conte powinien się cieszyć, że to tylko 10 miechów. Może by tak dożywociem? Tak samo jak ten Włoch wspomniał, że Inter też w calciopoli brał udział, to dziadzio rżnął głupa, że przecież go nie złapali, czy coś. Poza tym na plus.
Co do samego meczu wszystko już napisane. Jest jakoś i pewność siebie
Co do samego meczu wszystko już napisane. Jest jakoś i pewność siebie

- bendzamin
- Redaktor
Zlatan powiedzial cos w stylu: "W Juventusie juz wychodzac na boisko czulem, ze prowadzimy 1:0. W interze czegos takiego nie ma."Alfa i Omega pisze:Zlatan? Nie pamiętam, ale w sumie w jego stylu byłoby powiedzenie czegoś takiego, z zaznaczeniem, że on najbardziej onieśmielał![]()
Jesli chodzi o tego dziadka z LGDS, to nie narzekajcie. Koles wie naprawde duzo o wloskim futbolu. Juz wole jego, niz na przyklad Cassetiego, ktory tez zle mowi o Juve, a do tego kaleczy jezyk i nie ma wiekszego pojecia, o czym opowiada.
Jeszcze trzymajac sie watku telewizyjnego - ostatnio dla angielskiego Sky Sports szokujaco wypowiedzial sie Vialli... Od 1:00 mowi o tym, ze Juventus zostal uznany za winnego przekupowania sedziow, proby ustawiania meczow i proby kontrolowania ludzi w zwiazku pilkarskim, mediow i rynku transferowego. :shock:
- wloski
- Juventino
Dziwne, że dzisiaj wieczorem nic nie pokazująjareckik pisze:No właśnie wykupiła, i nie pokazuje dzisiaj żadnego spotkania, czy ja nie potrafię znaleźć w programie ?Darek-WLKP pisze: Ale cieszy mnie fakt iż N'ka wykupiła prawa do Seria A !
Mecz świetny, wychodzi na to, że dwie kulejące pozycje z zeszłego sezonu zostały załatane :C

- AdiZ
- Juventino
Stefan Bielański to fan Interu. Vito mu to zarzucił a ten się nie wyparł. Więc docinki i komentarze negatywne pod adresem Juve nie dziwią. Czego można się spodziewać po zakompleksionych sympatykach Interu czy Violi. Emiliano Castagna ( rzekomo fan Juve) mało wylewny.szczypek pisze:Stefan Bielański (bo to tak nazywa się ten siwy pan w okularach, o którego niektórzy tutaj pytali) mówił o tym, z taką pogardą trochę dodając, że Conte powinien się cieszyć, że to tylko taka kara - łagodna. Ja wiem, że to La Gazetta Dello Sport, ale tym bardziej mógłby to w kilku słowach opisać jak jest na prawdę, a nie pieprzyć głupot.Simi pisze:A coś złego powiedział ? bo ja w tym nic złego nie widzę.Darek-WLKP pisze:Ale Studio na N'ce mnie rozwaliło , było takie pytanie
-Czy Miejsce Antonio Conte jest na Trybunach ?
raczej tak-jak narazie tak
Ten kibic Juve(?) w studiu to Emiliano Castagna.
Jakby tego było mało Stefan Bielański produkuje się nad Marottą, czego ten nie dokonał chyba nie wie o Del Nerim, a Conte domagali się kibice i Andrea tylko przytupnął temu pomysłowi. Więc nie wiem czym tu Marotta się wykazał.
E: Conte był na trybunach

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Uważam tylko, że od gościa, który nie jest zwykłym szaraczkiem wymaga się jakiejś wiedzy i wyjaśnienia pewnych FAKTÓW gdy pyta się o sprawę, która była gość głośna w ostatnim czasie. Tymczasem oni nawet nie wspominają o tym, że Conte walczy o niewinność, że został już częściowo uniewinniony i co najśmieszniejsze, że nie chodzi o mecze czy jakiś wielki proceder korupcyjny, ale o jeden mecz o którym rzekomo nie poinformował.Ouh_yeah pisze:Widzę, że Szczypek i Pumi chcieliby w studiu tylko słyszeć same spusty nad Juve i teksty o niesprawiedliwej karze dla Conte (tak zrozumiałem Wasze wypowiedzi).
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Pierwszy mecz w sezonie którego nie mogłem zobaczyć. Ale zwycięstwo cieszy. Tym bardziej, że grają w pierwszym składzie Pogba, Giaccherini czy Lucio. Już we wtorek okaże się czy zaliczymy najlepszy start w lidze od ładnych kilku lat.
Jeszcze słowa o Quagliarelli. Daleki jestem od hurraoptymizmu i składaniu jakiś konkretnych bramkowych deklaracji, ale... mam nadzieję, że dla Fabio ten najgorszy okres w karierze właśnie minął i teraz chłopak będzie miał już tylko z górki. A na tym wszystkim zyskamy my wszyscy.
Grazie Fabio!
Jeszcze słowa o Quagliarelli. Daleki jestem od hurraoptymizmu i składaniu jakiś konkretnych bramkowych deklaracji, ale... mam nadzieję, że dla Fabio ten najgorszy okres w karierze właśnie minął i teraz chłopak będzie miał już tylko z górki. A na tym wszystkim zyskamy my wszyscy.
Grazie Fabio!
- Hubert_bn
- Juventino
Bardzo się cieszę że FQ wczoraj dał popis. Niestety nie oglądałem meczu bo praca ale widziałem ze skrótu, że piłka się go trzymała. Mam nadzieję, że odrodzi się w tym sezonie i strzeli pare goli. Może jeszcze wyjdzie na to, że będę się cieszył, że RVP nie trafił do nas?
- delarudii
- Juventino
Na eNce?Myzarel pisze:@delarudii
Pokazywali szybę za którą siedział Conte

- evilboy
- Juventino
Ja również tym razem nie dostrzegłem ani szyby ani Conte. Denerwujący pan w okularach (Bielański) to faktycznie jakiś interista, bo niejednokrotnie wypowiadał się o Juve negatywnie, a na sam koniec transmisji dorzucił jeszcze tekst o "28-krotnym mistrzu Włoch".
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Wojtek
- Juventino
Mr. Dreamgoal znowu strzela piękne gole! Tu mamy przykład jak jeden gol może zmienić nastawienie piłkarza i jego pewność. FQ był dzisiaj najlepszy na boisku nie tylko ze wględu na dwie bramki;)
Asamoah kolejny świetny mecz! I znowu asysta.
Pogba. Mam nadzieje że będzie grzeczy i nie będzie narzekał że grzeje ławe a napewno kiedyś zastąpi nam Pirlo. OBY!
Isla nic szczególnego nie pokazał, średni mecz.
Bendtner? Drewno jak to drewno ;p
Ciekaw jestem co teraz zrobi Carrera, wystawi podstawową dwójkę napasników Gio-Mirko i posadzi na ławce naszego najskuteczniejszego napadziora ? ;d Oby nie, wolałbym posadzić na ławce Vucinica.
43! FORZA JUVE!!
Asamoah kolejny świetny mecz! I znowu asysta.
Pogba. Mam nadzieje że będzie grzeczy i nie będzie narzekał że grzeje ławe a napewno kiedyś zastąpi nam Pirlo. OBY!
Isla nic szczególnego nie pokazał, średni mecz.
Bendtner? Drewno jak to drewno ;p
Ciekaw jestem co teraz zrobi Carrera, wystawi podstawową dwójkę napasników Gio-Mirko i posadzi na ławce naszego najskuteczniejszego napadziora ? ;d Oby nie, wolałbym posadzić na ławce Vucinica.
43! FORZA JUVE!!
- meca
- Juventino
A tak na prawdę chodzi Wam wszystkim pewnie o słowa Padovano w jednej z audycji radiowych przed kilkoma laty: "Tamten zespół wygrywał już w tunelu, przed wyjściem na murawę, bo rywale widzieli nasze spojrzenia i rozumieli, że już na wstępie są przegrani."bendzamin pisze:Zlatan powiedzial cos w stylu: "W Juventusie juz wychodzac na boisko czulem, ze prowadzimy 1:0. W interze czegos takiego nie ma."Alfa i Omega pisze:Zlatan? Nie pamiętam, ale w sumie w jego stylu byłoby powiedzenie czegoś takiego, z zaznaczeniem, że on najbardziej onieśmielał![]()

Cieszy skuteczność Quaga.