Liga Mistrzów 2012/13
- FelekJUVE
- Juventino
Tak se przegladam strony ManU odnośnie przeprowadzki Berbatova i napotkałem newsa o LM na devilpage i musze powiedzieć, że niektóre fajne komentarze o Juve piszą:)
np.
Europa o Nas nie zapomniała;)
np.
elsho pisze:
nieważne, i tak nie wyjdą z grupy:) nawet jak wyjdą to góra ćwierćfinał w tym roku:) faworyci to barcelona,chelsea i może juventus
Matkowsky pisze:
A ja bym chciał Juventus, byłoby mega ciekawie![]()
Nie wiem jak wam ale mi się bardzo miło czyta takie komenty:pBacek pisze:
Juve jest z 3 koszyka, Milan chyba 1 lub 2, a Udinese odpadło w eliminacjach, więc tylko 2 kluby z Italii. Oczywiście grupa United, BVB, Juventus i Valencia byłaby ciekawsza. Z takiej grupy zapewne wyszlibyśmy my i Juve(Ich środek pola jest jednym z najlepszych na świecie, więc tu nas by nas zmiotli)![]()
Europa o Nas nie zapomniała;)
- Mate.G
- Juventino
Losowanie jest jutro transmisja od 17:45 na EurosporcieHubert_bn pisze:Wybaczcie panowie jeżeli głupio pytam. Kiedy jest losowanie? o ktorej i czy obejze na tvp/polszmacie?
Wydaje mi się że ten sezon nie jest by wygrać tylko, żeby się przkonać że się da.

Też czytałem te komentarze, fajnie się takie coś czyta

- Gotti
- Juventino
Co do tych przychylnych komentarzy o Juve to czasami czytam fora innych drużyn i wszystkim, że tak powiem brakuje Juve w LM. Dużo osób piszę, że to klub zasłużony i dobrze, że wraca na swoje miejsce itd.
Fakt, że miło się to czyta.
Osobiście chciałbym grupę z Manchesterm United i Borussią Dortmund.
To byłby istny powrót do wielkich lat 90 i naszych bojów z tymi drużynami.
Nie chce trafić Barcelony - chyba nikt nie chce. W sumie Barcelona to jedyny klub, którego się wręcz panicznie obawiam.
Fakt, że miło się to czyta.
Osobiście chciałbym grupę z Manchesterm United i Borussią Dortmund.
To byłby istny powrót do wielkich lat 90 i naszych bojów z tymi drużynami.
Nie chce trafić Barcelony - chyba nikt nie chce. W sumie Barcelona to jedyny klub, którego się wręcz panicznie obawiam.

- Krystek
- Juventino
Grupa marzeń jak dla mnie: Arsenal, Olympiakos/Braga, Juventus, Nordsjaelland.
Grupa śmierci to grupa mistrzów 4 najlepszych lig, czyli: Real, City, Juventus, BVB
Ja typuję, że będzie taka grupa: Arsenal, Szachtar, Juventus, Montpellier
Grupa śmierci to grupa mistrzów 4 najlepszych lig, czyli: Real, City, Juventus, BVB
Ja typuję, że będzie taka grupa: Arsenal, Szachtar, Juventus, Montpellier
Forza Juve!
- filippo
- Juventino
no to panowie, Włosi mogą odetchnąć z ulgą bo niewiele brakło, by mieli tyle samo drużyn w CL co Norwedzy.
jakich ja czasów dożyłem
A co do grup to byle najłatwiejszych przeciwników. Trudniejszych zostawmy sobie na późniejsze fazy. Ciężko powiedzieć, kogo wylosować z pierwszego koszyka, bo tutaj liczy się dyspozycja przeciwnika w danym okresie, a co z tego, że Arsenal teraz jest w słabej formie jak za miesiąć może być w świetnej. Loteria... Tak czy siak - omijać szerokim łukiem Barcelone, Real i Chelsea. Ci ostatni z Hazardem są niesamowici
edit: do varvari: hehe no faktycznie, do tej sytuacji pasuje ten filmik i ten moment dokładnie 1:22 jak Piechniczek myli Duńczyków ze Szwedami
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ju_8#t=80s
jakich ja czasów dożyłem
A co do grup to byle najłatwiejszych przeciwników. Trudniejszych zostawmy sobie na późniejsze fazy. Ciężko powiedzieć, kogo wylosować z pierwszego koszyka, bo tutaj liczy się dyspozycja przeciwnika w danym okresie, a co z tego, że Arsenal teraz jest w słabej formie jak za miesiąć może być w świetnej. Loteria... Tak czy siak - omijać szerokim łukiem Barcelone, Real i Chelsea. Ci ostatni z Hazardem są niesamowici
edit: do varvari: hehe no faktycznie, do tej sytuacji pasuje ten filmik i ten moment dokładnie 1:22 jak Piechniczek myli Duńczyków ze Szwedami
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ju_8#t=80s
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 00:09 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gąsior007
- Juventino