Stroje na sezon 2012/13
- wojczech7
- Juventino
Masz na myśli, że nie będzie gwiazdek w ogóle (nawet dwóch)? Nie ma opcji.vieira4 pisze:Jak będzie napis to zapewne nie będzie gwiazdek.

Mimo wszystko ten artykuł trochę śmierdzi, bo czemu przedstawiają ową inicjatywę na starym modelu koszulek? (tak wiem, to będzie 3 komplet w nowym sezonie, ale mimo wszystko...)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pumex
- Juventino
To będzie wstyd, porażka. Nie wiem, po co krzyczeli w mediach o 3-cie gwiazdce, zrobili tylko z siebie idiotów. Jak Agnelli nie ma jaj, żeby dołożyć 3-cią gwiazdkę, to niech daruje sobie jakiś śmieszne alternatywy w postaci małych napisów, bo to nic innego, jak wciskanie kitu kibicom, czego nie znoszę.

- Włodar
- Juventino
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... 0%27%C2%BB
Jeszcze inna wersja: na koszulkach zero gwiazdek, zamiast nich liczba 30 i dopisek, że zdobyte na boisku...
Hmm swego rodzaju kompromis - albo trzy, albo żadnej
No i przy okazji wiemy, że wyjazdowa będzie czarna z białymi wstawkami na rękawkach.
(Powiedział to Francesco Calvo, więc, jeśli rzeczywiście tak powiedział, to pewnie tak będzie)
Jeszcze inna wersja: na koszulkach zero gwiazdek, zamiast nich liczba 30 i dopisek, że zdobyte na boisku...
Hmm swego rodzaju kompromis - albo trzy, albo żadnej

No i przy okazji wiemy, że wyjazdowa będzie czarna z białymi wstawkami na rękawkach.
(Powiedział to Francesco Calvo, więc, jeśli rzeczywiście tak powiedział, to pewnie tak będzie)
- Arcadio Morello
- Juventino
Andrea Agnelli nie ma jaj i tyle... Mają być trzy gwiazdki nad herbem i koniec kropka. Inaczej będziemy postrzegani jako przyznanie się do błędu czyli tzw. do afery Calciopoli, a jak wszyscy wiem Juve nie ma nic z tym wspólnego i został nie słusznie ukarany.

- Argonessar
- Juventino
Lepsze bez gwiazdek i z napisem "30 na boisku" niż 2 gwiazdki, ale i tak trochę lipa. 

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Tak czy siak do bani. Miały być 3 gwiazdki za 30 mistrzostw. Jakiekolwiek odstępstwo od tego oznacza ugięcie się pod krytyką wszystkich, którym się to nie podobało. Miała być niespodzianka, a wyszła biała flaga. I tyle.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Weźcie się wszyscy pierdyknijcie we łby. Jakby to jakieś wielkie znaczenie miało. Ja wiem, że polaczki to by i nawet złą budowę bidonu na treningu obsmarowali tu na forum, ale bez przesady.
Jak ktoś napisał, lepiej bez gwiazdek, niż z dwoma. Nasz zarząd się nagadał o 30 mistrzostwach, ale i często podkreślali zdanie: 28 na papierze, 30 na boisku.
Dajcie spokój. My mamy grać, choćby w białych t-shirtach z wf i wygrywać, pokazać jaja w LM, a nie lamentować, że dali pupy.

Jak ktoś napisał, lepiej bez gwiazdek, niż z dwoma. Nasz zarząd się nagadał o 30 mistrzostwach, ale i często podkreślali zdanie: 28 na papierze, 30 na boisku.
Dajcie spokój. My mamy grać, choćby w białych t-shirtach z wf i wygrywać, pokazać jaja w LM, a nie lamentować, że dali pupy.

mateelv pisze:Dajcie spokój. My mamy grać, choćby w białych t-shirtach z wf i wygrywać, pokazać jaja w LM, a nie lamentować, że dali pupy.

Ciekawi mnie, jak nasi będą sobie radzić w wyjazdówkach o 1230 w niedzielę

- RuTeK
- Juventino
Fail nie Fail wyjazdowa koszulka, póki co się sprawdzaroyal'ek pisze:Już w sprzedaży
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-juve ... 16065.html
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-juve ... 16221.html
Niezły Fail D:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Kubba
- Juventino
Niby napis lepszy niż dwie gwiazdki, ale wg. mnie to robienie z kibiców <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... Po wygraniu Scudetto, siedziba Juve, wejście na stadion i same trybuny przyozdobione trzema gwiazdkami, a teraz co? Zwieracze popuściły? Pewno tak. Propagowali trzecią gwiazdkę, a teraz kulą ogon i umieszczają jakiś napisik o wygranych na boisku. Dla mnie, to śmiech na sali.
- D-Rose
- Juventino
Jezeli juz nie chca dawac tych trzech gwiazdek to lepszym pomyslem byloby zrezygnowanie z gwiazdek w ogole, i na tarczy Scudetto umiescic złota czcionką liczbe "30". Tak jak na tych flagach w siedzibie Juventusu...
A nie jakies kombinowanie z jakimis smiesznymi napisami, czy cos. Zlota "30" na tarczy i koniec.
A nie jakies kombinowanie z jakimis smiesznymi napisami, czy cos. Zlota "30" na tarczy i koniec.

- aroninho11
- Juventino
Słuuchaj... Możesz jeszcze to odwołać. Ja się śmiać nie będę.Gigi Buffon pisze:Będzie trzecia gwiazdka !!! Jestem tego pewien. Projekt przedstawiony przez Pumexa fantastyczny, a widok na jego zdjęciu tylko 2 gwiazdek może oznaczać,że projektujący wolał zaznaczyć na koszulce to co jest pewne. Trzecią gwiazdkę zawsze można doszyć w późniejszym czasie. Zapamiętajcie sezon 2012-2013 będzie sezonem, kiedy nad naszym herbem będą trzy gwizdki.