Mirko Vučinić
- Simi
- Qualità Juventino
Dobra kilkakrotnie wypisujecie tutaj ileż to kosztował Vucinić (gracz sprawdzony we Italii, z bardzo dobrymi umiejętnościami), a popatrzcie sobie na transfery w Premier League... Czerwone diabły płacą za jakiegoś młodzieniaszka któremuś klubowi 20 mln. To może przestaniecie w końcu płakać nad ceną i zarobkami, zalecam podsumować nasze letnie mercato za rok.
- @Maras@
- Juventino
Vucinic ostatnio się wypowiadał, że Juventus to taki klub na jaki czekał więc może znajdzie mobilizację do gry i pokaże na co naprawdę go stać (a stać go naprawdę na sporo)...Ouh_yeah pisze:Przecież to piłkarze tego samego typu co Mirko. Zdolne lenie, że tak powiem. Mogą przedryblować pół boiska i strzelić gola, ale tylko jak poczują impuls. Na co dzień spacerują i mają problemy z koncentracją marnując najprostsze sytuacje bramkowe.Arcadio Morello pisze:Zamiast postarać się o Mauro Zarate albo Berbatova.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No, całkiem możliwe że znajdzie. Przypadek podobny do Amauriego, który tutaj już jest spalony i w paru ostatnich spotkaniach w koszulce Juve towarzyszyły mu gwizdy. W Parmie zaczął grać koncertowo.
Zobaczymy
Zobaczymy

- strong return
- Juventino
@simi
Chodzi o wiek, przydatność i realną poprawę jakości oraz cenę. Dlaczego ma się to z musu większości podobać? Nawet jak Vucinic będzie grał dobrze, to zawsze będę negatywnie oceniał posiadanie trzech napadziorów-w tym samym wieku , przy starym Tonim i rychłym odejściu ADP i możliwości sprowadzenia Rossiego.
Niech sobie płacą w Anglii ile chcą. Zresztą zawsze tam były takie ceny, między klubami z EPL.
Chodzi o wiek, przydatność i realną poprawę jakości oraz cenę. Dlaczego ma się to z musu większości podobać? Nawet jak Vucinic będzie grał dobrze, to zawsze będę negatywnie oceniał posiadanie trzech napadziorów-w tym samym wieku , przy starym Tonim i rychłym odejściu ADP i możliwości sprowadzenia Rossiego.
Niech sobie płacą w Anglii ile chcą. Zresztą zawsze tam były takie ceny, między klubami z EPL.
Ja też, ale lepiej, żeby coś grał i pomógł nam w awansie do LM i zdobyciu kasy na np kogoś lepszego od niego. Wynalazkom z Am Pd mówię raczej nie.binio pisze:Mam wrażenie, że ten transfer jest robiony na siłę
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- jakku1
- Juventino
W 4m dla Vucinicia nie wierze po prostu. 3,5m to troche za duzo, ale to bardziej realna kwota. Jednak najlepiej bylo gdyby Czarnogorzec dostal cos okolo 2,8m. Wtedy byloby idealnie. Transfer za 13/14m plus taki kontrakt i w sumie, jest wszystko w porzadku. Obecnie on zarabia 2,5m w Romie, wiec nie liczylbym, ze nagle zgodzi sie na jakas obnizke.
http://www.gazzetta.it/Calcio/07-09-201 ... 4620.shtml
http://www.gazzetta.it/Calcio/07-09-201 ... 4620.shtml
- Pyjter
- Juventino
Wszyscy są rozczarowani, ponieważ za dużo mówiło się o Aguero i Rossim.
W styczniu gdy pojawiły się plotki na temat Vucinicia to wszyscy go chcieli z pocałowaniem ręki.......
Poza tym, sam Conte naciska na jego transfer w przeciwieństwie do Bastosa, więc widocznie jest mu potrzebny do realizacji swojej taktyki., a to ważniejsze od nazwiska.
Dobrze że Conte ma swoje zdanie, a nie tak jak Del Neri, co mu kupią to będzie...
Z innej beczki
Marotta w football manager ma obecne umiejętności 175, a potencjał 190
W styczniu gdy pojawiły się plotki na temat Vucinicia to wszyscy go chcieli z pocałowaniem ręki.......
Poza tym, sam Conte naciska na jego transfer w przeciwieństwie do Bastosa, więc widocznie jest mu potrzebny do realizacji swojej taktyki., a to ważniejsze od nazwiska.
Dobrze że Conte ma swoje zdanie, a nie tak jak Del Neri, co mu kupią to będzie...
Z innej beczki

Marotta w football manager ma obecne umiejętności 175, a potencjał 190

Ostatnio zmieniony 30 lipca 2011, 13:59 przez Pyjter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nic dziwnego że ma super atrybuty w FM. W końcu w FM mamy super skład [zwłaszcza środek obrony].
edytka: football-italia.net podaje, że dostanie u Nas 3.
A myślałem, że 3. W takim razie również nie wierzę, że Marotta mu da 4 bańki.jakku1 pisze:Obecnie on zarabia 2,5m w Romie
edytka: football-italia.net podaje, że dostanie u Nas 3.
- binio
- Juventino
Doskonale rozumiem, że Vucinić "może" dać drużynie dużo ale też może nie dać za wiele. Nie mamy wyjaśnione, jaką rolę będzie pełnił na boisku, sądzę, że będzie napastnikiem, ale jak skrzydłowym to mam podwójne obawy o ten transfer.
W zeszłym roku niezrozumiały Martinez a w tym roku prawdopodobnie Vucinić.
Ok zgodzę się, że Marotta wydaje mniejsze pieniądze niż Secco, który wywalał po 20 baniek na (wydawać się mogło) niezłych grajków a Marotta tyle może wydać na gwiazdę, tyle że gwiazdy za tyle nie wypuszczą.
Progres jest jeśli chodzi o dyrektora sportowego ale spodziewałem się zdecydowanie więcej.
W zeszłym roku niezrozumiały Martinez a w tym roku prawdopodobnie Vucinić.
Ok zgodzę się, że Marotta wydaje mniejsze pieniądze niż Secco, który wywalał po 20 baniek na (wydawać się mogło) niezłych grajków a Marotta tyle może wydać na gwiazdę, tyle że gwiazdy za tyle nie wypuszczą.
Progres jest jeśli chodzi o dyrektora sportowego ale spodziewałem się zdecydowanie więcej.
- Giacobbneri
- Juventino
Vucinić jest świetny. To będzie b.dobry transfer. Martwić o jego formę to będziemy się martwić za rok, dwa jak mu się nie będzie chciało jak teraz w Romie 

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- Damianoss60
- Juventino
Polska trafiła w Kwalifikacjach do MŚ na Czarnogórę.Więc nas odwiedzi.

- Qrczak
- Juventino
No właśnie nie mogłem oglądać bo byłem na meczu lokalnego klubu i jak napisał to całkiem nie skojarzyłem o co chodzi ;prufi8 pisze:Widzę, że losowanie nie specjalnie Cię interesowało skoro tego nie skojarzyłeś:-DQrczak pisze:Jakim cudem ? :rotfl:rufi8 pisze:No i będziemy mieć Vucinicia w Polsce