Nowy Trener?
- @D@$
- Juventino
Też mam nadzieję, że Marotta czegoś nauczy i część ostrych krytykantów odszczeka swoje słowa...zahor pisze: Ja myślałem że przykład Delneriego i Marotty już chyba każdego czegoś nauczył.
Nie no chyba padnę. piszesz jakby był to jakis nieznany żółtodziób :shock: Mam jednak nadzieję, że się tylko zgrywasz, niemniej Eriksson nie ma jakiejś dobrej serii ostatnio, chyba jego wielkie chwile minęły, choć nigdy nie wiadomo.Verse pisze: A ten Sven Gorran Eriksson, czy jakos tak z Leicester?
:shock: A ja myślałem, że 35-40 lat to młody trener...D0N pisze:Już w wieku 21 lat objął swoją pierwszą drużynę.
Popieram. Mi się marzy taki młody trener z charyzmą. Mimo 33 lat dopiero, już ze sporym doświadczeniem, zresztą długa i owocna współpraca z Mourinho mówi sama za siebie ( ponoć ma potencjał, żeby przerosnąć swego mistrza ). Porto w tym sezonie w lidze bez porażki, bodajże 2 remisy, reszta same zwycięstwa. Robi wrażenie.Verse pisze:Ja to jestem za Andree Villas Boas. Świetny facet! Wiedzieliście, że on nie grał profesjonalnie w piłkę?! To inspirujące. Bo w sumie nie trzeba mieć raka, by wynaleźć lek. Niestety podpisał 27grudnia 2010r. kontrakt z Porto.
Michael Laudrup, a on? Co powiecie o nim? Jak się sprawy z Hiddinkiem mają? Trenuję tą Turcję, ale czy jest spełniony? Deschamps - utalentowany trener. A ten Sven Gorran Eriksson, czy jakos tak z Leicester? A był kiedyś taki podobno dobry Javier Agiurre. Co z nim?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Kjaer poszedł za około 12. Nie wiem w czym jest lepszy od Bonucciego skoro gra na środku obrony zespołu, który walczy o utrzymanie w Bundeslidze. Razem z niejakim Diego "sprzedali mnie za śmieszne pieniądze" Ribasem.Loremaster pisze:ok. 10mln Euro, za co możnaby kupić już solidnego obrońcę ( za podobną kwotą poszedł Kjaer, który jest dużo lepszy od Bonucciego).
Akurat wypchnięcie szrotu wyszło mu całkiem nieźle. Duński dynamit, Zebina, Camor a niedawno sam Amauri.Loremaster pisze: nie umiejętność wypchnięcia szrotu z zespołu.
Skoro Afellaya chciała Barca, to co My możemy zrobić? Marquez odchodził z Barcy do MLS, myślisz że fascynowało go w tamtym momencie Juve? Taiwo jak i Ziegler jeszcze nie przeszli Nam koło nosa, więc dorzucanie ich do tej listy to przejaw jasnowidztwa.Loremaster pisze: - nie wspomnę nawet o tym ilu piłkarzy przeszło nam(lub przejdzie) koło nosa takich na zasadzie wolnych transferów lub za małe pieniądze. Rakitic, Marquez, Taiwo, Ziegler, Affelay.
Rakitic był okazją, która Nas ominęła. To fakt.
- Brutalo
- Juventino
Czy Wy widzicie tę siłę motywacji płynącą z Del Neriego ? Chyba tylko okrzyki "Milooooos !!! Martinez !!! " ...Rzadko cytuję Cygana, ale w tym przypadku jego słowa dały mi do myślenia pisze: Napastnik Milanu porównywał Mourinho, który był jego trenerem w Interze z Guardiolą: "Jeśli nie ma nikogo, kto cię stymuluje do działania, nie walczysz. Dlatego właśnie są trenerzy. Gdy grałem w drużynie Mourinho, mogłem wyjść na boisko i dla niego zabić, ze względu na motywację jaką mi dawał. Z innym z kolei (Pepem) był futbol i futbol... ale trener musi dostosować grę do zawodników, zwłaszcza jeśli jednego kupił za 70 milionów".
Oczywiście chciałbym nowego trenera. Ciężko jednak od tak znaleźć lepszego...
- typkens
- Juventino
Przepraszam, ale Delneri krzyczy "Krasik!"Brutalo pisze: Czy Wy widzicie tę siłę motywacji płynącą z Del Neriego ? Chyba tylko okrzyki "Milooooos !!! Martinez !!! " ...

- nowik92
- Juventino
tak, do tego najczęściej krzyczy 'FELIPEEEE', a wcześniej jak mógł to krzyczał 'SIMONEEEEE'.typkens pisze:Przepraszam, ale Delneri krzyczy "Krasik!"Brutalo pisze: Czy Wy widzicie tę siłę motywacji płynącą z Del Neriego ? Chyba tylko okrzyki "Milooooos !!! Martinez !!! " ...
Żeby offa nie było to teraz o dobrego trenera trudno i ciekawe co zrobi Marotta jak wywalą trenera, który go tu 'zawołał'
- KielbikJUVE
- Juventino
Za niedługo DN podkradnie pomysł od Van Gaala. Miejmy tylko nadzieję, że ma CO... 

- nowik92
- Juventino
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Goal.com zamieścił bardzo fajne zestawienie porównujące poprzedni i obecny sezon. Zachęcam do lektury. 

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.