Serie A (23): Palermo 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:17

Ale zrzedzicie. Po prostu jak zamiast Grosso bedzie Sorensen wybiegal na boisko to bedzie gites.

KLIK ==>www
alesyfjapiepsze

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:21

Smieszy mnie to wasze zrzucanie na trenera, a ten nade mna teraz idealizuje nt. allegriego :lol: Człowieku Allegri to zaden mistrz, z takimi włodarzami jakich ma Milan i z takim składem Del Neri tez by obecnie prowadził w lidze. Nie (tylko) w osobie trenera tkwi nasz ból, a w tych którzy zasiadaja na stołkach w Juve. Patrzcie na transfery Gallianiego - gosc od lipca przypomina mi starego dobrego Gallianiego, a przy transferach takich graczy jak Robinho, Ibra, Cassano, czy ostatnio Van Bommel jak stary dobry Moggi. Póki ten ostatni nie wróci do Juve to nikt nas a) nie bedzie szanował (dzisiaj smieja nam sie w twarz, a sedziowie nas ^^^^^ w ^^^^, nie wyobrazam sobie takiej nagonki na Juve za Moggiego), b) nikt nie bedzie sie nas bał (dzis to my sie boimy wychodzac przeciwko Udinese, Palermo, Lazio...), c) nie bedzie przemyslanych transferów tylko dalsze wymienianie szrotu na szrot - dzisiaj ogladalem skrot meczu z realem sprzed 2 lat i tak sobie pomyslalem - marchionniego zastapił taki pepe, mellberga zastapil barzagli, wiecznie połamanego pod koniec camora, taki sam martinez, szalonego poulsyna zastapil jeszcze bardziej chory psychicznie melo, juz nie wspomne o ogórach typu rinaudo, traore, motta, bo az mnie krew zalewa... wymieniono na przestrzeni tych 5 lat około 30 zawodników jesli tak policzyc te wszystkie odpadki i to trwa dalej .. jak inaczej nazwac transfery w/w? To samo tyczy sie stanowiska trenerskiego ... Del Neri, Ranieri, Zac, Ferrara- wszystko po jednym piniądzach, zero zmiany jakosciowej tylko wieczne obiecanki i robienie nadziei. Smutne to, ze po 4 latach jestesmy w gorszym miejscu niz bylismy zaraz po serie b, gdzie gralismy w 1/8 LM, łoilismy real i walczylismy jak równy z chelsea, zajmujac w lidze 2 miejsce..

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:26

kolejna porażka i nawet nie dziwi mnie to.. mam tylko pytanie do osob, ktore ogladaly mecz.. jak spisał się barzagli? solidnie czy przytrafiły mu się poważne błędy?..

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:26

nie mowcie ze Matri jakas lekka kontuzja? mam wrazenie ze bedzie bal sie strzelic gola przeciwko swojego co jak co jeszcze pare dni temu klubowi.. ale moze nie;)

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:29

alesyfjapieprze
gdybyś uważnie przeczytał moją wypowiedż to byś zauważył,że napisałem o tym jakimi zawodnikami dysponuje milan a kim jest zmuszony grać del neri.A gdybym miał wybierać między nimi dwoma to zdecydowanie postawiłbym na Allegriego

alesyfjapiepsze

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:33

Wicior pisze:kolejna porażka i nawet nie dziwi mnie to.. mam tylko pytanie do osob, ktore ogladaly mecz.. jak spisał się barzagli? solidnie czy przytrafiły mu się poważne błędy?..
zawalil przy 1 bramce bo nie zdazyl za miccolim. ogolnie gosc powinien schudnac z 5 kg jak nic, bo powolny jak kloc.

matri dzis tak mnie wkurzyl, ze masakra - gosc zmarnowal praktycznie 3 100% okazje, gdzie stal na 8 metrze i mial przed soba bramke. skoro uwaza sie za snajpera to w takich okazjach powinien strzelac gole, a nie w kosmos, albo w bramkarza przy sytuacji sam na sam np... zenada. plus jednak za to ze chociaz potrafi ODDAWAC strzaly, co amauriemu zdarza sie raz na kwartał. inna sprawa, ze gosc bardzo chcial i pewnie spalil sie psychicznie, widac szczegolnie przy sytuacji 1 vs 1 z sirigu. jeszcze pozniej po strzale krasica i po odgwizdaniu spalonego spadla matriemu pilka pod nogi na 15 metrze i znowu nie trafil w bramke :lol:

krasic kolejny wiór.. goscia zagrania sa tak czytelne, ze moja babcia by mu odebrala pilke po obejrzeniu skrotow na yt. wszystko na 1 zagranie, chryste panie! tania podróba nedveda i nic wiecej.
rufi8 pisze: A gdybym miał wybierać między nimi dwoma to zdecydowanie postawiłbym na Allegriego
ta? to bardzo ciekawe, wytlumacz prosze na jakiej podstawie pol roku temu postawilbys na allegriego.

fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:35

Moje zdanie

Buffon- nie popisał się przy pierwszej bramce
Grygera- j.w, ale muszę przyznać, że przez cały mecz bardzo równo i ładnie ogarniał swoją flankę
Kielon- strasznie słabo i to już kolejny mecz
Barzagli- nieźle się podłączał do gry
Grosso- przeciętnie
Marchisio- chyba w sumie najlepiej, ale i tak za mało widoczny
Agua- zdecydowanie przygaszony
Melo- spodziewałem się więcej
Matri- no jedną sytuację myślę, że mógł trafić
Del Piero- jak on może grać 5 mecz z rzędu po 90 min, i tak wypruwa się z siebie wszystko, ale Il Capitano jest zdecydowanie zbyt często wystawiany w wyjściowej 11, co się odbija na wszystkich elementach. Del Neri w końcu pozwól mu odpocząć !!
Krasic- momentami niebywale irytujący.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:40

Gdyby Agnelli wyłożył te 150 baniaczy....
Gdyby Matri trafił chociaż jedną setę....
Gdyby sędzia podyktował karnego...
Gdyby zamiast Sissoko był Diarra...
Gbyby Gigi był w formie...
Gdyby Alex nie sępił...

....to byśmy nie byli na 8. miejscu :płaczę:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:47

alesyfjapiepsze pisze:
Wicior pisze:kolejna porażka i nawet nie dziwi mnie to.. mam tylko pytanie do osob, ktore ogladaly mecz.. jak spisał się barzagli? solidnie czy przytrafiły mu się poważne błędy?..
zawalil przy 1 bramce bo nie zdazyl za miccolim. ogolnie gosc powinien schudnac z 5 kg jak nic, bo powolny jak kloc.

matri dzis tak mnie wkurzyl, ze masakra - gosc zmarnowal praktycznie 3 100% okazje, gdzie stal na 8 metrze i mial przed soba bramke. skoro uwaza sie za snajpera to w takich okazjach powinien strzelac gole, a nie w kosmos, albo w bramkarza przy sytuacji sam na sam np... zenada. plus jednak za to ze chociaz potrafi ODDAWAC strzaly, co amauriemu zdarza sie raz na kwartał. inna sprawa, ze gosc bardzo chcial i pewnie spalil sie psychicznie, widac szczegolnie przy sytuacji 1 vs 1 z sirigu. jeszcze pozniej po strzale krasica i po odgwizdaniu spalonego spadla matriemu pilka pod nogi na 15 metrze i znowu nie trafil w bramke :lol:

krasic kolejny wiór.. goscia zagrania sa tak czytelne, ze moja babcia by mu odebrala pilke po obejrzeniu skrotow na yt. wszystko na 1 zagranie, chryste panie! tania podróba nedveda i nic wiecej.
rufi8 pisze: A gdybym miał wybierać między nimi dwoma to zdecydowanie postawiłbym na Allegriego
ta? to bardzo ciekawe, wytlumacz prosze na jakiej podstawie pol roku temu postawilbys na allegriego.
z tej prostej przyczyny ze to młody i perspektywiczny trener,zreszta wybrany był swego czasu trenerem roku.Też bym chciał trenera z nazwiskiem i zarządu z jajami ale na dzień dzisiejszy to kasa jest pusta i nie stac nas na takiego widocznie

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 00:52

jedyne, co mnie cieszy w tym meczu to ładny gol Markizjo i dobra gra Bracaliego. Reszta.... nie wydaję reszty.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 01:00

No, Alex mnie juz wkurza od jakiegos czasu. On chyba mysli, ze dalej ma 23 lata i strzela po 3 gole w meczu. A prawda jest taka, ze Del Piero teraz bardziej przeszkadza, niz pomaga. Wolne i rozne bije kiepsko, spowalnia kazda akcje, za dlugo holuje pilke, gra egoistycznie.

Nalezy mu sie lawa. Niech w ataku gra Martinez z Matrim. Pilka to gra zespolowa, a nie jakis ping - pong do cholery ; /

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 01:02

może Allegri po prostu miał jaja by przycisnąć do transferów? DN ciągle mówi, że ma fajny skład i w ogóle jest mu dobrze, może gdyby przemówił Ag.. twu do rozsądku to by dał trochę hajsu? znając życie w zarządzie jedyną osobą, która nie ma tego w dupe jest Nedved. Szkoda,że niektórzy muszę oglądać obecne Juve. Widać w Milanie powalczyli i dostali, a w zimie najwyraźniej Galli po prostu chciał dopracować swoje dzieło do perfekcji, a u nas? jakie transfery latem, takie i zimą.

Fakt, że może po prostu dziadek zbyt boi się o swój zad, by postapić jak DD i powalczyć, by potem nie musieć się tłumaczyć i stroić dobrą mine do złej gry?

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 01:03

fallweiss pisze:Moje zdanie
.
To jest właśnie to, nie ważne jak będzie Claudio grał, dla większości z was zawsze będzie niewidoczny/za mało niewidoczny. Ludzie oglądacie mecze w ogóle ? Marchisio ostatnimi czasy walczy za dwóch, dwoi troi się, ok wcześniej z nim było rożnie, ale teraz spełnia swą rolę. Do tego ratuje nam ostatnio honor.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 01:12

Buczus_JuveFan pisze:
.
To jest właśnie to, nie ważne jak będzie Claudio grał, dla większości z was zawsze będzie niewidoczny/za mało niewidoczny. Ludzie oglądacie mecze w ogóle ? Marchisio ostatnimi czasy walczy za dwóch, dwoi troi się, ok wcześniej z nim było rożnie, ale teraz spełnia swą rolę. Do tego ratuje nam ostatnio honor.
Dokładnie. Jazda jest teraz po wszystkich a Marchisio przecie strzela 2 bramkę z rzędu!

Ja widzę znaczny progres w tym meczu. Nie powiem, że jest dobrze ale już były przebłyski dobrej gry. Szkoda tylko tych 2 straconych cholernie łatwych bramek :( Matri średnio wypadł ale to w końcu debiut, na pewno jeszcze się rozkręci.

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2011, 01:20

Mietson pisze:
Buczus_JuveFan pisze:
.
Dokładnie. Jazda jest teraz po wszystkich a Marchisio przecie strzela 2 bramkę z rzędu!

Ja widzę znaczny progres w tym meczu. Nie powiem, że jest dobrze ale już były przebłyski dobrej gry. Szkoda tylko tych 2 straconych cholernie łatwych bramek :( Matri średnio wypadł ale to w końcu debiut, na pewno jeszcze się rozkręci.
oby tylko zdążył się rozkręcić ,bo jak już wspomniałem wcześniej,Suarez nie miał z tym dzisiaj problemu.Do końca jeszcze wiele kolejek ale jak nie zaczniemy wygrywać to nie będzie pucharów i kasy na transfery i w konsekwencji staniemy się takim drugim Feyenoordem

Zablokowany