Stroje na sezon 2011/2012
- danielos511
- Juventino
Zgadzam się taka domóweczka no cudeńko:)Qrczak pisze:I właśnie o to chodzi ,że kibice chcą prostych wzorów jeżeli chodzi o domówkę a nike wymyśla jakies pioruny itd.danielos511 pisze:No niektóre projekty sa godne uwagi ale moim zdaniem jeśli chodzi o Domówke cudów nie będzie i będzie to samo co w Barcelonie tylko zmiana na nasze barwy a wyjazdówke pewnie coś z różowym

- Mateuszello
- Juventino
I Milan obecnie tak uczynił.CzarnyZkultury pisze:Fajną sprawę wymyśliła sobie Borussia Dortmund. W meczu który właśnie grają z Eintrachtem (ostatnia kolejka Bundesligi) wyszli na boisko w strojach w których będą grać w przyszłym sezonie.
Jak dla mnie bardzo ciekawy pomysł choćby ze względów marketingowych
Hasają sobie w koszulkach na przyszły sezon, które już są w MilanStore.
Naszych jeszcze nie ma, ale mam nadzieję, że jutro je zobaczymy, albo przynajmniej 22 maja

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Wojtek
- Juventino
Nie liczłbym na to, pewnie je nowe koszulki zobaczymy dopiero w lipcu albo sierpniu jak to zawsze bywaMateuszello pisze:Naszych jeszcze nie ma, ale mam nadzieję, że jutro je zobaczymy, albo przynajmniej 22 maja

- Mateuszello
- Juventino
Warto żyć nadzieją 8)<<W@jTEk>> pisze:Nie liczłbym na to, pewnie je nowe koszulki zobaczymy dopiero w lipcu albo sierpniu jak to zawsze bywaMateuszello pisze:Naszych jeszcze nie ma, ale mam nadzieję, że jutro je zobaczymy, albo przynajmniej 22 maja
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- leito1344
- Juventino
- Mateuszello
- Juventino
Coś nie mogę otworzyć linka, ale pewnie chodzi Ci o te "rzadko" spotykane fortepiany, co nie?leito1344 pisze:myślę, że te stroje to już pewniak
http://www.storexm.com/b2b_cpinfo.asp?id=156899
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Monte Cristo
- Juventino
A mi sie te fortepiany nawet podobaja. Jedyny minus to dominacja bieli nad czernia.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Taaa, ale nie tylko to.Mateuszello pisze:Coś nie mogę otworzyć linka, ale pewnie chodzi Ci o te "rzadko" spotykane fortepiany, co nie?leito1344 pisze:myślę, że te stroje to już pewniak

Jest też to co rok temu, tylko... porządnie zrobione?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jeśli mają być naszymi strojami te pierwsze fortepianowe, to niech będą, ale zastanawia mnie jedna rzecz, a raczej jej brak: gdzie się podziały gwiazdki z nad herbu ?Push3k pisze:Taaa, ale nie tylko to.Mateuszello pisze:Coś nie mogę otworzyć linka, ale pewnie chodzi Ci o te "rzadko" spotykane fortepiany, co nie?leito1344 pisze:myślę, że te stroje to już pewniak
Bardziej do tych fortepianów pasowałyby wg mnie białe spodenki, ale będzie co będzie. Jeżeli mamy odnosić sukcesy, to nie ważne czy w pięknej czy brzydkiej koszulce. Prawdziwy kibic i tak kupi, nie wstydząc się jej.
- Wujt
- Juventino
Myślę, że gdyby rękawki były w kolorze czarnym wyglądałoby to o niebo lepiej.Push3k pisze:Taaa, ale nie tylko to.Mateuszello pisze:Coś nie mogę otworzyć linka, ale pewnie chodzi Ci o te "rzadko" spotykane fortepiany, co nie?leito1344 pisze:myślę, że te stroje to już pewniak
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Może różowe bo grają jak p....
- JuveR
- Juventino
O tak. Według mnie zdecydowanie (przepraszam za jakość, ale to robione w jakimś fotoszopie, bo na paincie robie większy projekt do szkoły).Wujt pisze: Myślę, że gdyby rękawki były w kolorze czarnym wyglądałoby to o niebo lepiej.
Ewentualnie jeżeli już miałyby być białe rękawki to + białe spodenki :twisted:
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Graliśmy już nie raz w różowych strojach.Alexinhio-10 pisze:Może różowe bo grają jak p....
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- danielos511
- Juventino
leito1344 pisze:myślę, że te stroje to już pewniak
Obawiam się że masz racje. Już dużo razy się z nimi spotkałem. Oklepane w wielu drużynach domowe stroje najkowcy nic nowego nie wymyślą. A wyjazdówka bez rewelacji...
- Wojtek
- Juventino
Nie byłoby najgorzej gdyby BetClick był lepiej wkomponowany! Znowu jest tak kijowy jak ten z tego sezonu.leito1344 pisze:myślę, że te stroje to już pewniak
Wyjazdówki znowu lepsze.