T-SHIRTY JUVENTUSU DRUGA EDYCJA! ZAPISY!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Filip

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 09:24

Ludzie, nie wszystkie projekty są wykonalne! Pozatym czytając to widze, że każdy chce dołożyć do koszulki swoje 3 grosze i robi się nam tutaj targ. Jednemu pasuje jaśniejszy, drugiemu ciemniejszy, wzorek na odwrót, kursywą, do góry nogami...

Przecież nie można zrobić tylu wzorów koszulek ilu chętnych - będzie kolejna akcja to będą kolejne pomysły...

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 10:20

Polać Filipowi! Dokładnie jest tak jak kolega mówi. Gadałem z fają, zdecydowana część "projektów" wrzucanych na forum jest nie do wykonania z różnych względów.

Oprócz tego podstawowe pytanie: GDZIE BYLIŚCIE JAK BYŁ CZAS WRZUCANIA PROJEKTÓW? Teraz jak faja chciał rozpocząć zapisy, nagle powstaja nowe koszulki. Nie uważacie, że to może wkurzyc organizatora, który to wszystko ogarnia?

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 10:45

Ja uważam że czas dawania projektów minął. Każdy miał okazję się wykazać. A teraz sprawa jest prosta: albo się ktoś decyduje na projekt który jest albo nie. I tyle. Po co teraz robić zamieszanie?

FORZA JUVE !!!
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 13:31

jestem chętny na wzór od gorczasa, rozmiar M, proponowałbym go wprowadzić do 1 posta

karlik8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 13:49

kdzr pisze:jestem chętny na wzór od gorczasa, rozmiar M, proponowałbym go wprowadzić do 1 posta
Zgadzam się z tym:) również poprosiłbym m-kę
:)

Radzio1962

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 18:08

Ja bym się pisał na żółtą z napisem JUVE r.M ; ) I ta od naszego organizatora niebieska z napisem bianconeri to też wezmę ; )

Kurczi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 18:33

marek.siedlce pisze:Ja uważam że czas dawania projektów minął. Każdy miał okazję się wykazać. A teraz sprawa jest prosta: albo się ktoś decyduje na projekt który jest albo nie. I tyle. Po co teraz robić zamieszanie?
Tyle, że na samym początku było troszkę więcej projektów, które z różnych względów nie przeszły. 2 wzory można kupić w sklepie, więc zostały tylko 2 do wyboru dlatego każdy chce coś dodać i moim zdaniem to dobrze, zwłaszcza że czasu na zapisy jest sporo. Ciekawych projektów nigdy za wiele, takie jest moje zdanie (oczywiście spełniających wszelkie wymogi). Może po prostu jak ktoś ma projekt niech wyśle go do Faji, który oceni czy spełnia normy i się nadaję, a nie wrzuca tu i robi bałagan, żeby nie było postów jak wyżej że ktoś się zapisuje na projekt który póki co nie jest do wyboru

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 22:12

Kurczi pisze:
marek.siedlce pisze:Ja uważam że czas dawania projektów minął. Każdy miał okazję się wykazać. A teraz sprawa jest prosta: albo się ktoś decyduje na projekt który jest albo nie. I tyle. Po co teraz robić zamieszanie?
Tyle, że na samym początku było troszkę więcej projektów, które z różnych względów nie przeszły. 2 wzory można kupić w sklepie, więc zostały tylko 2 do wyboru dlatego każdy chce coś dodać i moim zdaniem to dobrze, zwłaszcza że czasu na zapisy jest sporo. Ciekawych projektów nigdy za wiele, takie jest moje zdanie (oczywiście spełniających wszelkie wymogi). Może po prostu jak ktoś ma projekt niech wyśle go do Faji, który oceni czy spełnia normy i się nadaję, a nie wrzuca tu i robi bałagan, żeby nie było postów jak wyżej że ktoś się zapisuje na projekt który póki co nie jest do wyboru
Ja wrzuciłem moje projekty, żeby w ogóle wiedzieć czy jest sens zrobienia tego projektu przez faję (czy komukolwiek się to spodoba). Teraz jak widać, że jest jakiś odzew w miarę pozytywny to prawdopodobnie będzie przygotowany jakiś projekt z tego.

Pamiętajcie też, że ta lista projektów nie jest definitywnie zamknięta (np. jak będzie za mało chętnych na dany model to wyleci z zamówienia).

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 23:49

gorczas pisze:
Kurczi pisze:
Ja wrzuciłem moje projekty, żeby w ogóle wiedzieć czy jest sens zrobienia tego projektu przez faję (czy komukolwiek się to spodoba). Teraz jak widać, że jest jakiś odzew w miarę pozytywny to prawdopodobnie będzie przygotowany jakiś projekt z tego.

Pamiętajcie też, że ta lista projektów nie jest definitywnie zamknięta (np. jak będzie za mało chętnych na dany model to wyleci z zamówienia).

Popieram !. Ale w pewnym sensie i oni mają rację. Powinniśmy na priv już jak co uzgadniać. A mój projekt, jest nie aktualny. Z jakiego powodu? Ponieważ jest nie możliwy do wykonania ( trwałość grafiki umieszczonej na koszulce była by, bardzo i to bardzo słaba ). Lecz pracuję jeszcze nad nim, by zrobić wzór odpowiedni. Bądźcie cierpliwi.

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2010, 00:37

Piszę się na wzór 1 rozmiar L sztuka jedna
jeżeli pojawią się inne projekty do wyboru to pomyślę nad drugą.

GiGi_mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2010, 00:37

wzór 4, M

To by było na tyle.
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2010, 11:45

Fakt. Zrobiło się tu nieco niepotrzebne zamieszanie z tymi projektami. Myślę, że powinno być tak, że zapisy powinny być dopiero po ostatecznej liście projektów. Bo jeśli teraz dojdą jeszcze jakieś projekty (a za tym nowym projektem faji jestem zdecydowanie) to może być tak, że ktoś będzie brał tylko jedną koszuleczkę, i powiedzmy, że ten nowy projekt spodoba mu się bardziej niż ten, na który się już zapisał i zrobi się dodatkowy mętlik. Dlatego uważam, że zapisy powinny ruszyć dopiero po ostatecznym doborze możliwych projektów. Takie moje zdanie.

Z tego co wiem zapisy mają się zakończyć w styczniu, więc nie chciałem podawać jeszcze swojego zamówienia. Ale w związku z tym, że zauważyłem, że powoli zaczynacie zwracać uwagę na ilość osób zapisanych do tej pory to i ja podam swoje zamówienie:

wzór 1 i 3, roz. L.

Ps. Jeśli była by też możliwość zakupu tej niebieskiej z napisem bianconeri z ostatniego projektu faji, to również będę zainteresowany, ale o tym poinformuję, jeśli dojdzie ta koszuleczka do możliwych wzorów do realizacji.

Na prośbą autora zamykam temat. / tabo89

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Zablokowany