Liga Mistrzów 2010/11
- ewerthon
- Juventino

Real grał wczoraj całkiem nieźle i zapowiada się, że Mourinho zdejmie z nich klątwę nałożoną przez Juventus
. Jeśli Lyon nie zagra w przyszłym sezonie w LM (a jest to całkiem możliwe), to Bastos może pomyśli o przeprowadzce, ale za mniej niż 20 mln euro raczej nie pójdzie.
Dzisiaj gra Marsylia i mam nadzieję, że sprawią sporą niespodziankę. Manchester słabo gra na wyjazdach w tym sezonie, co daję jakąś nadzieję na dobry wynik mistrza Francji.
Dzisiaj gra Marsylia i mam nadzieję, że sprawią sporą niespodziankę. Manchester słabo gra na wyjazdach w tym sezonie, co daję jakąś nadzieję na dobry wynik mistrza Francji.
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Nie no, powątpiewam. Pewniaki na dzisiaj to
OM - MU 2 oraz Inter - Bayern X.
A MU razem z (niestety) Barcą faworytami LM. Real pewnie znów wyleci w 1/8 po porażce 2:1 po 2 wzorowych kontrach Lyonu, Inter poleci z Bayernem, ale dopiero w Monachium, Barca rozjedzie Arsenal u siebie, Chelsea odpadnie w nastepnej rundzie, Szachtar wyeliminuje Rome, ale dostanie wciry w nastepnej rundzie. Tottenham dojdzie do polfinalu.
A MU razem z (niestety) Barcą faworytami LM. Real pewnie znów wyleci w 1/8 po porażce 2:1 po 2 wzorowych kontrach Lyonu, Inter poleci z Bayernem, ale dopiero w Monachium, Barca rozjedzie Arsenal u siebie, Chelsea odpadnie w nastepnej rundzie, Szachtar wyeliminuje Rome, ale dostanie wciry w nastepnej rundzie. Tottenham dojdzie do polfinalu.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Pan Mietek
- Juventino

Odkąd mojemu koledze nie weszło Wyspy Owcze - Litwa (było 2:1!!!), uważam, że pewniaki są jak umiejętności Amauriego - nie istnieją.Dobry Mudżyn pisze:Nie no, powątpiewam. Pewniaki na dzisiaj to
To kto poleci w następnej rundzie, będzie najbardziej zależało od losowania. Czuję, że dzisiaj Bayern będzie świętował awans
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Już dzisiaj? No BEZ przesady. Leonardo jednak calkiem niezle sobie radzi w Interze, poki co lepiej niz Mourinho (jak wyliczyl goal.com). Inna sprawa, ze poza Eto'o nie maja napastnika (Pazz nie moze grac) :roll:Mietson pisze:Odkąd mojemu koledze nie weszło Wyspy Owcze - Litwa (było 2:1!!!), uważam, że pewniaki są jak umiejętności Amauriego - nie istnieją.Dobry Mudżyn pisze:Nie no, powątpiewam. Pewniaki na dzisiaj to
To kto poleci w następnej rundzie, będzie najbardziej zależało od losowania. Czuję, że dzisiaj Bayern będzie świętował awans
Ale i tak mysle, ze dzisiaj dadza sobie po razie (Sneijder i Robben) i będzie.
BESTER MANN, BESTEEER !

- ewerthon
- Juventino

Przez 3 lata chodzenia do lokalnego STS-u i Toto-Mixa w szkole średniej nauczyłem się jednego, ten kto wymyślił określenie "pewniak" był albo fanatycznym napaleńcem, albo skończonym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Przekonałem się również, że pewniaki nie sprawdzają się równie często co inne przeciętne mecze, także wszystko się może zdarzyć
Marsylia nie stoi na straconej pozycji.
- @D@$
- Juventino

Myślę, że słowo "pewniak" jest tu traktowane z przymrużeniem oka. Pamiętam jak w niedawnych eliminacjach Szwajcaria dostała u siebie 1:2 z Luksemburgiem, co ciekawe i tak awansowali z pierwszego miejsca, niemniej w piłce nic mnie już nie zdziwi.ewerthon pisze:Przez 3 lata chodzenia do lokalnego STS-u i Toto-Mixa w szkole średniej nauczyłem się jednego, ten kto wymyślił określenie "pewniak" był albo fanatycznym napaleńcem, albo skończonym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Przekonałem się również, że pewniaki nie sprawdzają się równie często co inne przeciętne mecze, także wszystko się może zdarzyćMarsylia nie stoi na straconej pozycji.
Meczu dzisiaj nie oglądam, ale widzę, że Inter ustawienie ma teoretycznie asekuracyjne, tylko Eto'o z przodu... Pewnie Pazza nie może grać jako że występował w Sampie.
- Lypsky
- Juventino

Za to wymachiwanie łapami Sneijder powinien zarobić kartkę. Wiecznie płacząca panienka.
Polemizowałbym. Póki co akcja za akcję, więć ciężko typować kto wygra. Dobry mecz.RuTeK pisze:Daję rękę uciąć, że dzisiaj Bayer zapewni sobie kwalifikacje do następne rundy
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2011, 21:11 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- RuTeK
- Juventino

Daję rękę uciąć, że dzisiaj Bayer zapewni sobie kwalifikacje do następne rundy
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Dante93
- Juventino

Pewniak?Daję rękę uciąć, że dzisiaj Bayer zapewni sobie kwalifikacje do następne rundy
Meczyk miły dla oka- początek Bayern, a potem sie zaorientowalem ze jednak graja na San Siro i troche Inter postanowil mi to uswiadomic...
Niemniej Bayern kosi i przejdzie, a jak nie eee nie widze tego zeby bylo inaczej;P Swietny zespol naprawde boki obrony+ cala pomoc miodzio
gorzej z napastnikiem i srodkiem defa.
Co do OM MAN licze na OM jednak to raczej pobozne zyczenie :doh:
Btw na poczatku mialem wrazenie ze Bozydar orgazmu dostanie na tego swojego Ranokie ktory jeszcze niedawno z Juve byl top3 najgorszych graczy na boisku...
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Wyobrażam sobie co musiał robić rękami jak go nie nominowali do tych wybitnych nagród.Lypsky pisze:Za to wymachiwanie łapami Sneijder powinien zarobić kartkę. Wiecznie płacząca panienka.
Bayern prowadzi grę generalnie.
- Łukasz
- Juventino

Kapitalny mecz. Sposób zdobywania terenu, konstruowania akcji przez Bayern znakomity. Nie oglądałem Bayernu od ...zeszłorocznego finału z Interem i muszę przyznać, że imponująco wygląda współpraca Robbena, Schweiniego, Lahma i Muellera. Znakomicie grał też Pranjić, bardzo pewnie, co przecież nie zawsze mu się na lewej obronie zdarzało; szkoda, że zszedł. Inter też nie odpuszcza, choć argumentów ma jakby mniej - drewniany Stanko musi łatać ofensywne dziury między Eto'o i Sneijderem. Świetnie się to ogląda.
@Lypsky - tam od kilku sezonów jest problem ze stoperami, tylko Van Gaal się uparł, że nikogo nie kupi. Tymoszczuk to przecież nominalny dm.
@Lypsky - tam od kilku sezonów jest problem ze stoperami, tylko Van Gaal się uparł, że nikogo nie kupi. Tymoszczuk to przecież nominalny dm.
- Brutalo
- Juventino

Nie zapeszaj ;pLypsky pisze:Inter podwójnie przegrany - porażka i poważna kontuzja Ranochi (nie zdziwię się jeśli podzieli los Samuela).
Oba zespoły stworzyły sobie sytuacje, ale Bayern klarowniejsze. Słupek, poprzeczka, w końcu bramka. Robben w formie robi różnicę. Tylko Milan wejdzie do 1/4
- RuTeK
- Juventino

Milan nie ma najmniejszych szans w rewanżuBrutalo pisze:Tylko Milan wejdzie do 1/4Lypsky pisze:Inter podwójnie przegrany - porażka i poważna kontuzja Ranochi (nie zdziwię się jeśli podzieli los Samuela).
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"