Liga Mistrzów 2010/11

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 16:36

Real grał wczoraj całkiem nieźle i zapowiada się, że Mourinho zdejmie z nich klątwę nałożoną przez Juventus :D . Jeśli Lyon nie zagra w przyszłym sezonie w LM (a jest to całkiem możliwe), to Bastos może pomyśli o przeprowadzce, ale za mniej niż 20 mln euro raczej nie pójdzie.

Dzisiaj gra Marsylia i mam nadzieję, że sprawią sporą niespodziankę. Manchester słabo gra na wyjazdach w tym sezonie, co daję jakąś nadzieję na dobry wynik mistrza Francji.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 17:12

Nie no, powątpiewam. Pewniaki na dzisiaj to
OM - MU 2 oraz Inter - Bayern X.
A MU razem z (niestety) Barcą faworytami LM. Real pewnie znów wyleci w 1/8 po porażce 2:1 po 2 wzorowych kontrach Lyonu, Inter poleci z Bayernem, ale dopiero w Monachium, Barca rozjedzie Arsenal u siebie, Chelsea odpadnie w nastepnej rundzie, Szachtar wyeliminuje Rome, ale dostanie wciry w nastepnej rundzie. Tottenham dojdzie do polfinalu.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 17:49

Dobry Mudżyn pisze:Nie no, powątpiewam. Pewniaki na dzisiaj to
A MU razem z (niestety) Barcą faworytami LM. Real pewnie znów wyleci w 1/8 po porażce 2:1 po 2 wzorowych kontrach Lyonu, Inter poleci z Bayernem, ale dopiero w Monachium, Barca rozjedzie Arsenal u siebie, Chelsea odpadnie w nastepnej rundzie, Szachtar wyeliminuje Rome, ale dostanie wciry w nastepnej rundzie. Tottenham dojdzie do polfinalu.
Odkąd mojemu koledze nie weszło Wyspy Owcze - Litwa (było 2:1!!!), uważam, że pewniaki są jak umiejętności Amauriego - nie istnieją.

To kto poleci w następnej rundzie, będzie najbardziej zależało od losowania. Czuję, że dzisiaj Bayern będzie świętował awans :)

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 17:50

Mietson pisze:
Dobry Mudżyn pisze:Nie no, powątpiewam. Pewniaki na dzisiaj to
Odkąd mojemu koledze nie weszło Wyspy Owcze - Litwa (było 2:1!!!), uważam, że pewniaki są jak umiejętności Amauriego - nie istnieją.

To kto poleci w następnej rundzie, będzie najbardziej zależało od losowania. Czuję, że dzisiaj Bayern będzie świętował awans :)
Już dzisiaj? No BEZ przesady. Leonardo jednak calkiem niezle sobie radzi w Interze, poki co lepiej niz Mourinho (jak wyliczyl goal.com). Inna sprawa, ze poza Eto'o nie maja napastnika (Pazz nie moze grac) :roll:
Ale i tak mysle, ze dzisiaj dadza sobie po razie (Sneijder i Robben) i będzie.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 20:40

Przez 3 lata chodzenia do lokalnego STS-u i Toto-Mixa w szkole średniej nauczyłem się jednego, ten kto wymyślił określenie "pewniak" był albo fanatycznym napaleńcem, albo skończonym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Przekonałem się również, że pewniaki nie sprawdzają się równie często co inne przeciętne mecze, także wszystko się może zdarzyć :D Marsylia nie stoi na straconej pozycji.

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 20:57

ewerthon pisze:Przez 3 lata chodzenia do lokalnego STS-u i Toto-Mixa w szkole średniej nauczyłem się jednego, ten kto wymyślił określenie "pewniak" był albo fanatycznym napaleńcem, albo skończonym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Przekonałem się również, że pewniaki nie sprawdzają się równie często co inne przeciętne mecze, także wszystko się może zdarzyć :D Marsylia nie stoi na straconej pozycji.
Myślę, że słowo "pewniak" jest tu traktowane z przymrużeniem oka. Pamiętam jak w niedawnych eliminacjach Szwajcaria dostała u siebie 1:2 z Luksemburgiem, co ciekawe i tak awansowali z pierwszego miejsca, niemniej w piłce nic mnie już nie zdziwi.

Meczu dzisiaj nie oglądam, ale widzę, że Inter ustawienie ma teoretycznie asekuracyjne, tylko Eto'o z przodu... Pewnie Pazza nie może grać jako że występował w Sampie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 21:03

Za to wymachiwanie łapami Sneijder powinien zarobić kartkę. Wiecznie płacząca panienka.
RuTeK pisze:Daję rękę uciąć, że dzisiaj Bayer zapewni sobie kwalifikacje do następne rundy
Polemizowałbym. Póki co akcja za akcję, więć ciężko typować kto wygra. Dobry mecz.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2011, 21:11 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 21:05

Daję rękę uciąć, że dzisiaj Bayer zapewni sobie kwalifikacje do następne rundy

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 21:26

Daję rękę uciąć, że dzisiaj Bayer zapewni sobie kwalifikacje do następne rundy
Pewniak? :)
Meczyk miły dla oka- początek Bayern, a potem sie zaorientowalem ze jednak graja na San Siro i troche Inter postanowil mi to uswiadomic... :smile:
Niemniej Bayern kosi i przejdzie, a jak nie eee nie widze tego zeby bylo inaczej;P Swietny zespol naprawde boki obrony+ cala pomoc miodzio
gorzej z napastnikiem i srodkiem defa.
Co do OM MAN licze na OM jednak to raczej pobozne zyczenie :doh:
Btw na poczatku mialem wrazenie ze Bozydar orgazmu dostanie na tego swojego Ranokie ktory jeszcze niedawno z Juve byl top3 najgorszych graczy na boisku... :think: no ale ;)

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 21:31

Patrząc na środek defensywy Bayernu odnoszę wrażenie, że gra tam Bonucci x2. Strasznie niepewni i popełniający sporo błędów środkowi obrońcy.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 21:34

Lypsky pisze:Za to wymachiwanie łapami Sneijder powinien zarobić kartkę. Wiecznie płacząca panienka.
Wyobrażam sobie co musiał robić rękami jak go nie nominowali do tych wybitnych nagród.

Bayern prowadzi grę generalnie.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 21:36

Kapitalny mecz. Sposób zdobywania terenu, konstruowania akcji przez Bayern znakomity. Nie oglądałem Bayernu od ...zeszłorocznego finału z Interem i muszę przyznać, że imponująco wygląda współpraca Robbena, Schweiniego, Lahma i Muellera. Znakomicie grał też Pranjić, bardzo pewnie, co przecież nie zawsze mu się na lewej obronie zdarzało; szkoda, że zszedł. Inter też nie odpuszcza, choć argumentów ma jakby mniej - drewniany Stanko musi łatać ofensywne dziury między Eto'o i Sneijderem. Świetnie się to ogląda.

@Lypsky - tam od kilku sezonów jest problem ze stoperami, tylko Van Gaal się uparł, że nikogo nie kupi. Tymoszczuk to przecież nominalny dm.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:32

Inter podwójnie przegrany - porażka i poważna kontuzja Ranochi (nie zdziwię się jeśli podzieli los Samuela).

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:35

Lypsky pisze:Inter podwójnie przegrany - porażka i poważna kontuzja Ranochi (nie zdziwię się jeśli podzieli los Samuela).
Nie zapeszaj ;p
Oba zespoły stworzyły sobie sytuacje, ale Bayern klarowniejsze. Słupek, poprzeczka, w końcu bramka. Robben w formie robi różnicę. Tylko Milan wejdzie do 1/4 :whistle:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:39

Brutalo pisze:
Lypsky pisze:Inter podwójnie przegrany - porażka i poważna kontuzja Ranochi (nie zdziwię się jeśli podzieli los Samuela).
Tylko Milan wejdzie do 1/4 :whistle:
Milan nie ma najmniejszych szans w rewanżu :whistle: :whistle: Niestety ale pierwszy raz o iluś lat nie będzie żadnej Włoskiej drużyny w 1/8

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
ODPOWIEDZ