T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- michal_os
- Juventino
no właśnie..i ja też mam teraz problem.. rozumiem że niektórzy chcą kupić 2wzory koszulki w innych kolorach, ale tak jak poprzednik uważam że chętnych byłoby jeszcze więcej gdyby oba wzory były w kolorze szarym.. ale nie mi to decydować.. najlepiej jak najszybciej podjąć ostateczną decyzję, bo ostatnio bardzo często jest zmieniane zdanie nt.jaką koszulkę robimy
- Buri
- Juventino
rozumiem faje, troche roboty będzie miał z wysyłaniem tzn. rozmiar-wzor odpowiednia osoba.
ale z drugiej strony jesli zainteresowanie szara koszulką jest tak ogromne mysle ze nie ma na co czekac, podac wymiary dokladne M,L,XL i zbierac wpłaty.
tylko co z tą tarczą i "29"
za dwa lata w jakiejś aferze wyjdzie że należa nam sie dwa mistrzostwa i co :p nieaktualne
ale z drugiej strony jesli zainteresowanie szara koszulką jest tak ogromne mysle ze nie ma na co czekac, podac wymiary dokladne M,L,XL i zbierac wpłaty.
tylko co z tą tarczą i "29"
za dwa lata w jakiejś aferze wyjdzie że należa nam sie dwa mistrzostwa i co :p nieaktualne
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2010, 09:31 przez Buri, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- tabo89
- Juventino
Jak dla mnie tarcza jest w porządku, ale jeśli innym nie odpowiada, to może by spróbować taki remix czyli 1897 umieszczone na tarczy.. to tylko taki pomysł, bo nie mam wyobrażenia jakby to wyglądało w rzeczywistości.
ale szczerze mówiąc 29 jest
ale szczerze mówiąc 29 jest

Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2010, 12:27 przez tabo89, łącznie zmieniany 2 razy.
- mateo369
- Juventino
domyślam się, że w tej koszulce będziesz dość często chodził (w końcu Juve) a nie będzie leżała na wystawie, tym bardziej, że to zwykły t-shirt za ok 40 zł więc za dwa lata to w niej i tak będziesz co najwyżej po pokoju mógł chodzić bo na miasto już raczej nadawać się nie będzie więc tym bardziej nie rozumie w czym problem.Buri pisze:tylko co z tą tarczą i "29"
tabo89 rozumie, że chcesz pomóc ale Twój pomysł moim zdaniem jest zupełnie bez sensu. wersja z "29" jest ok i ja już niczego bym nie zmieniał
EDIT
Co Cię inni obchodzą, my doskonale wiemy ile mamy mistrzostw więc jeśli jest czym się chwalić to nie widzę powodu aby tego nie robićBuri pisze:Wiadomo jak było, my kibice juve wiemy swoje inni rozne rzeczy gadają
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2010, 10:41 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Buri
- Juventino
problemu żadnego nie ma tylko zapytanie. Chodzi mi o ciągłym przypominaniu tych "29" mistrzostw. Wiadomo jak było, my kibice juve wiemy swoje inni rozne rzeczy gadają. Dlatego mialem wątpliwości. Jeżeli zostanie 29 to tragedii nie będziemateo369 pisze: domyślam się, że w tej koszulce będziesz dość często chodził (w końcu Juve) a nie będzie leżała na wystawie, tym bardziej, że to zwykły t-shirt za ok 40 zł więc za dwa lata to w niej i tak będziesz co najwyżej po pokoju mógł chodzić bo na miasto już raczej nadawać się nie będzie więc tym bardziej nie rozumie w czym problem.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Kuben
- Juventino
A mi osobiście, pasowałaby bardziej 2 propozycja w kolorze białym
Ktoś wspomniał o problemie potu... Wszystko zależy od materiału.
Ale raczej się pisze nawet na szarą

Ktoś wspomniał o problemie potu... Wszystko zależy od materiału.
Ale raczej się pisze nawet na szarą
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- tabo89
- Juventino
Dla mnie XL mniej więcej się zgadza z tym co noszę. Dokładnie sprawdzę sobie już przy zamawianiu.
Pisałeś powyżej że minimalne zamówienie to 50 sztuk, czy na pewno? Bo przeglądając koszulki na www.szaliki.com/koszulkit.php zauważyłem takie jak dodawałeś jako przykładowe wykonanie. Więc zakładam, że to będzie właśnie u tego producenta. A na stronce jest napisane że minimum to 10 sztuk.
Pisałeś powyżej że minimalne zamówienie to 50 sztuk, czy na pewno? Bo przeglądając koszulki na www.szaliki.com/koszulkit.php zauważyłem takie jak dodawałeś jako przykładowe wykonanie. Więc zakładam, że to będzie właśnie u tego producenta. A na stronce jest napisane że minimum to 10 sztuk.
- KeRmit19
- Juventino
faja69 pisze:no dajcie już spokój zostaje tak jak jest... bo znowu się zaczyna dyskusja temu pasuje a temu nie.

Wydaje mi sie, ze S->M, M->L, L->XL. tzn chyba troche za duze wymiary(cm) jesli chodzi o dopasowanie do poszczególnych rozmiarów. Ale nie wiem moze mi sie tylko tak wydaje.
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2010, 13:40 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.