BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 19:51

Mój odzew akurat nie jest w tej sytuacji potrzebny a i z tego co widzę, to bezpośrednio z Białego jadę tylko ja. Do zobaczenia w takim razie w Siemiatyczach. O ile się nie spóźnicie :D

Obrazek
Obrazek
Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2009, 12:04

To co, trzeba jakąś rezerwację sieknąć na jutro w Escapadzie ?

Postaram się dziś po zajęciach zajść i to załatwić, jeśli mi się nie uda napiszę jak najszybciej.

EDIT:

Przeprowadziłem krótką rozmowę z barmanem bo na początku się nie zczaił że chodzi o stałą grupkę kibiców Juventusu i chciał ode mnie forse za rezerwacje ;d

Ale koniec końców mamy te 2-3 stoliki w tym miejscu co zawsze tak więc mam nadzieje, że nas nie wyrolują i stawiamy się w całej ekipie.

ESCAPADA 20:00 JUVENTUS - bayern

Do jutra ;)

Obrazek
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2009, 19:22

no to fajnie, bo ja czasu dzisiaj nie miałem. dzięki Judzio za info, bo już pewnie niektórzy od niedzieli zdążyli zapomnieć :wink:

PS. gil, weź moją flagę :D

kiler_bandyta

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2009, 11:10

to do 20 :)

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2009, 15:07

Oczywiście wpadnę. I mam nadzieję, że z przyzwyczajenia nie pojadę najpierw do Cafe Jaga :D

Obrazek
Obrazek
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2009, 23:23

ciekawe czy bedą pokazywać Juve w LE, chociaż z taką grą wolałbym ich nie oglądać, nie mówiąc już o tym, że w takiej formie nawet tam daleko nie zajdą

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2009, 23:24

ciekawe czy bedą pokazywać Juve w LE, chociaż z taką grą wolałbym ich nie oglądać, nie mówiąc już o tym, że w takiej formie nawet tam daleko nie zajdą

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2009, 00:08

gdyby komuś przyszło do głowy po dzisiejszym wybryku, świętowac "awans" do Ligi Europejsiej, to o 13 będziemy prawdopodobnie w Polanie. jakby co, info u mnie lub u Gorna. zapraszamy serdecznie, wszak LE stoi przed nami otworem.

co do dzisiejszego spotkania, to proponowałbym kilku osobom zastanowic się, komu tak naprawde kibicują. powoli denerwuje mnie, żeby nie powiedziec, że <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, nie wszyscy znają podstawowe przyśpiwki, lub jakiekolwiek inne i kiedy nieliczni zaczną śpiewac, to wspomniana reszta nie raczy nawet gęby rozdziawic.

Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2009, 01:39

Przyłączam się do wypowiedzi Białasa. Murinio dostał czerwoną kartkę za szydercze bicie braw dla sędziego. Uważam, że niektórzy też powinni dostać taką kartkę bijąc szyderczo brawo wyzywając niecenzuralnie przy tym zawodników Juve.

Chciałbym przeprosić wszystkich za swoje zachowanie po meczu.

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2009, 10:10

LE jest na Polsacie Futbol więc mają go tylko w Greyu i na Strychu. Co do śpiewania to ja powiem tak żebyśmy mieli lokal jak w Lublinie to ja rozumiem, ale w "otwartej" przestrzeni śpiewać cały mecz gdy lokal jest pełny to trochę nie wypada jeśli chce się tam jeszcze pokazywać(takie jest moje zdanie).

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2009, 12:11

ja bilem szyderczo brawo i nie bede sie tego wypieral, nie bede tez nikogo za to przepraszal bo to "nasze pilkarzyki" powinni przeprosic za to jak zagrali wczoraj, ja manifestowalem swoje niezadowolenie; niektorzy robia to ryczac, inni smiejac sie a ja bilem im brawo, bo takiej zenady dawno nie widzialem; co do spiewania to winner ma racje - to nie lokal na takie przyspiewki (mozna tu wspomniec Tigmara ktory kiedys spiewal to wlasciciel go uciszal)

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2009, 12:31

Mecz z Bari jest w sobotę 20:40 na Polsacie Sport Extra.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2009, 19:51

co do wyzywania naszych, to ogarnijcie się trochę. konstruktywną krytykę popieram jak najbardziej, ale teksty za które można dosta tutaj herbatnika lub bana, to pominę, bo najzwyczajniej w świecie nie rozumiem takiego typu "kibicowania".

co do śpiewu, to gilu, za przeproszeniem pieprzysz. Tigmar był uciszany, bo z tego co pamietam, z jego ust leciały przekleństwa (np. merda w CI) oraz ewentualnie dlatego, że byliśmy bardzo głośno, kiedy było dużo ludu. dla odmiany, w soboty, kiedy zajęty jest cały lokal również śpiewaliśmy i nie zawsze to przeszkadzało ludziom. oznacza to ni mniej ni więcej, że śpiewac można i wolę takie kibicowanie niż sypanie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na swoich. inna sprawa, że co niektórzy śpiewac, nie wiem, wstydzą się? porażka.

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2009, 19:59

bialas:
1)co do spiewu Tigmara to nie pamietam czy lecialy wulgaryzmy czy nie, ale Escapada to nie jest lokal typowo sportowy wiec nie gań ludzi za to ze nie spiewaja
2)niektorzy zasluguja tylko na wyzwiska za swoja gre - to co robia nasze brazylijskie gwiazdeczki jest ponizej krytyki, akurat tych dwoch to z checia bym zlinczowal. Zarabiaja gruba kase tylko za to zeby sie pogapic w niebo? Takich bledow nawet ty bys nie robil - z calym szacunkiem

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2009, 20:23

owszem, Escapada to nie jest lokal typowo sportowy, ale widzę, że niektórym w makówkach się poprzewracało od tego wyjazdu do Lublina. fajnie, że mają lokal typowo kibicowski, też tak bym chciał, ale należy przypomniec, że w poprzednich sezonach wyglądaliśmy lepiej pod względem kibicowania, pomimo tego, że ciągle oglądaliśmy w Escapadzie (jedynie inaczej zachowywaliśmy się poza pubem z Akademickiej 23). nie możemy do tego wrócic?

pewnie bym nie popełniał takich błędów, nasza mi również nie podobała się, ale chyba są jakieś granice przyzwoitości i przede wszystkim odrobina kultury osobistej.

ODPOWIEDZ