Koszulki na sezon 2009/2010
- montero4
- Juventino
Transmisja prezentacji?
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Zygi_
- Juventino
Te trzy są boskie! Bardzo mi się podobają.PaulCone pisze:ta po lewej jest superrr!Azrael_Juve pisze:To jeszcze nie są oficjalne stroje meczowe, ale na stronie Juventusu są już do kupienia T-shirty treningowe Juve na sezon 09/10:
![]()
![]()
Bez szalonej rewelacji, aczkolwiek całkiem, całkiem...
A te, które pojawiają się najcześciej: mi podobały się z ostatniego sezonu. nie lubie tak częstych pasków, szersze byłby lepsza. Ale zaprezentują oficjalnie i wtedy będziemy myśleć i kupować!!

To The brave and faithful nothing is impossible!
'Munster Rugby! ... Proste!
'Munster Rugby! ... Proste!
Hehe no nie miał bym nic przeciwko, jesli New Holland zostało by zastąpione przez Ferraritabo89 pisze:żart żartami panowie ale nikt tu nie wspomniał o bardzo ostatnio nagłośnionej przez media możliwości zmiany loga sponsora na koszulce Juve
jak wiecie właścicielem praw nie jest NH ale grupa Fiata go której należy mnóstwo marek, a to przeciąganie prezentacji strojów nie jest przypadkowe - sa 2 warianty
WARIANT 1 - FERRARI - ostatnie niepowodzenia w F1 powodują iż ta własnie marka potrzebuje promocji a koszulki Juve są do tego świetną okazją
WARIANT 2 - IVECO MOTORS - ostatnio spadła im sprzedaż i pojawili się silni konkurencji w branży dlatego też zarząd grupy Fiata zastanawia się nad takim rozwiązaniem
Ale na to raczej nie ma szans

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Gigi Buffon
- Juventino
I bardzo dobrze lepsze New Holland niż ferrari ;D A przynajmniej ładniejsze logo ma producent ciągników.
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Od sezonu 2010/2011 będzie Sony Erickson.
Mnie tam Ferrari bardziej odpowiada.Gigi Buffon pisze:I bardzo dobrze lepsze New Holland niż ferrari ;D A przynajmniej ładniejsze logo ma producent ciągników.
- Gigi Buffon
- Juventino
Push3k pisze:Od sezonu 2010/2011 będzie Sony Erickson.Mnie tam Ferrari bardziej odpowiada.Gigi Buffon pisze:I bardzo dobrze lepsze New Holland niż ferrari ;D A przynajmniej ładniejsze logo ma producent ciągników.
Skąd ta pewność ,że producent telefonów będzie na naszych koszulkach w tym sezonie ??
- Gigi Buffon
- Juventino
A jakby koszulka Juve wyglądała z tym sonym eriksonem ?
- Łukasz
- Juventino
Gratuluję gustuGigi Buffon pisze:I bardzo dobrze lepsze New Holland niż ferrari ;D A przynajmniej ładniejsze logo ma producent ciągników.

- Kamex22
- Juventino
A wez zarzuc jakas ?tabo89 pisze:próbowalem kilka kombinacji z SE zrobić tak jak to zrobiłem z Ferrari i Iveco ale nic mi sie nie podoba
nie pasuje to logo na naszą koszulkę

- Alexxxxx
- Juventino
Chłopaki bez takich emocji, o 17 jest oficjalna prezentacja koszulek, wtedy ocenimy, co i jak. A przede wszystkim, którą najpierw kupić 

Takie zdjęcie pojawiło się w mediach po godzinie 14.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JuveR
- Juventino
Mnie bardziej interesuje, czy jest możliwość oglądnięcia tego wydarzenia na żywo na necie (?)Alexxxxx pisze:Chłopaki bez takich mocji, o 17 jest oficjalna prezentacja koszulek, wtedy ocenimy, co i jak. A przede wszystkim, którą najpierw kupić