Primavera

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2012, 22:14

Kolejne mecze naszej primki w tym turnieju sa zaplanowane tak:

08.02.12: Juventus - A.P.I.A Leichhardt (15.00)
10.02.12: Juventus - Città di Marino (15.00)

Ten pierwszy zespol jest z Australli, drugi z Wloch. Dzisiaj gralismy z Dunczykami.

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2012, 22:55

beka pisze:Kolejne mecze naszej primki w tym turnieju sa zaplanowane tak:

08.02.12: Juventus - A.P.I.A Leichhardt (15.00)
10.02.12: Juventus - Città di Marino (15.00)

Ten pierwszy zespol jest z Australli, drugi z Wloch. Dzisiaj gralismy z Dunczykami.
Dzięki.
alina pisze:O to ci chodzi? Bo nie wiem
Tak, dzięki.

Obrazek
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2012, 19:29

Dzis skromne 1 0 ale wazne ze wygrana :-D
Bramka: http://www.youtube.com/watch?v=YO_avLfnC6U

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 08 lutego 2012, 19:36

mi bardzo podobali sie magnusson, garcia, banescu. reszta slabo.
ogolnie to zaden pilkarz z primavery nie jest gotowy na serie a

samy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2012, 19:47

W dzisiejszym meczu wystąpił całkowicie inny skład niż z Duńczykami. Co prawda pierwszego meczu nie widziałem(tylko bramki) ale drugiego już nie odpuściłem. Masa niedokładnych podań, masa strat, masa długich piłek, które w większości lądowały nigdzie. Możliwe, że dzisiaj był ten "drugi" garnitur- zwłaszcza w ataku. Na plus tylko obrońcy, którzy nie pozwolili Australijczykom na nic szczególnego. Fajnie jeszcze grał Bous i Schiavone. Dużo spokoju i względnie mało strat tych dwóch panów(obaj grali defensywnych pomocników w formacji 4231).

Żałuje tylko, że nie było dane mi zobaczyć w akcji Gabriela ;)

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 lutego 2012, 23:26

samy pisze:W dzisiejszym meczu wystąpił całkowicie inny skład niż z Duńczykami. Co prawda pierwszego meczu nie widziałem(tylko bramki) ale drugiego już nie odpuściłem. Masa niedokładnych podań, masa strat, masa długich piłek, które w większości lądowały nigdzie. Możliwe, że dzisiaj był ten "drugi" garnitur- zwłaszcza w ataku. Na plus tylko obrońcy, którzy nie pozwolili Australijczykom na nic szczególnego. Fajnie jeszcze grał Bous i Schiavone. Dużo spokoju i względnie mało strat tych dwóch panów(obaj grali defensywnych pomocników w formacji 4231).

Taa, dziś grał raczej drugi garnitur. Zmieniła sie cała pierwsza '11', poza Branescu. Gra Schiavone nie powinna dziwić, w końcu kapitan.
Tharp pisze:a kapitanem czasem nie jest Libertazzi?
Rzeczywiście. Zapomniałem, że się wyleczył.
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2012, 16:01 przez alina, łącznie zmieniany 1 raz.

Tharp

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 01:01

alina pisze:
samy pisze:W dzisiejszym meczu wystąpił całkowicie inny skład niż z Duńczykami. Co prawda pierwszego meczu nie widziałem(tylko bramki) ale drugiego już nie odpuściłem. Masa niedokładnych podań, masa strat, masa długich piłek, które w większości lądowały nigdzie. Możliwe, że dzisiaj był ten "drugi" garnitur- zwłaszcza w ataku. Na plus tylko obrońcy, którzy nie pozwolili Australijczykom na nic szczególnego. Fajnie jeszcze grał Bous i Schiavone. Dużo spokoju i względnie mało strat tych dwóch panów(obaj grali defensywnych pomocników w formacji 4231).

Taa, dziś grał raczej drugi garnitur. Zmieniła sie cała pierwsza '11', poza Branescu. Gra Schiavone nie powinna dziwić, w końcu kapitan.
a kapitanem czasem nie jest Libertazzi?

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 01:22

Ja natomiast oglądałem tylko mecz z Duńczykami, w dodatku tylko drugą połowę i rzeczywiście składy kompletnie inne. W pierwszym meczu nasi grali całkiem całkiem, ale wydaję mi się, że to zasługa słabej dyspozycji rywala. Większość bramek padło z prostopadłych wyrzutów z okolica środka boiska, gdzie później przy kontakcie z piłką przeciwnik był już dobry metr/dwa za Bianconerim. Ekipa z Danii rzadko kiedy zbliżyła się do naszych obrońców, a bramka bardziej z winy Branescu, który nie zdołał opanować piłki. Z tych nudów pewnie zapomniał co on tam robi :wink:

Pierwszym kapitanem wydaję mi się, że jest Libertazzi. W hierarchii jest chyba na tej samej pozycji co Alex w seniorach. Nie wiem jak w tym wczorajszym meczu, ale w tym pierwszym jak wszedł po I-połowie zmarnował chyba 3 dogodne sytuacje na zdobycie bramki :doh:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2012, 11:27

Ma ktoś może linka do bramki/skrótu wczorajszego meczu naszych młodych? ;)

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 00:27

No i nasi młodzi znowu zwycięscy :D wygrali teraz 3:1 i w ten sposób awansowali do 1/2 finału w której zmierzą się z Parmą ;)
Kolejną bramkę strzelił Bouy :) a kolejne dwie Guano i De Silvestro...

Znalazłem nasze gole... szczególnie ten ostatni Bouy'a jest konkretny :P (jakoś nie do końca spoko ale coś tam widać :P)

1:1 Guano
2:1 De Silvestro
3:1 Bouy

ObrazekObrazekObrazek
Tharp

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 01:11

@Maras@ pisze:No i nasi młodzi znowu zwycięscy :D wygrali teraz 3:1 i w ten sposób awansowali do 1/2 finału w której zmierzą się z Parmą ;)
Kolejną bramkę strzelił Bouy :) a kolejne dwie Guano i De Silvestro...

Znalazłem nasze gole... szczególnie ten ostatni Bouy'a jest konkretny :P (jakoś nie do końca spoko ale coś tam widać :P)

1:1 Guano
2:1 De Silvestro
3:1 Bouy
Nasz nowy nabytek z Ajaxu moglby z laski swojej przypomniec Mirko, Andrei, Arturo, Claudio itd, jak sie strzela z dystansu

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 09:18

Oby tak dalej, mam nadzieje ze cos bedzie z tego chlopaka.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 10:20

Szkoda, że zamiast dawać szanse młodym, sprowadzamy jakieś miernoty typu Estigarribia, Padoin czy Boriello. Jestem pewien, że taki Bouy czy Padovan nie spisywaliby się gorzej, a ich wartość po kilku występach u nas wzrosłaby bardziej niż po sezonie w Serie B.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 12:32

evilboy pisze:Szkoda, że zamiast dawać szanse młodym, sprowadzamy jakieś miernoty typu Estigarribia, Padoin czy Boriello. Jestem pewien, że taki Bouy czy Padovan nie spisywaliby się gorzej, a ich wartość po kilku występach u nas wzrosłaby bardziej niż po sezonie w Serie B.
A tam. Wpuśćmy kilku pulcinich. Jestem pewny, że też by sobie poradzili.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 12:35

Bouy władował bramę jakiejś sierocie i pół dzieciarni wstawia go już do pierwszego składu.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
ODPOWIEDZ