Juventini na wypożyczeniach...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 16:25

Giovinco 5 goli i 4 asysty :bravo: . W Empoli miał 6 goli i 4 asysty zatem jest już całkiem blisko pobicia swojego rekordu.

Może Parma by się zgodziła odstąpić od wykupu 50% jego karty zawodniczej w zamian za Amauriego w promocji ;P.

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 16:30

Arbuzini pisze:Giovinco 5 goli i 4 asysty :bravo: . W Empoli miał 6 goli i 4 asysty zatem jest już całkiem blisko pobicia swojego rekordu.

Może Parma by się zgodziła odstąpić od wykupu 50% jego karty zawodniczej w zamian za Amauriego w promocji ;P.
pytanie tylko czy miernotta chce w ogole Giovinco...

EDIT
Z tego co zauwazylem del neri nie ma nic do gadania w temacie tranferow.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2011, 16:36 przez IGI, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 16:34

Bardziej Del Neri. Marotta jest przyzwyczajony do braku kasy i lubi tanich Włochów ;).

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 16:42

Filip pisze:
deszczowy pisze:No wy chyba żartujecie z tym golem? :shock:
W sensie, że wcale nie jest taki fajny czy w sensie, że Amauri w ogóle strzelił?
To on jeszcze na dokładkę był FAJNY? Aż mi emotki zabrakło :/

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 16:42

z relacji na livesports.pl wynika ze Amuari w poprzeczke trafil ;p no no robi zagrozenie chlopak

19YB19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 16:43

z tego co widze... rozumieją się z Gio... kolejne dośrodkowanie... Gio, Amauri wyskakuje i tym razem tylko poprzeczka.. jeszcze chwile wczesniej rajd Amauriego (zostawił obronce Violi- sam sie dziwie...) i wylożył piłkę Gio na 5-6 m przed bramką i ... chybił o pare cm :)

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 17:08

Może to nie Amauri jest zły tylko Juve...
Jeśli się mocniej zastanowić to niestety, ale to jest chyba prawda. Juventus marnuję piłkarzy jak robił to kiedyś Inter.
Nie chodzi mi o to, że Amauri po tym golu jest super snajperem. Bardziej mi chodzi o Giovinco, Tiago itd.[/code]

Gość

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 17:10

Co się pytam co jest pięć???
nasi zawodnicy robią takie rzeczy poza Juventusem:Bramka spółki Gio&Amałri

mirek_r

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 17:18

jeśli to nie Amauri był problemem, to kto;>?
Przecież nie nasz wszechogarnięty trener, nie to niemożliwe...

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 17:28

Tez sie nad tym zastanawialem, przy dzisiejszym golu Amauriego. I stwierdzam, ze... racji nie macie. Amauri BYL moze i niezly, ale na przecietne kluby (nie podniecajmy sie jedna bramką, spokojnie). W Turynie jest inna presja, inne oczekiwania, dziennikarze zaczynaja liczyc minuty bez gola, patrzy na to cała Italia.

Niektorzy w Turynie nie podolali, ale inni wrecz odwrotnie. Quag przed przyjsciem do Juve mial bardzo marny okres, dopiero tutaj zaczal blyszczec. Krasic przez pol roku byl nie do zatrzymania, teraz rywal musi go podwajac i potrajac, zeby nie sial takiego spustoszenia. Storari takze gral swietnie. Toni - nawet bez formy - wczoraj zasadzil taka bramke, ze stadiony swiata. Bonucci ostatnio kilka bardzo dobrych spotkan (chociaz z Cagliari zagral przecietnie).

Amauri, Tiago, etc, to nie byli pilkarze na miare Juve. Zbyt slabi, zarowno psychicznie jak i pilkarsko. Z przecietnych graczy, nie da sie zrobic gwiazd, nawet ubierajac ich w koszulke tak wielkiego klubu jak Juventus.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 17:41

Tiago był przeciętny? Sorry, w Lyonie i w Chelsea pokazywał, że jest piłkarzem co najmniej dobrym. Może nie na podstawowy skład, ale był lepszy niż Zanetti czy Maresca. Liga włoska mu po prostu nie pasowała.
Co do Giovinco; jeśli mamy grać 4-4-2 to ja podziękuje za niego. Na lewe skrzydło Del Neri go nie wystawi, bo jest tak samo marny w defensywie jak Krasic. Na cofniętego... Nie wiem, ale w większości meczów w których grał na cofniętym napastniku nie przekonywał mnie. Nie gramy jak Barca, mamy troszkę inny styl ;) I on się w tym gubi.
Jeśli Del Neri odejdzie to bardzo chętnie zobacze Sebe. Najlepiej w 4-3-3 na lewej stronie :)

cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 17:50

Nie ma sie co podniecac.. Amauri zdobyl gola nawet i ladnego z trudnej pozycji .... a ja powiem tak... Luca Toni w Genui nie blyszczal, zagral drugi mecz (pierwszy bez kontuzji) i strzelil gola z pozycji o ktorej Amauri nigdy wrzyciu by nawet niemazyl.

typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 18:02

To nie temat o naszej 11, a o wypożyczeniach, ale nie mogę się zgodzić z tym zdaniem:
jakku1 pisze:Bonucci ostatnio kilka bardzo dobrych spotkan (chociaz z Cagliari zagral przecietnie).
Jak dla mnie Bonucci gra strasznie przeciętnie - szczególnie od nowego roku. Chiellini ciut lepiej, ale poziom podobny.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 18:10

Gdyby w Parmie grał jakiś młody wartościowy zawodnik, to można by go na Amauriego wymienić, problem w tym, że nie widzę takowego w ich składzie. Nie wiem jak radzi sobie ten młody talent z Milanu - Alberto Paloschi, ale pewnie nieciekawie, bo nic nie słychać żeby strzelał jakieś gole. Najlepiej wymienić go za drugą połowę karty Giovinco. Ale wątpię, żeby to doszło do skutku.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:25

Tak jest. Giovinco w kadrze.

Dostanie prawdziwa szanse, w dobrym ustawieniu, to rozblysnie.

A wtedy trzeba sie modlic o to, zeby z powrotem wrocil do Turynu.

Zablokowany