Juventini na wypożyczeniach...
- Arbuzini
- Juventino
Giovinco 5 goli i 4 asysty
. W Empoli miał 6 goli i 4 asysty zatem jest już całkiem blisko pobicia swojego rekordu.
Może Parma by się zgodziła odstąpić od wykupu 50% jego karty zawodniczej w zamian za Amauriego w promocji ;P.

Może Parma by się zgodziła odstąpić od wykupu 50% jego karty zawodniczej w zamian za Amauriego w promocji ;P.
- IGI
- Juventino
pytanie tylko czy miernotta chce w ogole Giovinco...Arbuzini pisze:Giovinco 5 goli i 4 asysty. W Empoli miał 6 goli i 4 asysty zatem jest już całkiem blisko pobicia swojego rekordu.
EDIT
Z tego co zauwazylem del neri nie ma nic do gadania w temacie tranferow.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2011, 16:36 przez IGI, łącznie zmieniany 1 raz.

- deszczowy
- Juventino
To on jeszcze na dokładkę był FAJNY? Aż mi emotki zabrakłoFilip pisze:W sensie, że wcale nie jest taki fajny czy w sensie, że Amauri w ogóle strzelił?deszczowy pisze:No wy chyba żartujecie z tym golem? :shock:

- 19YB19
- Juventino
z tego co widze... rozumieją się z Gio... kolejne dośrodkowanie... Gio, Amauri wyskakuje i tym razem tylko poprzeczka.. jeszcze chwile wczesniej rajd Amauriego (zostawił obronce Violi- sam sie dziwie...) i wylożył piłkę Gio na 5-6 m przed bramką i ... chybił o pare cm 

- Gotti
- Juventino
Jeśli się mocniej zastanowić to niestety, ale to jest chyba prawda. Juventus marnuję piłkarzy jak robił to kiedyś Inter.Może to nie Amauri jest zły tylko Juve...
Nie chodzi mi o to, że Amauri po tym golu jest super snajperem. Bardziej mi chodzi o Giovinco, Tiago itd.[/code]
- Gość
nasi zawodnicy robią takie rzeczy poza Juventusem:Bramka spółki Gio&Amałri
nasi zawodnicy robią takie rzeczy poza Juventusem:Bramka spółki Gio&Amałri
- jakku1
- Juventino
Tez sie nad tym zastanawialem, przy dzisiejszym golu Amauriego. I stwierdzam, ze... racji nie macie. Amauri BYL moze i niezly, ale na przecietne kluby (nie podniecajmy sie jedna bramką, spokojnie). W Turynie jest inna presja, inne oczekiwania, dziennikarze zaczynaja liczyc minuty bez gola, patrzy na to cała Italia.
Niektorzy w Turynie nie podolali, ale inni wrecz odwrotnie. Quag przed przyjsciem do Juve mial bardzo marny okres, dopiero tutaj zaczal blyszczec. Krasic przez pol roku byl nie do zatrzymania, teraz rywal musi go podwajac i potrajac, zeby nie sial takiego spustoszenia. Storari takze gral swietnie. Toni - nawet bez formy - wczoraj zasadzil taka bramke, ze stadiony swiata. Bonucci ostatnio kilka bardzo dobrych spotkan (chociaz z Cagliari zagral przecietnie).
Amauri, Tiago, etc, to nie byli pilkarze na miare Juve. Zbyt slabi, zarowno psychicznie jak i pilkarsko. Z przecietnych graczy, nie da sie zrobic gwiazd, nawet ubierajac ich w koszulke tak wielkiego klubu jak Juventus.
Niektorzy w Turynie nie podolali, ale inni wrecz odwrotnie. Quag przed przyjsciem do Juve mial bardzo marny okres, dopiero tutaj zaczal blyszczec. Krasic przez pol roku byl nie do zatrzymania, teraz rywal musi go podwajac i potrajac, zeby nie sial takiego spustoszenia. Storari takze gral swietnie. Toni - nawet bez formy - wczoraj zasadzil taka bramke, ze stadiony swiata. Bonucci ostatnio kilka bardzo dobrych spotkan (chociaz z Cagliari zagral przecietnie).
Amauri, Tiago, etc, to nie byli pilkarze na miare Juve. Zbyt slabi, zarowno psychicznie jak i pilkarsko. Z przecietnych graczy, nie da sie zrobic gwiazd, nawet ubierajac ich w koszulke tak wielkiego klubu jak Juventus.
- Szilgu
- Juventino
Tiago był przeciętny? Sorry, w Lyonie i w Chelsea pokazywał, że jest piłkarzem co najmniej dobrym. Może nie na podstawowy skład, ale był lepszy niż Zanetti czy Maresca. Liga włoska mu po prostu nie pasowała.
Co do Giovinco; jeśli mamy grać 4-4-2 to ja podziękuje za niego. Na lewe skrzydło Del Neri go nie wystawi, bo jest tak samo marny w defensywie jak Krasic. Na cofniętego... Nie wiem, ale w większości meczów w których grał na cofniętym napastniku nie przekonywał mnie. Nie gramy jak Barca, mamy troszkę inny styl
I on się w tym gubi.
Jeśli Del Neri odejdzie to bardzo chętnie zobacze Sebe. Najlepiej w 4-3-3 na lewej stronie
Co do Giovinco; jeśli mamy grać 4-4-2 to ja podziękuje za niego. Na lewe skrzydło Del Neri go nie wystawi, bo jest tak samo marny w defensywie jak Krasic. Na cofniętego... Nie wiem, ale w większości meczów w których grał na cofniętym napastniku nie przekonywał mnie. Nie gramy jak Barca, mamy troszkę inny styl

Jeśli Del Neri odejdzie to bardzo chętnie zobacze Sebe. Najlepiej w 4-3-3 na lewej stronie

- cerb
- Juventino
Nie ma sie co podniecac.. Amauri zdobyl gola nawet i ladnego z trudnej pozycji .... a ja powiem tak... Luca Toni w Genui nie blyszczal, zagral drugi mecz (pierwszy bez kontuzji) i strzelil gola z pozycji o ktorej Amauri nigdy wrzyciu by nawet niemazyl.
- typkens
- Juventino
To nie temat o naszej 11, a o wypożyczeniach, ale nie mogę się zgodzić z tym zdaniem:
Jak dla mnie Bonucci gra strasznie przeciętnie - szczególnie od nowego roku. Chiellini ciut lepiej, ale poziom podobny.jakku1 pisze:Bonucci ostatnio kilka bardzo dobrych spotkan (chociaz z Cagliari zagral przecietnie).
- ewerthon
- Juventino
Gdyby w Parmie grał jakiś młody wartościowy zawodnik, to można by go na Amauriego wymienić, problem w tym, że nie widzę takowego w ich składzie. Nie wiem jak radzi sobie ten młody talent z Milanu - Alberto Paloschi, ale pewnie nieciekawie, bo nic nie słychać żeby strzelał jakieś gole. Najlepiej wymienić go za drugą połowę karty Giovinco. Ale wątpię, żeby to doszło do skutku.