Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- Tharp
... czy tobie chodzi o tarczę scudetto?DeViLl0o pisze:Trochę pusta ...Bodmer pisze:na forum solojuve.com znalazłem coś takiego, wygląda dosyć realistycznie:
![]()
Można by było trzasnąć logo Italii na środek między nike a znaczkiem juveAlbo 2 gwiazdki ...
Owszem, będziemy taką mieć, ale dopiero za rok.
- Monte Cristo
- Juventino
Ta koszulka jest... e jak by to powiedziec... pusta?Bodmer pisze:na forum solojuve.com znalazłem coś takiego, wygląda dosyć realistycznie:
Wogole mi sie nie podoba, a tak btw to wyglada jakby ktos wycial kolnierzyk nozyczkami... O.o
- rezinho
- Juventino
- paruf
- Juventino
Podoba mi sie ten projekt ale najbardziej podoba mi sie ten z czerwonymi wstawkami. Bardzo dajnie wedlug mnie sie te czerwone elementy wpasowuja w calosc. Juz nie moge sie doczekac kiedy wkoncu bede mogl kupic koszulke.
Jest jeszcze cos co przemawia za wzorem koszulki z czerwonymi elementami, mianowicie logo kluby jest na srodku na klatce piersiowej a nie z boku, logo na srodku wyglada o niebo lepiej niz po boku. Jak zrobia z logiem z boku to bede niezadowolony;]
Jest jeszcze cos co przemawia za wzorem koszulki z czerwonymi elementami, mianowicie logo kluby jest na srodku na klatce piersiowej a nie z boku, logo na srodku wyglada o niebo lepiej niz po boku. Jak zrobia z logiem z boku to bede niezadowolony;]
- NeBu
- Juventino
ale zważ na to, że na boku=na sercu. Jak dla mnie logo na boku jest dużo bardziej....symboliczne, takie....głębokie...paruf pisze:mianowicie logo kluby jest na srodku na klatce piersiowej a nie z boku, logo na srodku wyglada o niebo lepiej niz po boku.
'this crazy shine it never lets you die'
- rezinho
- Juventino
- Monte Cristo
- Juventino
Hehe, nawet fajny.DeViLl0o pisze:A oto mój projekt stroju home juve
Może zrobić projekt Away i GK?
Jakby co to opiszcie

Zrob Away, GK, nawet zrob rezerwowy i dla szkoleniowca!

- MaHeR
- Juventino
Heh, powiem że całkiem fajnie to wygląda ;P "wciśnij jeszcze gdzieś tam" nasze GWIAZDECZKI 8)DeViLl0o pisze:A oto mój projekt stroju home juve
Może zrobić projekt Away i GK?
Jakby co to opiszcie
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- Monte Cristo
- Juventino
Zrob moze wyjazdowe takie zolte jakie byly w 05/06 w LM.DeViLl0o pisze:No właśnie ale gdzie je umieścić ?
ibra fan tylko daj mi wzory jakieś choćby z paintaAlbo opisz
![]()
A dla Ranieriego zrobie garniaka :-D

Bramkarza niech bedzie bialy stroj z czerwonymi i zielonymi naszywkami

- Tharp
Po cholere coś co już było? Jak już mamy 'fantazjować' to lepiej wymyślić coś nowego...Ibra_fan pisze:Zrob moze wyjazdowe takie zolte jakie byly w 05/06 w LM.DeViLl0o pisze:No właśnie ale gdzie je umieścić ?
![]()
- Monte Cristo
- Juventino
Tharpenio pisze:Po cholere coś co już było? Jak już mamy 'fantazjować' to lepiej wymyślić coś nowego...Ibra_fan pisze:Zrob moze wyjazdowe takie zolte jakie byly w 05/06 w LM.DeViLl0o pisze:No właśnie ale gdzie je umieścić ?
![]()
A moze mi sie one podobaly?