Matura...
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
A pisał ktoś niemiecki?
Ja dzisiaj pisałem i myślę że wypadł całkiem nieźle... Chociaż jak wyszedłem z 2. części to byłem całkowicie skołowany, niczego nie byłem pewien, a niektóre odpowiedzi zaznaczałem wręcz "na pałę" XD Z 2. części powinienem mieć 21/27, z gramatyki 3/5, a z wypracowania myślę że więcej jak 2 pkt nie stracę... Zatem mój prawdopodobny wynik to gdzieś 80%.
Ogólnie mogę powiedzieć że jestem umiarkowanie zadowolony, choć jak patrzę na swoje błędy, to czuję lekkie rozczarowanie... No cóż... Życie...
Jeszcze tylko Mata i wakacje...
Ja dzisiaj pisałem i myślę że wypadł całkiem nieźle... Chociaż jak wyszedłem z 2. części to byłem całkowicie skołowany, niczego nie byłem pewien, a niektóre odpowiedzi zaznaczałem wręcz "na pałę" XD Z 2. części powinienem mieć 21/27, z gramatyki 3/5, a z wypracowania myślę że więcej jak 2 pkt nie stracę... Zatem mój prawdopodobny wynik to gdzieś 80%.
Ogólnie mogę powiedzieć że jestem umiarkowanie zadowolony, choć jak patrzę na swoje błędy, to czuję lekkie rozczarowanie... No cóż... Życie...

Jeszcze tylko Mata i wakacje...

- CzarnyZkultury
- Juventino
TUTAJ macie podawane zestawy na ustna z angielskiego, rosyjskiego, francuskiego i niemieckiego na obydwu poziomach 
- nerinka
- Juventino
o WOSie już tak pisali, widocznie jesteśmy jakimś super-inteligentnym rocznikiem i musieli podnieść dla nas poprzeczkękacek_ pisze:czyżby potwierdzało się to, że tegoroczna matura jest najtrudniejsza od kiedy wprowadzili 'nowe'.. ? tylko czemu akurat na nas trafiło.. :roll:
:lol:

Juventus zawsze był i zawsze będzie historią mojej miłości.
Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd
- CzarnyZkultury
- Juventino
ja juz sie boje o historie rozszerzona, szczegolnie o wypracowanie ;/ oby cke spuscil z tonu na historii bo ostatnimi laty to wlasnie ten przedmiot bywal najtrudniejszy ;/
- szaman00
- Juventino
CzarnyZkultury no masz racje hista jest chyba co roku najtrudniejszym przedmiotem, pisze sie chyba 100 minut [nie pamiętam dobrze] przy 50 i najbardziej rozbudowanych pytaniach, to troche mało czasu na zastanowienie się, no ale tak to jest, oby wam się udało 

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Pisanie że któryś przedmiot jest na maturze najtrudniejszy to dobra wymówka... Prawda jest taka, że nie da się porównać testów z poszczególnych przedmiotów... Zresztą "trudność" tych testów, jest często pojęciem względnym...