Reprezentacja Polski w El.ME2008 | Serbia - Polska
- alex_pl
- Juventino
stąd:swiergot pisze:A skąd masz taką informację?Ibra_fan pisze:No to zle ci sie wydaje bo Szwecja wygrala 3-0.
http://sport.onet.pl/0,1248713,1550130,wiadomosc.html
Zwykle w takich sytuacjach w 99% tak sie dzieje ;] dlatego wczesniej napisalem ze Szwecja wygrala walkowerem.
- Gooray
- Juventino
Dzisiaj na Łazienkowskiej nasza reprezentacja zmierzy się z Kazachstanem. Mam nadzieje, żę będzie to kolejny, zwycięski krok ku Euro 2008, bo teoretycznie rywal jest łatwy. Warto dodać, iż pomimo absurdalnych cen jakie nałożył PZPN, na stadionie Legii zasiądzie komplet widzów więc atmosfera za pewne będzie wspaniała. W pozostałych meczach naszej grupy zagrają: Armenia z Serbią, Belgia z Finlandią (tu liczę, że Belgom uda się urwać pkt. Finom) i Azerbejdżan z Portugalią. Jeżeli wszystko dobrze się ułoży, to po dzisiejszych meczach możemy mieć przewagę 4 pkt nad Portugalią i 5 nad Finami, a wtedy Euro będziemy mieli już prawie zapewnione!
POLSKA!!!
P.S. Martwi mnie fakt, że większym zainteresowaniem cieszy się mecz Włochów niż Polaków...
P.S.2 Zmieńcie nazwę tematu.

P.S. Martwi mnie fakt, że większym zainteresowaniem cieszy się mecz Włochów niż Polaków...
P.S.2 Zmieńcie nazwę tematu.

- CzarnyZkultury
- Juventino
zdecydowanie licze na 3 pkt oraz mam nadzieje ze przeciwnicy zagraja dla nas
szczegolnie chcialbym aby bramke w tym meczu strzelil Sagan, bo to moj ulubiony polski napastnik, ktory jest bardzo nie doceniany!
fajnie by bylo tez jakby Kosowski cos pokazal po powrocie do reprezentacji

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Podobnie jak zapewne większość kibiców liczę na 3 punkty w tym meczu. Kazachstan to nie jest jakiś wielki zespół, do ogrania, chociaż napewno nie należy ich lekceważyć, bo jakiś remis jest realny. Wszystko zależy od dyspozyji naszych piłkarzy. Mam nadzieję, że będzie bynajmniej dobra
.
- darek
- Juventino
- stahoo
- Juventino
Trzeba zdobyć 3 punkt, chociaz pamiętam poprzedni mecz z Kazachami i bodajze to Smolarek w ostatnich minutach zapewni nam zwyciestwo. Więc moze byc ciezko. Ale jak nie wygramy z Kazachami to o ME 2008 możemy zapomniec...
- LordJuve
- Juventino
I bardzo dobrze, ten gol należy się Kazachom choćby za ten okropny faul(nasz zawodnik przydeptał kostkę lezącego Kazacha), którego sędzia nie zauważył z 10 m... :?oen pisze:heh przegrywamy 0:1!
I niech nikt mi nie mówi, że nasz zawodnik przypadkowo, niechcący to zrobił bo gdyby tak było to przynajmniej by przeprosił i podał rękę.
- stahoo
- Juventino
Niby atakujemy i niby stwarzamy więcej sytuacji, ale po pierwszej połowie oceniam nasza grę na totalny ŻAL.PL
Widac brak Błaszczykowskiego. Łobodziński to nie ta klasa. Owszem ma ładne wejścia z piłka i dryblingi, ale przyspieszenie i dojscie do piłki jak moja babcia... Saganowski jakos nie może sie odnaleźć. On powinien wchodzic jako zmiennik w 70 min. na podmeczonych rywali. Krzynówek zachowuje sie jak jakas gwiazdeczka. Dużo traci, niecelnie dośrodkowuje a mimo to wciąż drybluje... Oprócz jednego strzału nic nie pokazał. Wogóle nie rozgrywamy piłki w drugiej lini tylko obroncy od razu wykopuja na napastników jakby siue bali pograc... Może pownien wejść Garguła i troche zacząć rozgrywać?
humor poprawic moze tylko jak zwykle szpakowski
Widac brak Błaszczykowskiego. Łobodziński to nie ta klasa. Owszem ma ładne wejścia z piłka i dryblingi, ale przyspieszenie i dojscie do piłki jak moja babcia... Saganowski jakos nie może sie odnaleźć. On powinien wchodzic jako zmiennik w 70 min. na podmeczonych rywali. Krzynówek zachowuje sie jak jakas gwiazdeczka. Dużo traci, niecelnie dośrodkowuje a mimo to wciąż drybluje... Oprócz jednego strzału nic nie pokazał. Wogóle nie rozgrywamy piłki w drugiej lini tylko obroncy od razu wykopuja na napastników jakby siue bali pograc... Może pownien wejść Garguła i troche zacząć rozgrywać?
humor poprawic moze tylko jak zwykle szpakowski
szpaku pisze: grali oni w pucharze UEFY
Ostatnio zmieniony 13 października 2007, 21:28 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Barton
- Juventino
No, faul był rzeczywiście brzydki... I szkoda tej straconej bramki po bardzo głupich błędach obrony. Pierwsze minuty były całkiem dobre i myślałem, że jak się już rozgrzeją Polacy to zmieciemy Kazachów ale nasi grali coraz gorzej :x Mam nadzieję, że druga połowa będzie wyglądać dużo lepiej :!:Lord_ Juve pisze:I bardzo dobrze, ten gol należy się Kazachom choćby za ten okropny faul(nasz zawodnik przydeptał kostkę lezącego Kazacha), którego sędzia nie zauważył z 10 m... :?oen pisze:heh przegrywamy 0:1!
- oen
- Juventino
mówię wam Kazachowie rozjadą nas dzisiaj jak nic!
za długo dobrze graliśmy i nasi kochani piłkarze już czuja się jakby wygrali wygrali w finale!
Awaria oświetlenia = dobry sposób na nieskompromitowanie się!
Ale spoko mecz może będzie dokończony jutro!
za długo dobrze graliśmy i nasi kochani piłkarze już czuja się jakby wygrali wygrali w finale!
Awaria oświetlenia = dobry sposób na nieskompromitowanie się!
Ale spoko mecz może będzie dokończony jutro!
Ostatnio zmieniony 13 października 2007, 21:48 przez oen, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE
- stahoo
- Juventino
I co teraz? Walkowera dostaniemy, mecz bedzie powtórzony czy jak? kto jest z Wawy niech sie przejdzie na stadion (jak trafi po ciemku) i powie jak sytuacja
Nie no ale wymiekłem teraz zupełnie... Oni maja 15 minut na usuniecie awarii? Czyli zostało jakies 5 w momencie pisania tego posta... No zobaczymy. Ale lepszego sposobu na odpadniecie z walki o Euro nie moglismy wymyslec...
edit.
i stała sie jasność... I tak siara na cała Europe bedzie. No teraz chłopaki stzrelcie 2 gole!
No nie ma jak inteligentny komentarz gmocha... Z tego co on gada wynika ze chce budowac nowy stadion Legii,...

edit.
i stała sie jasność... I tak siara na cała Europe bedzie. No teraz chłopaki stzrelcie 2 gole!

No nie ma jak inteligentny komentarz gmocha... Z tego co on gada wynika ze chce budowac nowy stadion Legii,...