Milan 0-1 JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No cóż. Czytałem wszystkie wypowiedzi od mojej ostaniej, której zresztą i tak nikt nie przecyztał
:-D zajerło mi to dobrą godzinę, wybrałem ciekawe cytaty, dodałem swoją opinię i co? I mój zasrany rupieć znów dał znać o sobie i nie zachował tego :!: :evil: :evil:
Cóż, wypowiedzi bardzo ciekawe rzecz jansa. Powiem tak. Dziś 2 razy oglądając skrót i te piękne zdjęcia miałem łzy szczęscia w oczach
Zobaczylismy wielki JUVENTUS! Który wygrał piekielnie ważne spotkanie, a do sukcesu poprowadził nas kapitan, wielki Del Piero.
To wspaniała sytuacja i upijam się tym sukcesem, jednak czekam na deser. Życie pokazało mi w 2000 r., że w piłce niczego nie można być pewnym. Jednak to był inny JUVENTUS, ten nie da sobie taj po frajersku odebrać Scudetto.
To był wielki mecz, ale ja zachowuję spokój. Jednak jeśli zagramy pozostałe mecze z takim nastawieniem jak wczorajszy, to nic nam nie stanie na przeszkodzie do tytułu :twisted:
Wierzę w mój kochany klub i już chcę świętować 28 Scudetto, co jak co, ale w tym sezonie musimy zdobyć trofeum, a opcja jest tylko 1
Tak więc Stadio Olipico i San Siro w tym sezonie, po długich latach oczekiwać, zostały podbite. To musi być uwięczone zdobyciem korony.
Forza JUVENTUS!!!!!!!!!

Cóż, wypowiedzi bardzo ciekawe rzecz jansa. Powiem tak. Dziś 2 razy oglądając skrót i te piękne zdjęcia miałem łzy szczęscia w oczach

To wspaniała sytuacja i upijam się tym sukcesem, jednak czekam na deser. Życie pokazało mi w 2000 r., że w piłce niczego nie można być pewnym. Jednak to był inny JUVENTUS, ten nie da sobie taj po frajersku odebrać Scudetto.
To był wielki mecz, ale ja zachowuję spokój. Jednak jeśli zagramy pozostałe mecze z takim nastawieniem jak wczorajszy, to nic nam nie stanie na przeszkodzie do tytułu :twisted:
Wierzę w mój kochany klub i już chcę świętować 28 Scudetto, co jak co, ale w tym sezonie musimy zdobyć trofeum, a opcja jest tylko 1

Tak więc Stadio Olipico i San Siro w tym sezonie, po długich latach oczekiwać, zostały podbite. To musi być uwięczone zdobyciem korony.
Forza JUVENTUS!!!!!!!!!

- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Może sprobuj jeszcze raz... jesli Ci sie chceTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:No cóż. Czytałem wszystkie wypowiedzi od mojej ostaniej, której zresztą i tak nikt nie przecyztał:-D zajerło mi to dobrą godzinę, wybrałem ciekawe cytaty, dodałem swoją opinię i co? I mój zasrany rupieć znów dał znać o sobie i nie zachował tego :!: :evil: :evil:
![]()
![]()

Uwierz, nikt by się do tego ponownie nie zabrał. Ale szkoda, bo w kilku kwestiach miałem ciekawe opinie

Ja to już sie bardziej koncentruje na na kolejnym meczu... Zastanawia mnie jeszcze sprawa Mutu - kiedy zacznie grać....
- Yari
- Juventino
Hmmm dziwią mnie te słowa Bońka.
Jeżeli sa naprawde szczere to brawo . Aczkolwiek nadal co do osoby Bońka mam mieszane uczucia.
Podobało mi się wczoraj jak Buffon cieszył się po każdej interwencji
. jak dziecko
. Widac że chłopakom niesamowiicie zalezy aby zdobyć scudetto.
Brawo !!
PS: Ti_Amo_Juventus_Dragon ---> ja zawsze gdy pisze dłuższy tekst to kopiuje go sobie zanim wyśle. Unikam przez to niepotrzebnej straty tego co napisałem
.
Chyba zacznę stosować tę opcję, bo to nie pierwszy raz :roll: :evil:
Jeżeli sa naprawde szczere to brawo . Aczkolwiek nadal co do osoby Bońka mam mieszane uczucia.
Podobało mi się wczoraj jak Buffon cieszył się po każdej interwencji

Brawo !!
PS: Ti_Amo_Juventus_Dragon ---> ja zawsze gdy pisze dłuższy tekst to kopiuje go sobie zanim wyśle. Unikam przez to niepotrzebnej straty tego co napisałem

Chyba zacznę stosować tę opcję, bo to nie pierwszy raz :roll: :evil:
- IGI
- Juventino
Wierze w to, ze Boniek w tym meczu kibicowal Juve, ale mimo wszystko jego slowa sa dla mnie puste. Po prostu, takimi wypowiedziami poprawia swoj wizerunek, lekko nadszarpniety poprzednimi wpadkami.Yari pisze:Hmmm dziwią mnie te słowa Bońka.
Tez na to zworcilem uwagePodobało mi się wczoraj jak Buffon cieszył się po każdej interwencji. jak dziecko
. Widac że chłopakom niesamowiicie zalezy aby zdobyć scudetto.
Brawo !!

Wlasnie dlatego moja wypowiedz sie w tym temacie nie znalazla :? Zwyciestwo Juve przysloniolo moja zloscPS: Ti_Amo_Juventus_Dragon ---> ja zawsze gdy pisze dłuższy tekst to kopiuje go sobie zanim wyśle. Unikam przez to niepotrzebnej straty tego co napisałem.

- baker
- Milanista
Gratuluje Juventusowi i jego kibicom zwyciestwa. Bianconeri wygrywajac na boisku glownego rywala do scudetto pokazali, ze na nie zasluzyli.
To byl mecz godnych siebie rywali, ale skuteczniejszym zespolem okazal sie Juventus. Bianconeri zagrali bardzo madrze. Strzelili ladna bramke a pozniej dobrze sie bronili groznie kontratakujac. Milan mial kilka okazji bramkowych, ale albo napastnicy pudlowali z latwych pozycji, albo na wysokosci zadania stawal Buffon (moim zdaniem wygral korespondencyjny pojedynek z Dida o miano najlepszego bramkarza Serie A) czy tez obroncy bialo-czarnych.
Rossonerim pozostaje juz walka "tylko" o prymat w Europie, bo mistrzostwa Wloch Juve juz nie wypusci z reki.
PS: Pozdrowienia dla juventinich, ktorzy mecz ogladali w poznanskim pubie Hattrick. Dzieki za stworzenie fajnej atmosfery i do zobaczenia w nastepnym sezonie. Z pilkarskim pozdrowieniem.
To byl mecz godnych siebie rywali, ale skuteczniejszym zespolem okazal sie Juventus. Bianconeri zagrali bardzo madrze. Strzelili ladna bramke a pozniej dobrze sie bronili groznie kontratakujac. Milan mial kilka okazji bramkowych, ale albo napastnicy pudlowali z latwych pozycji, albo na wysokosci zadania stawal Buffon (moim zdaniem wygral korespondencyjny pojedynek z Dida o miano najlepszego bramkarza Serie A) czy tez obroncy bialo-czarnych.
Rossonerim pozostaje juz walka "tylko" o prymat w Europie, bo mistrzostwa Wloch Juve juz nie wypusci z reki.
PS: Pozdrowienia dla juventinich, ktorzy mecz ogladali w poznanskim pubie Hattrick. Dzieki za stworzenie fajnej atmosfery i do zobaczenia w nastepnym sezonie. Z pilkarskim pozdrowieniem.
" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
- _Jah
- Juventino
Och, dziękujemybaker pisze:Gratuluje Juventusowi i jego kibicom zwyciestwa. Bianconeri wygrywajac na boisku glownego rywala do scudetto pokazali, ze na nie zasluzyli.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Adu
- Juventino
w koncu juve pokazal klase, zagrali na miare swoich umiejetnosci i oczekiwan kibicow. wiele osob bylo sceptycznie nastawionych przed tym meczem, ale na szczescie skonczylo sie dobrze. przypomnialy sie poprzednie lata, kiedy to alex z treze tworzyli jeden z silniejszych atakow w lidze i na swiecie. w tym sezonie im nie szlo, ale na szczescie przebudzili sie w najwazniejszym momencie. wspaniale zagrala obrona, ktora rozbijala wszystkie ataki zawodnikow milanu. teraz juz sobie nie wyobrazam zeby mozna bylo nie zdobyc scudetto. mamy latwiejsze mecze i o zadnej wpadce nawet nie moze byc mowy.
chociaz patrzac na to wszystko z drugiej strony, to boje sie ze po tym meczu (i zdobyciui mistrzostwa) wladze klubu moga uznac ze skald personalny jest ok i zadne znaczne wzmcnienia nie sa koniczne. ale ja mysle ze bez zgledu czy bedzie mistrz czy nie, to transfery sa niezbedne i miejmmy nadzieje ze lucek mysli podobnie
chociaz patrzac na to wszystko z drugiej strony, to boje sie ze po tym meczu (i zdobyciui mistrzostwa) wladze klubu moga uznac ze skald personalny jest ok i zadne znaczne wzmcnienia nie sa koniczne. ale ja mysle ze bez zgledu czy bedzie mistrz czy nie, to transfery sa niezbedne i miejmmy nadzieje ze lucek mysli podobnie
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- Vincitore
- Juventino
Ludzie taki szczęśliwy jeszcze nie byłem nawet po wyeliminowaniu Realu! pokonaliśmy Milan na ich stadionie powiem szczerze że swój udział w tym wszystkim ma też PSV bo to oni głównie wymęczyli Milan jestem ogromnie szczęśliwy że niewiem co napisać bo czuję ze jeszcze nie ochłonąlem po meczu!!
Galliani powiedział : Należały Nam się Dwa Karne"
-A nam się należało zwycięstwo
Galliani powiedział : Należały Nam się Dwa Karne"
-A nam się należało zwycięstwo
- wErOn
- Juventino
No i co ?! Gdzie to dochodzenie w sprawie pipy inzagiego ? :evil: Eeeee o czym ja wogóle mówie, wkoncu za biurkiem całego Calcio zasiada Galliani ... 

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Tigmar
- Juventino
a wiecie co ja bym temu Galliniemu, odparl ?Pelson pisze:Galliani powiedział : Należały Nam się Dwa Karne"
to samo co powiedzial Kaczynski do pewnego "dziadka" :
"Spadaj Dziadu ! " (wersja ocenzurowana )
Gallini po raz kolejny pokazal jakim jest typkiem ...
Carlo przyznal, ze faul na Cafu byl trudny do zauwazenia ( dla mnie w ogole go nie bylo bo to Cafu pierwszy zaczal ...)
a w przypadku reki Canny, Carlo powiedzial, ze karnego nie bylo ...
Panie Gallini ! taka postawe trzeba przyjmowac, a nie byc ciagle bucem !
Panie Tigmar! Regulamin trzeba czytac! Kartka. Kornknot
"spadaj dziadu" - to wulgaryzm ???????
buc to wulgaryzm ??????
kornkot pogielo Cie ????
jak na siebie napisalem bardzo delikatnie i ocenrzurowalem ....
... forum Radia Maryja czy co ?
a regulamin to chyba przeczytalem 5 razy ...
bo juz tyle razy mnie do niego odsylaliscie

wiec Kornkot teraz to ja Tobie cos powiem ...
"Spadaj Dziadu ! "
odpocznij bo ci słoneczko w główkę za mocno poświeciło / martin
Ja ze swojej strony chcialem dodac, ze slowo "buc" moze i samo w sobie ma inne znaczenie ale jak sie powie o kims ze nim to chyba oczywistym jest ze to wulgaryzm, bądź obraza. Kornknot
przez chwilę jako Marco Buffon
- Medi
- Qualità Juventino
Nie bedzie dochodzenia poniewaz stalo sie to podczas akcji i obaj zawodnicy byli przy pilce a w takim przypadku nie uzywa sie zapisu video gdyz sedzia cala sytuacje widzial (a, ze nie zareagowal to juz inna sprawa).wErOn pisze:No i co ?! Gdzie to dochodzenie w sprawie pipy inzagiego ? :evil: Eeeee o czym ja wogóle mówie, wkoncu za biurkiem całego Calcio zasiada Galliani ...
- rokfor
skad ta informacja??byłoby super zobaczyc jak on gra... :lol:DjJuve pisze:Mutu moze zaczac grac po meczu z Parma.