Mercato (2012-2014)
- jakku1
- Juventino
No wlasnie, ciekawe...mrozzi pisze:Temat D'Ambrosio ucichł właśnie, widocznie byli w pełni skoncentrowani na prowadzeniu "negocjacji" z nami. Już wcześniej była mowa o tym, że to raczej pewny transfer, zwłaszcza że za grosze.
Pedulla uwaza podobnie, ze to jeszcze nie koniec szopki, z prostego powodu: Guarin nie bedzie mial zycia w Mediolanie do konca sezonu i trzeba mu znalezc nowy klub.
Btw:

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- SKAr7
- Juventino
Wszystko co się dzieje jest niesamowicie śmieszne, ale już stawianie przez kibiców Inter jako wzór DSa Sabatiniego z Romy mnie rozwaliło ostatecznie :lol: Ja wiem, że każdy jest lepszy od Secco i Branki, ale... przecież ten typ utopił w ostatnich latach roczny budżet niemałego państwa :lol:
To zdanie już tu padło nie raz, ale Inter to jest stan umysłu :lol:
Tak się zastanawiam, czy Inter tą całą akcją nie wyrzuca się właśnie z LE w przyszłym sezonie
To zdanie już tu padło nie raz, ale Inter to jest stan umysłu :lol:
Tak się zastanawiam, czy Inter tą całą akcją nie wyrzuca się właśnie z LE w przyszłym sezonie

Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2014, 20:19 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- whitesignus
- Juventino
kom ze strony Interudodał: jacodj [21.01.2014 19:58]
SIŁA KIBICÓW INTERU JEST FENOMENALNA ! BRAWO TEŻ DLA ERICA

No dawno sie tak nie usmialem. Naprawde szkoda Guarina. Teraz ma pewnie po calosci przerypane w klubie. My wyszlismy na zero, a w Interze uuaaa ogien :!:
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Szkoda, że nie doszło do wymiany, no ale trudno. Teraz czekam tylko na jakąś uszczypliwą wypowiedź Marotty na temat negocjacji i interu 

- annihilator1988
- Juventino
Z kamerą wśród ####, czytała Krystyna Czubówna. Btw, oni umieścili ten filmik na swojej głównej stronie?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Włodar
- Juventino
Bardzo zaimponowali mi w tej całej sytuacji Marotta i Paratici. Przez ostatnie miesiące powtarzali, że nie zamierzają nikogo sprzedawać, ale jeśli któryś zawodnik poprosi o transfer, to nie będą mu tego utrudniać. Teraz pokazali, że słowa dotrzymują (zakładając, że Mirko faktycznie chciał grać więcej i poprosił o zmianę klubu). To stawia ich w bardzo korzystnym świetle w perspektywie przyszłych negocjacji z potencjalnymi nabytkami - jasne zasady, wywiązywanie się z umów, także tych słownych. Poza tym bardzo dobrze, że nie "podpalili się" zaoferowanym zawodnikiem i nie zgodzili się na dużą dopłatę (Secco zapewne dopłaciłby z 20 mln
), w końcu to Inter wyszedł z propozycją, nie to nie.
Niestety na całej "operacji" najbardziej stracą zawodnicy. Mirko pewnie jakoś to przetrwa, nie sądzę, żeby nasi przyjęli go gwizdami czy wyzwiskami i mam nadzieję, że jeszcze coś dla nas strzeli żeby się "usprawiedliwić". Natomiast Guarin... Na pół roku przed mundialem taka szopka (po części z jego winy), nie wyobrażam sobie żeby występował na Meazza jakby nigdy nic, z drugiej strony, jeśli nie znajdzie się żaden kupiec, to chłopak nieźle utrudnił sobie życie przed MŚ.
Jeśli chodzi o organizację Interu, to chyba komentarz jest zbędny, nie będę się nad nimi pastwił.

Niestety na całej "operacji" najbardziej stracą zawodnicy. Mirko pewnie jakoś to przetrwa, nie sądzę, żeby nasi przyjęli go gwizdami czy wyzwiskami i mam nadzieję, że jeszcze coś dla nas strzeli żeby się "usprawiedliwić". Natomiast Guarin... Na pół roku przed mundialem taka szopka (po części z jego winy), nie wyobrażam sobie żeby występował na Meazza jakby nigdy nic, z drugiej strony, jeśli nie znajdzie się żaden kupiec, to chłopak nieźle utrudnił sobie życie przed MŚ.
Jeśli chodzi o organizację Interu, to chyba komentarz jest zbędny, nie będę się nad nimi pastwił.
- Dybala 4ever
- Juventino
Naprawdę żałosne zachowanie tego klubu. Nie będę używał gorszych słów. Wiem, że myśmy wyszli z twarzą. Ale tak się nie robi. Dobra z Islą też było nie teges, ale wg to inny ciężar gatunkowy. Ciekaw jestem co z Guarinem dalej będzie. Bo Mirko wróci i ławka i nie będzie zbytniego szumu.
Liczę, że na juventus.com będzie komunikat o treści: Juventus FC ogłasza dożywotni zakaz rozmów na niwie mercato z Internazionale. Nie ma co robić deali z takimi nołbrejnami.
Liczę, że na juventus.com będzie komunikat o treści: Juventus FC ogłasza dożywotni zakaz rozmów na niwie mercato z Internazionale. Nie ma co robić deali z takimi nołbrejnami.
- Arbuzini
- Juventino
Przy okazji zdałem sobie sprawę jak mizerna jest Serie A, że na 5. pozycji w tabeli jest taki Inter, a najbardziej zagraża mu Hellas. Milan, Lazio i Udinese gdzieś głęboko w lesie. O ile mam wrażenie, że tym razem czołówka się wzmocniła (Juventus, Roma, Napoli, a nawet Viola pomimo przykrych kontuzji) to jednak spora część stawki mocno się zkiepściła. Fajnie jakby Milan spiął poślady i jednak dał radę zakwalifikować się do LE... Choć to mało prawdopodobne to im tego życzę.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pedulla' poinformował, że Lucci (agent Vucinicia) leci jutro do Londynu, by sfinalizować transfer Mirko do Arsenalu.
Mam tylko nadzieję, że za hajs, nie na wypożyczenie...
- Vimes
- Juventino
Z tego miejsca chciałbym przede wszystkim podziękować managementowi Interu za zapewnienie dwóch dni świetnej rozrywki. Dziękuję za to, że Inter pokazał jak niepoważnym jest klubem, bo właściciel wyjeżdza w trakcie mercato nie pozostawiając pełnomocnictw swoim dyrektorom, a ci pomimo ich braku podejmują negocjaje bez autoryzacji szefa, doprowadzają transakcję do momentu finalizacji, po czym Thohir wszytko odwołuje. Jaki komik by coś takiego wymyślił? W efekcie Inter zyskał sfochanego zawodnika, smród w szatni i wizerunek śmiesznego klubu. Jeżeli Marotta tak to zaplanował to jest geniuszem
.

- meda11
- Juventino
Jezusie, tylko nie wypożyczenie. Dla Angoli 8-9 mln funtów to prawie "żaden" wydatek więc wierzę, że znajdzie się ktoś gotowy wyłożyć takie pieniądze.mrozzi pisze:Pedulla' poinformował, że Lucci (agent Vucinicia) leci jutro do Londynu, by sfinalizować transfer Mirko do Arsenalu.
- Dybala 4ever
- Juventino
Jak będzie ktoś coś wiedział o Guarinie co z nim dalej, niech da znać.