Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
czy Kross to TOP? podaj 3 lepszych pilkarzy na jego pozycji.... Matic i Kroos..... do tego Costa, Berna. Schick i ktos na prawa obrona byle by nie De Sciglo to okna wow ! zapomnial bym o Bonuccim.... chociaz ciezko. ale wowczas z takimi transferami oczywiscie o ile wypala odjezdzamy w lidze wszystkim o kolejne dwa czy trzy okrazenia z takimi pilkarzami mozna smialo powiedziec ze 9/11 moze wygrac mecz w pojedynke ....
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino
Panowie a wierzycie w Marchisio jeszcze ? Kurde ten sezon powinien być zdecydowany lepszy w wykonaniu naszego księcia. Pamiętamy kontuzję i ten smród po niej się ciągnął za nim aż do końca sezonu. Teraz Claudio ma czystą głowę i będzie miał w nogach cały sezon przygotowawczy, który na nowo może zaszczepić w nim pewność. Przecież Marchisio w formie jest jednym z najlepszych b2b na świecie a i rozegrać i bronić potrafi świetnie. Do tego zna zespół i jest dosyć mądry jeśli chodzi o ustawianie się i rozumienie taktyki.
Liczę bardzo na niego. On ma 31 lat. Toż to jeszcze 2-3 sezony na wysokim poziomie. Pytanie czy wróci do formy. Oby.
Liczę bardzo na niego. On ma 31 lat. Toż to jeszcze 2-3 sezony na wysokim poziomie. Pytanie czy wróci do formy. Oby.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W Marchisio ze teraz wskoczy w mega poziom srednio wierze co do taktyki 3 5 2 mysle ze suoer dla Ruganiego ktory by sie ograwal z Chiellinim Barzaglim czy Benatia ale wowczas.... potrzebujeny chociaz jednego srodkowego obroncy ps. dla mnie Kroos czy Naingoolan sa ,Higuainami pomocy,
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- jarmel
- Redaktor
Ja niestety już kompletnie nie wierzę, ciężko mi to pisać ale on w poprzednim sezonie Marchisio był po prostu słaby i grał bo nie było alternatyw, boję się że on już po prostu się kończy. Czasami aż ciężko się patrzyło na tę jego grę, szczególnie te pierwsze występy po kontuzji. Kiedy on ostatnio zagrał sezon na miarę starego dobrego Marchisio? Chyba jeszcze z VidalemCabrini_idol pisze:Panowie a wierzycie w Marchisio jeszcze ?

Dlatego musimy jeszcze ściągnąć jakiegoś konkretnego ŚP, bo Claudio powinien być tym czwartym.
#AllegriOut
- pumex
- Juventino
Ostatnie występy Marchisio, o których można z czystym sumieniem powiedzieć, że pokrywały się z oczekiwaniami, to sezon 14/15, gdy grywał za Pirlo na pozycji registy. Ponad 2 lata temujarmel pisze:Ja niestety już kompletnie nie wierzę, ciężko mi to pisać ale on w poprzednim sezonie Marchisio był po prostu słaby i grał bo nie było alternatyw, boję się że on już po prostu się kończy. Czasami aż ciężko się patrzyło na tę jego grę, szczególnie te pierwsze występy po kontuzji. Kiedy on ostatnio zagrał sezon na miarę starego dobrego Marchisio?Cabrini_idol pisze:Panowie a wierzycie w Marchisio jeszcze ?
Kroos? Okej...
:lol:

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Przykre jest to ale i ja nie wierzę już w Claudio. Książe to uosobienie wielkiej klasy Juve jednak jego czas najprawdopodobniej minął. Bardzo ale to.bardzo.bym.chciał, żeby jednak.było inaczej jedak ten sezon musi zacząć jako ten czwarty.
Co do Kroosa to jest prawdopodobnie mniej realny niż ten cały Mbappe.
Co do Kroosa to jest prawdopodobnie mniej realny niż ten cały Mbappe.
- Cabrini_idol
- Juventino
Jedno jest pewny to jest ostatnia szansa Marchisio aby przekonać do siebie kolegów i trenera, jest to ostatnia szansa aby walczył o pierwszą 11. Jak się nie uda to pewnie do końca kariery zostanie tym ,,zmiennikiem'' kogoś z pierwszej 11. Ale znając ambicję i miłość do Juve, książę nie odpuści.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Chyba, że za 60 mln jak go próbowałeś błysnąć u swoich ziomali, nie ?gpl88 pisze:Nie zgarnieciechłopak albo pójdzie na wypożyczenie albo będzie dostawał swoje szanse i się rozwijał przy Biglii.

- realbs
- Juventino
Już prędzej w tego Mbappe uwierzę niż w Kroosa. Nie ma szans żeby tak świetny zawodnik się gdziekolwiek z Madrytu ruszył. Niepokoi mnie trochę fakt, że cicho się o Bernardeschim zrobiło. Liczę, że do środy będzie nasz.
EDIT: źródła które mówią o rzekomym transferze Kroosa to Corriere della Sera i Mediaset
. Ludzie, w co wy wierzycie.
EDIT: źródła które mówią o rzekomym transferze Kroosa to Corriere della Sera i Mediaset

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie napisze, ze jakos szczegolnie wierze w Kroosa, ale akurat Ty powinienes sie wstrzymac z wysmiewaniem naszych szans na kogokolwiek.pumex pisze:Kroos? Okej...
:lol:

Tak z innej beczki - na doniesienia o odejsciu Bonucciego zareagowales slowem na litere "k", gdzie kartka, sa rowni i rowniejsi na tym forum?

Ostatnio zmieniony 16 lipca 2017, 13:30 przez mrozzi, łącznie zmieniany 3 razy.
- Piti
- Juventino
co was tak smieszy? po transferze Bonucciego juz mnie nic nie zdziwi, a Kroos wcale taki realny nie jest zwazywszy na to ze:
1. wygral tam wszystko
2. nie jest hiszpanem ani wychowankiem
3. nie bedzie wracal do Bayernu
4. po coś ten Ceballos zostal sprowadzony jednak, Perez od dobrych kilku sezonów planuje opierać Real na samych hiszpanach i powoli to wprowadza.
To psi obowiązek Marotty by postarać sie o tego kalibru piłkarza po tym co sie odwalilo w ostatnich dniach z Bonuccim.
1. wygral tam wszystko
4. po coś ten Ceballos zostal sprowadzony jednak, Perez od dobrych kilku sezonów planuje opierać Real na samych hiszpanach i powoli to wprowadza.
To psi obowiązek Marotty by postarać sie o tego kalibru piłkarza po tym co sie odwalilo w ostatnich dniach z Bonuccim.
- realbs
- Juventino
Mnie śmieszy to, że jedyne źródła które o tym mówią, to jedne z gorszych gazet we Włoszech nt. transferów. Jak DiMarzio czy Amoyal zaczną szczekać na ten temat to uwierzę.silhouette pisze:co was tak smieszy? po transferze Bonucciego juz mnie nic nie zdziwi, a Kroos wcale taki realny nie jest zwazywszy na to ze:
1. wygral tam wszystko
- wagner
- Juventino
5. Zarabia tylko 5,5 mln.silhouette pisze:na to ze:
realbs pisze:Mediaset
A mimo to Mediaset jako pierwsze podało możliwość transferu Bonucciego do Milanu. Reakcja była podobna. Już nic mnie nie zdziwi.realbs pisze:Mnie śmieszy to, że jedyne źródła które o tym mówią, to jedne z gorszych gazet we Włoszech nt. transferów.

- pumex
- Juventino
Transfery Higuaina i Pjanicia nauczyły mnie tego, że nie należy przekreślać szans na sprowadzenie piłkarza mającego klauzulę odejścia. To Beppe jest w stanie zrobić - rzucić na stół określoną ilość gotówki. Każdy inny tak gigantyczny transfer wymagający negocjacji jest moim zdaniem poza zasięgiem Marotty.CavAllano pisze:Nie napisze, ze jakos szczegolnie wierze w Kroosa, ale akurat Ty powinienes sie wstrzymac z wysmiewaniem naszych szans na kogokolwiek.Przypomne, ze miales niezle smianie z Higuaina w Juve, torpedowales doniesienie kazdego, kto pisal o tym na forum. Tak samo bylo z Pjaniciem...
..chociaż, pisząc tego posta uzmysłowiłem sobie, że rozmawiamy o Kroosie grającym w Hiszpanii, gdzie wprowadzenie klauzuli odstępnego do kontraktu jest obowiązkowe. Ile ona wynosi? Pewnie ze 150 milionów, jak nie grubo lepiej. To zwiększa nasze szanse na ten transfer o jakieś 0,9%

Protestuję, bo to zakłamywanieCavAllano pisze:...ktory sie do nas rzekomo nie nadawal, bo jest leniwy