LaLiga
- Junakson
- Madridista
Tak, Real gra wspaniale, ale to dopiero 2 mecze :roll:
Przed sezonem wyglądało to dużo gorzej, ale na szczęście na ligę przyszła forma.
Już niedługo mecz z Almerią na Santiago. Myślę, że nie powinno być żadnych problemów, szczególnie że nie zagra Negredo - strzelec 2 goli w tym sezonie i IMO najlepszy gracz beniaminka z Andaluzji.
Przed sezonem wyglądało to dużo gorzej, ale na szczęście na ligę przyszła forma.
Już niedługo mecz z Almerią na Santiago. Myślę, że nie powinno być żadnych problemów, szczególnie że nie zagra Negredo - strzelec 2 goli w tym sezonie i IMO najlepszy gracz beniaminka z Andaluzji.
- ArtHur
- Juventino
Tak sobie wszedlem na Livescore, patrze Real 4-2 Valencia. A wiec to Real zdobyl superpuchar Hiszpanii, jednak nie odkopywalbym tego tematu dla tego wyniku. Opis spotkania zwalil mnie z nog.
33' [0 - 1] D.J. Silva
40' R.v.d. Vaart - cz.k
50' [1 - 1] R.v. Nistelrooy (pen.) R. Albiol - ż.k
54' R.v. Nistelrooy - ż.k
73' R.v. Nistelrooy- cz.k
75' [2 - 1] S. Ramos
87' [3 - 1] R.D.l. Red
90' [4 - 2] R.D.l. Red F. Morientes
Grajac w 9(!!!) strzelili 3 bramki podobno odradzajacej sie Valencii. Real będzie piekielnie, zeby nie powiedziec krolewsko silny w tym sezonie.
33' [0 - 1] D.J. Silva
40' R.v.d. Vaart - cz.k
75' [2 - 1] S. Ramos
87' [3 - 1] R.D.l. Red
Grajac w 9(!!!) strzelili 3 bramki podobno odradzajacej sie Valencii. Real będzie piekielnie, zeby nie powiedziec krolewsko silny w tym sezonie.
- Sapo
- Juventino
Właśnie oglądam powtórkę, zaczęła się druga połowa! Niepotrzebnie wchodziłem do tego tematuArtHur pisze:Tak sobie wszedlem na Livescore, patrze Real 4-2 Valencia. A wiec to Real zdobyl superpuchar Hiszpanii, jednak nie odkopywalbym tego tematu dla tego wyniku. Opis spotkania zwalil mnie z nog.
33' [0 - 1] D.J. Silva
40' R.v.d. Vaart - cz.k
75' [2 - 1] S. Ramos
87' [3 - 1] R.D.l. Red

EDIT. Bramkę na 4-1 dla Realu strzelił Higuain, nie R.D.l. Red

- Safin
- Juventino
Sapo_JuveFan pisze:Właśnie oglądam powtórkę, zaczęła się druga połowa! Niepotrzebnie wchodziłem do tego tematuArtHur pisze:Tak sobie wszedlem na Livescore, patrze Real 4-2 Valencia. A wiec to Real zdobyl superpuchar Hiszpanii, jednak nie odkopywalbym tego tematu dla tego wyniku. Opis spotkania zwalil mnie z nog.
33' [0 - 1] D.J. Silva
40' R.v.d. Vaart - cz.k
75' [2 - 1] S. Ramos
87' [3 - 1] R.D.l. Red
Grajac w 9(!!!) strzelili 3 bramki podobno odradzajacej sie Valencii. Real będzie piekielnie, zeby nie powiedziec krolewsko silny w tym sezonie.Ale w sumie fajnie wiedzieć, że padnie jeszcze 5 bramek, za 5 min zacznie się wielkie strzelanie
EDIT. Bramkę na 4-1 dla Realu strzelił Higuain, nie R.D.l. Red
Ogladałem retransmisje wczoraj i to tylko pierwsza polowe. Chcialem zobaczyc czy to Real grał tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> czy Valencia tak dennie.
No i co sie okazuje, Real jak zwykle posiadanie piłki miażdzy rozgrywa jak zwykle ( no prawie )a gra - słaba. Pierwsza połowa nic nie grali duzo przerzutów i niecelnych podan.
CZekalem na czerwona kartke VdV, no i zasłuzenie, prosta noga, jakby niezle przylozyl - noga Maty byla w kiepskim stanie.
Ale podsumowujac mysle, to ze real wygral to nie byla jakas sensacja. Valencia jest słabiutka.
Miec przewage zawodnikow, no i przegrac. Sklad maja jak zwykle dobry a gre beznadziejna. A po cichu muslalem ze utrą im nosa. :roll:
- Safin
- Juventino
http://www.mininova.org/tor/1726759Ruby pisze:Wiecie skąd można ściągnać cały mecz ??
Znalazlem to, ale link niesprawdzony

No i jeszcze to :
I połowa
www.sendspace.pl/file/JvdvqIv3
www.sendspace.pl/file/r0muxJC8
II połowa
www.sendspace.pl/file/SCNTZvy1
www.sendspace.pl/file/XP4PmDfG
- pan Zambrotta
- Juventino
http://sport.wp.pl/kat,1750,wid,10310877,wiadomosc.html
To, co wyczynia ten koleś jest po prostu nieziemskie :lol: . Ktoś chciał boskiego Rafaela? Po 2 dniach zaczął by sapać, że chce do Barcy. Bardzo dobrze, że do nas nie przyszedł, bo gdzie miałby grać i na jak długo by nas zaszczycił swoją obecnością ?
To, co wyczynia ten koleś jest po prostu nieziemskie :lol: . Ktoś chciał boskiego Rafaela? Po 2 dniach zaczął by sapać, że chce do Barcy. Bardzo dobrze, że do nas nie przyszedł, bo gdzie miałby grać i na jak długo by nas zaszczycił swoją obecnością ?
- Safin
- Juventino
Żenuła jak dla mnie. Baardzo dobrze ze do nas nie przyszedl, chociaz ze Zlatanem sie nie lubia to zachowuja sie podobnieMiś Coccolino pisze:http://sport.wp.pl/kat,1750,wid,10310877,wiadomosc.html

Rok temu to on chodzil w koszulce Valenci :roll: Zaraz sie okaze ze chce do Wisły bo Barca z nimi dostała.

Nie wiem czemu ale stracilem szacunek i jakąkolwiek sympatie do tego zwodnika po transferze do Realu....
- Junakson
- Madridista
Ta onet jak zwykle musi się popisać
I musi wszystko pozmieniać. O tym że wolał Barcelonę mówił w 2002 roku i o tym, że chciałby tam grać razem z Ronaldinho. Tak podał kataloński sport. Ale to się nie trzyma kupy, bo R10 jeszcze wtedy nie było w Barcie. Bo chyba nikt nie wierzy, że wypowiedział te słowa będąc już zawodnikiem Realu?
BTW. Robinho w Man City za 42 mln
:roll: Real niewątpliwie zrobił interes życia, on nie jest wart nawet 25 mln - tyle podobno oferowała za niego Chelsea. Tak czy tak cieszę się, że telenowela z jego udziałem się skończyła i odchodzi. Mentalnie nic się zmienił kiedy przechodził z Santosu do Realu. Identyczna sytuacja, naciskał, błagał, groził i wywalczył w końcu transfer.

BTW. Robinho w Man City za 42 mln

- Łukasz
- Juventino
Gratuluję dobrego transferu - moim zdaniem on nie jest wart nawet 20-stu baniek.Junakson pisze: BTW. Robinho w Man City za 42 mln![]()
:roll: Real niewątpliwie zrobił interes życia, on nie jest wart nawet 25 mln
- Niasty
- Juventino
Łukasz pisze:Gratuluję dobrego transferu - moim zdaniem on nie jest wart nawet 20-stu baniek.Junakson pisze: BTW. Robinho w Man City za 42 mln![]()
:roll: Real niewątpliwie zrobił interes życia, on nie jest wart nawet 25 mln
Szczerze jakoś nie widzę brazylijczyka w Premier League (narodowość nie ma tu nic do rzeczy.)Szczególnie gracza o tak mikrej posturze...
Ale swoją drogą niezły szok...tyle się mówiło o jego transferze do Chelsea aż tu nagle ni z tego ni z owego Robinho wylądował w City.
Widać Romek staje się coraz bardziej skąpy.
- Okoni
- Juventino
:shock: A to niespodzianka. Tego się nie spodziewałem. MC szaleje, mówiło się o Ronaldinho, kupili Robinho, Shauna Wright-Phillips'a, Jô i Kompanego no nieźle
. Kadrowo jest to zespół nawet na Ligę Mistrzów.

Ostatnio zmieniony 02 września 2008, 14:55 przez Okoni, łącznie zmieniany 1 raz.
- Junakson
- Madridista
Może jeszcze nie w tym sezonie, ale w następnym kto wie? Koleś który przejął MC jest 10 razy bogatszy od Romka i już w zimie chce sprowadzić Cristiano Ronaldo za 130 mln funtów... A mówili, że to Real niszczy rynek transferowy :roll: