Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2012, 01:07

Wystarczy zapytać dla pewności :-D. Kupujcie u tego Rossiego, a nie od wicka-sport... Już prawie miesiąc czekam na koszulkę i się doczekać nie mogę... :roll:.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2012, 10:39

Lol. To jest unikat - przód z tego sezonu a tył z poprzedniego. Można też zamówić wersję przód - home i tył - away lub na odwrót. Prawdziwa okazja.
Żeby one były z Turcji to by było dobrze.. Moje zdanie - dajcie sobie spokój z takimi aukcjami.

Obrazek
Mr.Y

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2012, 10:49

Coś jest w tej aukcji nie tak ...

Amauri Grosso ? :shock:

Już wiadomo że fake

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2012, 11:55

Jak przyjdzie do mnie domowa koszulka z tego sezonu to zrobię zdjęcie i rozwieje Wam wszelkie wątpliwości :).

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2012, 13:34

Nie ma sensu bawić się w kupowanie tej ceraty czy innego tego typu badziewia. Pisałem wcześniej do kolesia, jak jeszcze nie miał zdjęć z przodu koszulki. Myślałem, że to typowa podróbka NIKE'a jak co roku na allegro. Czyli zwykły home/away z nazwiskiem i numerem, nike. A tymczasem nawet herbu i ledwo co wydzierganego znaczka najka nie ma. Totalny syf, a w dodatku nie odpisują na maile. Tak jak ktoś tam wyżej napisął: dajcie sobie z tym spokój, szkoda czasu, kasy i nerwów.

Kuba_1989

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 10:32

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 14:15

Obiecane zdjęcia koszulki Juventusu :-D.
Obrazek

Obrazek
Warto?

Przyczyną długiej wysyłki była Poczta Polska. Koszulka już przed świętami była w Polsce... :?
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2012, 14:22 przez Arcadio Morello, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 14:22

Zamawiałem "podróbę" wyjazdowej. Dla mnie było warto, mając 100zł w kieszeni. Materiał pierwsza klasa a u Ciebie?

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 14:25

Też pierwsza klasa :ok:. O wiele lepsza jakość materiału niż rok temu. Prawie jak oryginał. Jestem bardzo zadowolony. Może też się skuszę na koszulką wyjazdową :). Mógł byś wrzucić zdjęcia swojej koszulki? Jeżeli to nie stanowi dla Ciebie problemu. Ciekaw jestem jak wygląda w realu :).

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 14:51

Nie mogę uwierzyć, że wspieracie rynek podróbek. Po prostu nie mogę, bo przeciwdziałam takim rzeczom i jestem ekspertem na pewnym forum od pytań o legit/fake. Strasznie mi przykro, że dajecie zły przykład ludziom. Ja mam dwie oryginalne koszulki Juventusu, jedną z Serie B i drugą z tamtego sezonu, pierwsza kosztowała mnie 60 zł z przesyłką, drugą kupiłem osobiście za 100 zł. Wolę kupić produkt starszy, ale dać zarobić firmie, która jest partnerem Juventusu niż jakiemuś chińczykowi, który podrabiając zarabia. I takim sposobem pieniądze docierają i fundują luksusowe domy takich biznesmenów niż wspieranie wielu przedsięwzięć Nike oraz Juventusu. Wstyd, żal i tak dalej, jeśli ktoś mnie wyśmieje albo powie, że nie mam racji jest taki samym błaznem jak Ci którzy kupuję podróbki czegokolwiek. Pełnowartościowy produkt zawsze będzie na pierwszym miejscu. Lepiej sobie odmówić, najnowszego modelu jeśli się nie ma pieniędzy niż kupi podróbkę. W ogóle za takie coś to powinniście dostać perma i nigdy tutaj nie wrócić.

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 15:03

wloski pisze:Nie mogę uwierzyć, że wspieracie rynek podróbek. Po prostu nie mogę, bo przeciwdziałam takim rzeczom i jestem ekspertem na pewnym forum od pytań o legit/fake. Strasznie mi przykro, że dajecie zły przykład ludziom. Ja mam dwie oryginalne koszulki Juventusu, jedną z Serie B i drugą z tamtego sezonu, pierwsza kosztowała mnie 60 zł z przesyłką, drugą kupiłem osobiście za 100 zł. Wolę kupić produkt starszy, ale dać zarobić firmie, która jest partnerem Juventusu niż jakiemuś chińczykowi, który podrabiając zarabia. I takim sposobem pieniądze docierają i fundują luksusowe domy takich biznesmenów niż wspieranie wielu przedsięwzięć Nike oraz Juventusu. Wstyd, żal i tak dalej, jeśli ktoś mnie wyśmieje albo powie, że nie mam racji jest taki samym błaznem jak Ci którzy kupuję podróbki czegokolwiek. Pełnowartościowy produkt zawsze będzie na pierwszym miejscu. Lepiej sobie odmówić, najnowszego modelu jeśli się nie ma pieniędzy niż kupi podróbkę. W ogóle za takie coś to powinniście dostać perma i nigdy tutaj nie wrócić.
Mi głównie chodziło o koszulkę z numerem i nazwiskiem.
W tym roku kupiłem oryginalny komplet Juventusu z tego sezonu czyli 11/12 (koszulka + spodenki) i dałem ponad 300 zł. 3 lata temu będąc we Włoszech kupiłem komplet Juventusu (koszulka, spodenki i getry) za ponad 500 zł, więc nie wiem o co Ci chodzi... Już lada moment będzie u mnie koszulka stadionowa Juventusu z tego sezonu za prawie 170 zł...
Ciekaw jestem ile Ty kupiłeś oryginalnych rzeczy Juventusu...
Z tym co podkreśliłem to przesadziłeś... :roll:.
Na koniec powiem Ci, że mam więcej koszulek oryginalnych Juventusu niż Ty.

Dyskusje ile kto wydał na oryginalne produkty proszę prowadzić na PW/Mrówa

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 15:08

Ze mną nie licytuj, nie będę propagować po prostu kupowania podróbek, a to co masz w swojej szafie to mnie nie interesuje. Zakup podróbki to zakup podróbki i tak sobie to teraz tłumacz, że jak masz 5 oryginalnych to dwie podróbki niczego nie zrobią, tak zrobią i mnie nie pytaj ile mam oryginalnych rzeczy, bo nie jest w tym rzecz, nie ile kto ma tylko co ma.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 15:11

Arcadio Morello pisze: Mi głównie chodziło o koszulkę z numerem i nazwiskiem.
W tym roku kupiłem oryginalny komplet Juventusu z tego sezonu czyli 11/12 (koszulka + spodenki) i dałem ponad 300 zł. 3 lata temu będąc we Włoszech kupiłem komplet Juventusu (koszulka, spodenki i getry) za ponad 500 zł, więc nie wiem o co Ci chodzi... Już lada moment będzie u mnie koszulka stadionowa Juventusu z tego sezonu za prawie 170 zł...
Ciekaw jestem ile Ty kupiłeś oryginalnych rzeczy Juventusu...
@Arcadio - sprawdź PW ;)

To jest walka z wiatrakami włoski. Chyba jednak trochę przesadzasz. Załóżmy, ktoś marzy o koszulce z nazwiskiem Alexa, a nie jest zbyt majętny. I co ma zrobić? Wypierdaczyć 400zł na t-shircik, żeby wesprzeć klub, który mieli grube miliony każdego roku? BEZ PRZESADY, stać Cię, to bul kasę i wspieraj Juve. Daj ludziom wybór, nie komentuj w ten sposób.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 15:15

Nie pojmujesz ideologi kupowania koszulek. To tak jak wolisz ściągnąć album swojego ulubionego składu z internetu zamiast kupić oryginał. Najlepiej sobie tłumaczyć, że kogoś nie stać? Wcale nie trzeba dać 400 zł tak jak napisałem, za ile kupiłem koszulki, więc jest możliwy zakup za normalną cenę. Jedną kupiłem przez allegro drugą w Nike Factory. Ceny podałem tylko dlatego, żeby pokazać, że są ogólnie dostępne. Nie można sobie mówić, że jest ok. Ja jak mnie nie było stać na koszulkę Juventusu to jej nie kupowałem tylko kibicowałem z szalikiem, bo było mnie na niego stać. Wolę sobie odmówić czegoś, żeby mieć coś.

W ogóle na tym forum jest paru znawców, którzy wiedzą jak rozróżniać podróbki od oryginałów, warto ich pytać, był gdzieś tutorial jak robić zakupy takiej koszulki. Mam oryginalną koszulkę Włoch, nie było mnie stać z tego sezonu, ale kupiłem z poprzedniego. Jestem dumny z tego, że wspieram oryginały, nie mam siebie za znawcę, ale za kibica.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 15:20

Nie, ja doskonale rozumiem. Sam staram się tak postępować w każdej sytuacji, jednak chcę też zrozumieć innych, stąd moje posty.

Po prostu trochę za bardzo napadłeś na kolegę, tyle ;)

pozdro

ODPOWIEDZ