Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:08

Zhx123 pisze:I jak czytam niektórych nabijanie się na stronce z kibiców Interu to mam wrażenie, że niektórym z was takie coś należałoby się ;d
Kolego, Ty chyba nie wiesz co się działo z Juventusem od czasu Calciopoli do przyjścia Conte. Należałoby wobec tego albo puknąć się w głowę albo douczyć.

Orochimaru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:08

Zhx123 pisze:
Brutalo pisze:19:00 Sky Sport Italia donosi, że Fredy Guarin coraz bardziej naciska na transfer do Juventusu. Zawodnik odmówił opuszczenia budynku władz klubu z Turynu, a także zagroził, że jeżeli Inter nie zezwoli na jego transfer to nie stawi się na treningach mediolańskiej drużyny.
:rotfl:
Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;p

I jak czytam niektórych nabijanie się na stronce z kibiców Interu to mam wrażenie, że niektórym z was takie coś należałoby się ;d
Już mieliśmy! Jak Inter brał Ibre i Vieire za grosze! Należy się ta szydera juventinim ...

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:09

pumex pisze:
Kucharius1 pisze:
jakku1 pisze:Moje serce krwawi...
Moje też.
Pff...

Pożegnanie Mira Wąsa jest dla mnie świetną wiadomością. Szwagier był chyba na szczycie listy zawodników, którzy będąc w Juve wkurzali mnie najbardziej. Umiejętności może i ma, problem w tym, że: po pierwsze, prezentował je za rzadko, miał duże wahania formy, a po drugie: ten jego styl bycia, który doprowadzał mnie do szewskiej pasji.
Wyłącz na chwilę subiektywne niechęci i zdaj sobie sprawę, że na Mirko opierał się atak Juve przez dwa mistrzowskie sezony. Conte grał nim zawsze, często nawet zbyt wcześnie wrzucając go na boisko po przebytej kontuzji. Przewagę nad reszta ataku było widać w meczu z Bayernem - jako jedyny umiał cokolwiek zrobić w asyście obrońców.
pumex pisze:Marotta lubił robić cyrki za jego [Conte] plecami.
Bo sprzedał Matriego?
pumex pisze:Czarnogórzec nie znosi bycia rezerwowym, nie wytrzymuje tego psychicznie.
Obrazek Obrazek

Mnie bardzo szkoda Mirko, ale prędzej czy później to musiało nadejść. Deal korzystny, atak trzeba odmłodzić. Z tym ogłaszaniem, że oszczędzimy na pensji, bym poczekał. Wg Gazzetty Guarin dostaje w Interze 2,3 mln. Więc 2,7 musi mu Marotta dać.

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Zhx123 pisze: Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;p

I jak czytam niektórych nabijanie się na stronce z kibiców Interu to mam wrażenie, że niektórym z was takie coś należałoby się ;d
Powiedział co wiedział. Nawet jeżeli Pogba odejdzie, to za cenę nie mniejszą niż 60-70 milionów (o ile w ogóle).

Trzeba było tutaj być w 2006 roku jak zsyłali nas do Serie B, w dużej mierze przez sponsorów merdaczy. Dla mnie najlepiej gdyby ogłosili abdykacje i upadłość. Nawet jak odejdzie od nich ostatni junior nie będzie mi ich szkoda.

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

albertcamus pisze:
Zhx123 pisze:
Brutalo pisze:19:00 Sky Sport Italia donosi, że Fredy Guarin coraz bardziej naciska na transfer do Juventusu. Zawodnik odmówił opuszczenia budynku władz klubu z Turynu, a także zagroził, że jeżeli Inter nie zezwoli na jego transfer to nie stawi się na treningach mediolańskiej drużyny.
:rotfl:
Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;p

co tam u Lewandowskiego?
Po co ta prowokacja? Coś w poście Zhx123 jest niezgodne z prawdą? Można spoglądać na transfer Guarina z różnych perspektyw, ale większość forumowiczów zgodzi się, że jest to zastępstwo za Pogbę - niekoniecznie na to okienko, ale na następne już prędzej.

Montezuma11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:10

Zhx123 pisze:Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;p
Po pierwsze, Pogba raczej się nie ruszy nigdzie, gdyz Marotta ciągle powtarza o przedłużaniu kontraktu i budowaniu drużyny, a jest to człowiek, który w tej materii jest słowny.
Po drugie, zdaje się, że nie jesteś zorientowany w relacjach i tym co się działo na linii Juve - inter, więc nie zabieraj głosu w kwestii w której zorientowany nie jesteś.
Deal wspaniały, Beppe genialny!

FORZA JUVENTUS !!!
Zhx123

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:11

whitesignus pisze:
Moze go wymienia na mlodszego pomocnika, np. Goetze? A nie, sorry...
Podobno "Rojs" jest w cenie :D Ale wątpie żeby chciał obrać kierunek - Włochy.

Ale wywołałem poruszenie tym postem xD chyba czuły punkt. Ale nie zrobiłem tego specjalnie : P

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:13

Można się było tego spodziewać, ale Mirko nie został rzecz jasna powołany na jutrzejsze spotkanie z Romą.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:14

Po co te kompromitacje?
nic wam strasznego nie napisal, pozatym sam ograbi Inter ze swietnego zawodnika, przeciez oni Ranochie kupia;)
Toc to kolega panowie :dance:

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:19

Zhx123 pisze:
whitesignus pisze:
Moze go wymienia na mlodszego pomocnika, np. Goetze? A nie, sorry...
Podobno "Rojs" jest w cenie :D Ale wątpie żeby chciał obrać kierunek - Włochy.

Ale wywołałem poruszenie tym postem xD chyba czuły punkt. Ale nie zrobiłem tego specjalnie : P
Pogba też raczej BvB nie wybierze. Jeśli chłopak odejdzie to za kwotę większą niż klauzule Goetze , Reusa i ostateczna cena Lewego ;) Więc nie ma się o co kłócić :D

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:20

Powtórzę się, ale zakładam, że Marotta to taki cwaniak bo ma polskie korzenie i z pewnością czyta to forum:

Isla za Ranocchie! :prochno:

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:21

Skibil pisze:Powtórzę się, ale zakładam, że Marotta to taki cwaniak bo ma polskie korzenie i z pewnością czyta to forum:

Isla za Ranocchie! :prochno:
Motta za Ranocchie! :prochno:

Chyba koncowka negocjacji. Niektore zrodla przebakuja cos o 2m teraz i 1m bonusu.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:23

Rzekomo spotkanie się skończyło. Vucinić i 2 mln -> inter; Guarin -> Juve. W zależności od występów ewentualnie dopłacimy mediolańczykom po sezonie dodatkowy milion €.

Marotta style. :bravo: (o il się to potwierdzi).
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 21:25 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Zhx123

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:24

sebatiaen pisze:Po co te kompromitacje?
przeciez oni Ranochie kupia;)
Toc to kolega panowie :dance:
Oj nie...
Media trąbią, ale ten transfer jest nielogiczny dla nas(szczególnie biorąc pod uwagę zwyczaje naszego zarządu).
Jestem na 99%, że to jest nakręcana bujda. Byłbym w szczerym szoku gdyby taka transakcja doszła do skutku.

A co do mojego postu - możecie już sobie odpuścić xD przy 1,2,3,4,5,6,7,8 cytacie było to jeszcze śmieszne, ale co za dużo to nie zdrowo xD.

Nic złego nie napisałem. Zarówno o Pogbie jak i o zachowaniu. Choć z tym zachowaniem może i macie racje. Macie prawo do rewanżu.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 21:28 przez Zhx123, łącznie zmieniany 1 raz.

whitesignus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2014, 21:27

mrozzi pisze:Rzekomo spotkanie się skończyło. Vucinić i 2 mln -> inter; Guarin -> Juve. W zależności od występów ewentualnie dopłacimy mediolańczykom po sezonie dodatkowy milion €.

Marotta style. :bravo: (o il się to potwierdzi).
Juz? Szkoda, naprawde przyjemne popoludnie nam chlopaki zapewnili :) Wiec jak sie potwierdzi to : Elo Fredek :prochno:

Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.
Obrazek
Zablokowany