Premier League
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie...życzę im degradacji...Sorek21 pisze:Szkoda że Liverpool wcześniej nie zatrudnił Kloppa.Mimo to i tak jeszcze mają szansę na mistrza w tym sezonie.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Już parę razy się nim interesowaliśmy, więc jak Real wykupi Moratę, to pewnie uderzymy do Evertonu. Problem w tym, że skoro Everton kupił go za 35 mln, to teraz będą za niego oczekiwać 45 mln. Jego agentem jest Raiola. Sam piłkarz nie zarabia dużo (ok 2,8 mln euro), ale na pewno będą go też chciały inne angielskie drużyny, z którymi nie mamy szans rywalizować na pensję.dp10 pisze:Lukaku kolejny gol dla Evertou. Chłop chyba wskoczył na kolejny poziom. Forma z obecnego sezonu robi wrażenie.
- CzeczenCZN
- Juventino
Jak bezpośrednio? Podanie z kornera do Kinga, dopiero on trafił do siatki. Bezpośrednio to może być tak jak Kazimierz Deyna strzelał, rogal podkręcony, a takie coś to nie.Poprostu pisze:United właśnie traci bramkę bezpośrednio z rzutu rożnego :rotfl:
No ale ładnie jadą ci Bournemouth.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Jakie podanie o czym ty mówisz?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jak bezpośrednio? Podanie z kornera do Kinga, dopiero on trafił do siatki. Bezpośrednio to może być tak jak Kazimierz Deyna strzelał, rogal podkręcony, a takie coś to nie.Poprostu pisze:United właśnie traci bramkę bezpośrednio z rzutu rożnego :rotfl:
http://fangol.pl/view/135525/stanislas- ... zposrednio
widzisz tu jakieś podanie ?
- CzeczenCZN
- Juventino
No racje, tamtego nie widziałem. Patrzyłem na http://www.flashscore.pl/ zaświeciło się Gol! Po chwili patrzę na forum, Twój wpis. Sprawdziłem Video z ciekawości, więc połączyłem fakty, skojarzyłem że Ci chodzi o tego gola na 2-1. Bo ten też po stałym fragmencie gry. Swoją drogą pierwszy gol piękny, a drugi? Tak wykiwać defensywę? Manchesteru-UTD hmm - szacun! Heh Manchester UTD tyle hajsu wydają, efektów na miarę tego - żadnych. No ale to ma, też dobre strony, jak takie kluby kupują na potęgę,często bez głowy, nie idzie im, to potem muszą się pozbywać zawodników.Poprostu pisze:Jakie podanie o czym ty mówisz?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jak bezpośrednio? Podanie z kornera do Kinga, dopiero on trafił do siatki. Bezpośrednio to może być tak jak Kazimierz Deyna strzelał, rogal podkręcony, a takie coś to nie.Poprostu pisze:United właśnie traci bramkę bezpośrednio z rzutu rożnego :rotfl:
http://fangol.pl/view/135525/stanislas- ... zposrednio
widzisz tu jakieś podanie ?
No kolejna porażka Czerwonych Diabłów stała się faktem :cwaniak:
Heh Manchester City po raz kolejny mistrz końcówek

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Defensywa Utd w tym meczu:ForzaItanimulli3vujcm pisze:
No racje, tamtego nie widziałem. Patrzyłem na http://www.flashscore.pl/
zaświeciło się gol! Po chwili patrzę na forum, Twój wpis. Więc połączyłem skojarzyłem że Ci chodzi o tego gola na 2-1.Bo tamten też po stałym fragmencie gry. Swoją drogą pierwszy gol piękny, a drugi? Tak wykiwać defensywę? Manchesteru-UTD hmm - szacun! Heh Manchester UTD tyle hajsu wydają, efektów na miarę tego - żadnych. No ale to ma, też dobre strony, jak takie kluby kupują na potęgę,często bez głowy, nie idzie im, to potem muszą się pozbywać zawodników.No kolejna porażka Czerwonych Diabłów.
Heh Manchester City po raz kolejny mistrz końcówek
Varela, McNair, Blind, Borthwick-Jackson. Raczej "wykiwać" taka linie obrony to nie sztuka. Zastanawia mnie czego jeszcze nie wyrzucili tego filozofa z ławki United.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2015, 20:37 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
bo jeszcze nie pokazał swoich jajPoprostu pisze:Zastanawiam mnie czego jeszcze nie wyrzucili tego filozofa z ławki United.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... urnemouth/
Z pewniejszych punktów kadry zostali: DDG, Blind, Depay, Carrick, Mata, Fellaini i Martial. A to my narzekamy na kontuzje
Próbowałem oglądać, ale siermięga niesamowita.
Większość piłkarzy z podstawowego składu. Z ławki nie ruszył się też Schneiderlin. W meczu urazu doznał Lingard.Bastian Schweinsteiger, Wayne Rooney, Marcos Rojo, Antonio Valencia, Ander Herrera, Phil Jones, Chris Smalling, Matteo Darmian oraz Luke Shaw.
Z pewniejszych punktów kadry zostali: DDG, Blind, Depay, Carrick, Mata, Fellaini i Martial. A to my narzekamy na kontuzje

Próbowałem oglądać, ale siermięga niesamowita.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- juvemaroko
- Juventino
Jest to dobra okazja dla Arsenal zeby walczyc o tytul mistrza.
Napewno do walki sie nie wlaczy juz Chelsea zas Leicester nie jest w stanie tak zagrac przez caly sezon.
Oczywiscie faworytami pozostaja the Citizen z racji ich mocny sklad no chyba ze kontuzje pokrzyzuja im calkowicie plany.
Liverpool jesli sie wzmocni podczas zimowej przerwy takze moze namieszac z przodu bo ich Niemiecki trener ma duzego doswiadczenia i lubi wyzwanie.
Man U mnie nie przekonuje i ich odpadniecia z LM nie jest dla mnie wielka sensacja.
Napewno do walki sie nie wlaczy juz Chelsea zas Leicester nie jest w stanie tak zagrac przez caly sezon.
Oczywiscie faworytami pozostaja the Citizen z racji ich mocny sklad no chyba ze kontuzje pokrzyzuja im calkowicie plany.
Liverpool jesli sie wzmocni podczas zimowej przerwy takze moze namieszac z przodu bo ich Niemiecki trener ma duzego doswiadczenia i lubi wyzwanie.
Man U mnie nie przekonuje i ich odpadniecia z LM nie jest dla mnie wielka sensacja.
- LordRahl
- Juventino
Leicester jest niesamowite!
Ci goście nieziemsko mi imponują, już pomijam że Vardy i Mahrez strzelają jak z automatu ale od kilku spotkań oglądam mecze tej drużyny i zachwyca mnie ich podejście, walka, bieganie, nie kłócą się z arbitrem, tylko do upadłego za piłką.
Może spuchną w trakcie sezonu, pewnie tak będzie ale jest 16 kolejka, a grają jak w transie, oby tylko nie zjadła ich presja, bo mnie osobiście "kupili" swoją postawą i z sympatią spoglądam na wyniki Leicester.
PS. Mahrez
:shock:
Ci goście nieziemsko mi imponują, już pomijam że Vardy i Mahrez strzelają jak z automatu ale od kilku spotkań oglądam mecze tej drużyny i zachwyca mnie ich podejście, walka, bieganie, nie kłócą się z arbitrem, tylko do upadłego za piłką.
Może spuchną w trakcie sezonu, pewnie tak będzie ale jest 16 kolejka, a grają jak w transie, oby tylko nie zjadła ich presja, bo mnie osobiście "kupili" swoją postawą i z sympatią spoglądam na wyniki Leicester.
PS. Mahrez

Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2015, 22:06 przez LordRahl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ein
- Juventino
Najbardziej włoski zespół z Anglii
Życzę im mistrza

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Kadziel
- Juventino
Dokładnie! Kiedy patrze w jaki sposób się przemieszczają, gdy Chelsea rozgrywa to mam wrażenie, że oglądam Serie A. Do tego jeszcze błyskawiczne przechodzenie do kontrataku niczym Real za Mou. (ciekawe, co Mou sobie myśli, kiedy o widzi)?
Jak to możliwe, że trener, który jeszcze niedawno przegrywał z Wyspami Owczymi dziś lideruje z LEICESTER w BPL ?!

Jak to możliwe, że trener, który jeszcze niedawno przegrywał z Wyspami Owczymi dziś lideruje z LEICESTER w BPL ?!