Wszystko o AS Roma
- gucio_juve
- Juventino
Hah. Przyszły Mistrz Włoch na poziomie Werderu Brema <3!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pewnie na trójce się nie skończy.Makiavel pisze:Nie ma Romy na boisku. Gdyby Lewy nie był taki lewy to już by było 2-3 zero
Też nie lubię Bayernu, ale po ostatnich szopkach w wykonaniu obozu Romy (Romów?) taka postawa na boisku musi cieszyć.Makiavel pisze:Dalej już nie oglądam bo to smutne. Może i Roma to lokalny rywal, może gadają głupoty ale widok cieszącego się Bayernu przyprawia mnie o mdłości
Ostatnio zmieniony 21 października 2014, 21:15 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Na taki zimny prysznic Romy liczylem
ostatnimi czasy kazdy romanista jest przekonany ze scudetto wygraja na sto pro
licze na wiecej! :lol:

Ostatnio zmieniony 21 października 2014, 21:15 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Osgiliath
- Juventino
Mówienie, że roma gra kupę to komplement... Bayern jakby trening sobie robił. Nie wiem, czy pomiędzy tymi zespołami jest taka różnica, czy SerieA jest aż tak nędzna, skoro w lidzie, roma praktycznie birze kogo chce i jak do ZERA a tu już wklep 3 w pół godziny
- ewerthon
- Juventino
Na początku sezonu byłoby mi ich szkoda, bo zawsze staram się odłożyć antypatie na bok i w europejskich pucharach życzyć szczęścia włoskim klubom, jednak po ostatnich wydarzeniach te dzisiejsze bramki dla Bayernu przyjąłem nawet z lekkim uśmiechem 
- Myzarel
- Juventino
Ten mecz to miód na moje oczy, sorry ale o ile mogłem trzymać kciuki za Milan w LM to takiej romie życzę wszystkiego najgorszego.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- gucio_juve
- Juventino
Proszę... Nie piszcie o poziomie Serie A na podstawie tego meczu. Roma ma taką kupę w gaciach, że powinni już zejść.Osgiliath pisze:czy pomiędzy tymi zespołami jest taka różnica, czy SerieA jest aż tak nędzna
- Gotti
- Juventino
Dokładnie tak, dlatego jestem jedną z niewielu osób negującą wartość zdobywanych przez Juve Scudetti w ostatnich latach.czy SerieA jest aż tak nędzna
Serie A to dno i tyle w temacie.
Ogólnie liczyłem, że Roma powalczy i skończy się remisem, ale jak widać włoskie kluby to obecnie poziom portugalskich.