Mercato (2012-2014)
- whitesignus
- Juventino
:rotfl: cos w stylu "stary, w kulki lecisz?" ?? no humor mam teraz swietny, dawno sie tak nie usmialem. Inter oj Inter, czasem potraficie rozbawic do lez xDmrozzi pisze:Lucci, agent Vucinicia, zadzwonił rzekomo do Thohira(...) i by ten nie robił problemów.
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- Spadino
- Juventino
Mirko zostanie, a Marotta wciągnie Guarina za 5mln. :C
A tak serio, to sam nie wiem co o tym myśleć. Lubię Vucinicia, ale to jest wymiana rezerwowy napastnik na rezerwowy pomocnik. Teraz (o ile deal zostanie dopięty) będziemy mieć po 2 rezerwowych i na atak i na pomoc.
A tak serio, to sam nie wiem co o tym myśleć. Lubię Vucinicia, ale to jest wymiana rezerwowy napastnik na rezerwowy pomocnik. Teraz (o ile deal zostanie dopięty) będziemy mieć po 2 rezerwowych i na atak i na pomoc.
JUVE PER SEMPRE!
- Ein
- Juventino
#bekazinteru cdn
szkoda, że ten transfer przed derbami Mediolanu nie miał miejsca. Czekałbym na ten mecz jak na pierwszą gwiazdkę, ale tak liczę na kibiców interu, że coś wywiną.

szkoda, że ten transfer przed derbami Mediolanu nie miał miejsca. Czekałbym na ten mecz jak na pierwszą gwiazdkę, ale tak liczę na kibiców interu, że coś wywiną.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- jakku1
- Juventino
Vucinic jest juz w Mediolanie, spotkal sie z lekarzem Interu. Obecnie czeka w hotelu.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
W obronie nieraz z jakimiś słabszymi rywalami mogliby grać Caceres z Ogbonną, ale Conte woli stawiać na żelazne BBC. Wychodzi mu to, 55 punktów po 20 meczach, podstawowych graczy omijają kontuzje, więc wcale nie neguję tej niechęci do rotacji. Twierdzę jednak, że mając w środku Pirlo, Vidala, Pogbę, Marchisio i Guarina i tak wybierze sobie podstawową trójkę, a na ławce będzie siedzieć ciągle 2 tych samych, z czego ten najgorzej oceniony będzie grał bardzo niewiele i nie wiadomo czy będzie wtedy tak spokojny, jak Caceres.Kamex22 pisze:Może dlatego nie stosuje rotacji, bo ma 4 graczy na 3 pozycje? Gdyby był piąty wtedy szybciej mógłby pozmieniać. Oczywiście chodzi mi zawodników z podobnym poziomem skilla.Crunny pisze:Conte nie stosuje aż takiej rotacji, aby ciągle nimi żonglować, a przecież liczba zmian w trakcie meczu jest ograniczona
- Spadino
- Juventino
W związku ze wznowieniem negocjacji pomiędzy obydwoma klubami, a co za tym idzie odtrąceniu prośby kibiców o nie sprzedawanie Guarina, Curva Nord szykuje oficjalne stanowisko kibiców, które ma zostać wystosowane do zarządu Interu.
Kibice Nerrazurich zbojkotują GM.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kibice Nerrazurich zbojkotują GM.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
JUVE PER SEMPRE!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Żeby było zabawniej wszedł drugą stroną, by nie zostać zauważonym. W hotelu tym zawsze pojawiają się nowi zawodnicy mediolańczyków.jakku1 pisze:Vucinic jest juz w Mediolanie, spotkal sie z lekarzem Interu. Obecnie czeka w hotelu.
- Kamex22
- Juventino
mrozzi pisze:Żeby było zabawniej wszedł drugą stroną, by nie zostać zauważonym. W hotelu tym zawsze pojawiają się nowi zawodnicy mediolańczyków.jakku1 pisze:Vucinic jest juz w Mediolanie, spotkal sie z lekarzem Interu. Obecnie czeka w hotelu.
Pewnie ten hotel oferuje jakieś "dodatkowe" atrakcje. Bo jak inaczej mają przyciągnąć kolejnych zawodników?

- jarmel
- Redaktor
W sumie to szkoda trochę Mirko, pewnie teraz kibice upatrzą sobie w nim wroga numer jeden, coś jak z Matrim w Milanie. O ile dojdzie do transakcji. Teraz to już każde rozwiązanie będzie bawić, włodarze interu stoją między wyborem: bunt Guarina czy bunt kibiców 
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 19:32 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- mazi12
- Juventino
Przecież i tak nie mamy nic do stracenia. Mirko jest coraz starszy i za dużo nie zwojuje prze Tevezie i Llorente. Jak ma grać jakieś ochłapy i znowu truchtać, to ja poproszę Guarina, młodszy, mniejszy kontrakt a i po tej całej akcji będzie chciał udowodnić swoją wartość ( o ile to dojdzie do skutku ).Crunny pisze:Twierdzę jednak, że mając w środku Pirlo, Vidala, Pogbę, Marchisio i Guarina i tak wybierze sobie podstawową trójkę, a na ławce będzie siedzieć ciągle 2 tych samych, z czego ten najgorzej oceniony będzie grał bardzo niewiele i nie wiadomo czy będzie wtedy tak spokojny, jak Caceres.
Vucinic czeka w hotelu w Mediolanie na badania

- Osgiliath
- Juventino
Jezuuu, popijam browca i co chwile czytając Wasze teksty muszę się powstrzymywać przed śmianiem
alez beka z interu
Nie wiem co jest lepsze - deal Guarin - Szwagier, czy czytanie komentarzy na ich stronie o tym, jak Juve ##### inter bez ostrzeżenia z tym transferem
Fakt, dzieki Miras za wszystko a w szczególności za bramkę z Milanem w CI, ale przy takiej ofercie to grzech nei skorzystać. Poza tym i dla niego ok, bo jeszcze chłop pogra trochę.

Nie wiem co jest lepsze - deal Guarin - Szwagier, czy czytanie komentarzy na ich stronie o tym, jak Juve ##### inter bez ostrzeżenia z tym transferem

Fakt, dzieki Miras za wszystko a w szczególności za bramkę z Milanem w CI, ale przy takiej ofercie to grzech nei skorzystać. Poza tym i dla niego ok, bo jeszcze chłop pogra trochę.
- Spadino
- Juventino
To, o czym pisałem wcześniej.
Curva Nord wystosowało oficjalne stanowisko w sprawie wymiany na linii Inter – Juventus.
Takie posunięcie jest nie do zaakceptowania. Właśnie straciliśmy rok na wprowadzaniu w życie nowej strategii odmładzania i odbudowywania składu, a ten może być kolejnym. Inter gra w Serie A i zasługuje na skład, i sukcesy godne tej ligi.
Panie Thohir proponujemy zaprzestać oglądania NFL, bejsbolu, albo NBA, gdyż odbiegają one w znaczny sposób od realiów, w których obraca się Inter. Potrzebujemy konkretnych czynów, o wiele mniej „biznesowych”
Curva Nord wystosowało oficjalne stanowisko w sprawie wymiany na linii Inter – Juventus.
Takie posunięcie jest nie do zaakceptowania. Właśnie straciliśmy rok na wprowadzaniu w życie nowej strategii odmładzania i odbudowywania składu, a ten może być kolejnym. Inter gra w Serie A i zasługuje na skład, i sukcesy godne tej ligi.
Panie Thohir proponujemy zaprzestać oglądania NFL, bejsbolu, albo NBA, gdyż odbiegają one w znaczny sposób od realiów, w których obraca się Inter. Potrzebujemy konkretnych czynów, o wiele mniej „biznesowych”
JUVE PER SEMPRE!
Miód na moje serce. Gdy się cofnę pamięcią kilka lat wstecz i przypomne sobie jak ciężko było znieść sukcesy osiągane przez Inter, co najgorsze, osiągane naszym kosztem.... A teraz zerżniemy ich bez mydła. Są w ciemnej dupie, a my zabierzemy im jeszcze jednego z nielicznych, wartościowych piłkarzy. Widok staczającego się, pochłoniętego w chaosie Interu... bezcenne.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 19:39 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
https://pbs.twimg.com/media/Beb81ZOIQAA7lJh.jpg:large
Negocjacje trwają nadal, o czym świadczy powyższe zdjęcie. Zdjęcie przesłał jeden z dziennikarzy fcinternews Guglielmo Cannavale.
Negocjacje trwają nadal, o czym świadczy powyższe zdjęcie. Zdjęcie przesłał jeden z dziennikarzy fcinternews Guglielmo Cannavale.