Wszystko o Interze
- D-Rose
- Juventino
Zwłaszcza ze do walki o tego brazylijskiego lapsa właczyło sie ku zaskoczeniu pilkarskiego swiata... PSGSKAr7 pisze:No bez przesady z tym no-namem, dyskutowałem z kilkoma Brytyjczykami, którzy fapią nad nim bardziej niż nad Neymarem. Dla mnie mała niespodzianka, że grzeje ławę.jackop pisze:; 20stoletni (prawie) no-name z Brazylii kosztujący powyżej 35-38 mln € (tyle podobno oferowało MU - z marnym skutkiem). Zmiennik Oscara (od tego sezonu w CFC) na IO.
Nie żeby Interowi miało się udać go wyciągnąć :lol:

- Virgil
- Juventino
No chyba, że Inter sypnie kasą da San Paulo czy gdzie ten "kozak" gra tyle ile chcą czyli 35-40mln i tyle, ale byłby to głupi transfer acz pokazujący nadal siłę i ambicję, gdyż taką kasę to w Interze należy zainwestować w 2-4 zawodników bo pierwszy skład wygląda nadal słabiej od Milanu, Juve czy Napoli a jest jeszcze Roma i nieobliczalne Udine.
Znajać Inter to nawet jak kupią Lucasa to będzie pewnie niewypałem, nie takie rzeczy już Moratti robił:D
Znajać Inter to nawet jak kupią Lucasa to będzie pewnie niewypałem, nie takie rzeczy już Moratti robił:D
- Castiel
- Juventino
35-40 mln za leszcza, któremu chyba jeszcze nie wyrosły włosy w sekretnym miejscu. My za te pieniądze kupiliśmy pewniaków jak Lichego, Giovinco i Vidala. Masakra. Inter najlepsze wzmocnienie jakie by sobie zafundował to zwolnienie Branci.
- annihilator1988
- Juventino
Wystraszyłeś mnie, że faktycznie go zwolnili :shock: Jest Branca, jest zabawa. Ponoć Martin znajduje się w kręgu zainteresowania interuCastiel pisze:Najlepsze wzmocnienie jakie by sobie zafundował to zwolnienie Branci.
- pablo1503
- Juventino
:rotfl:annihilator1988 pisze: Ponoć Martin znajduje się w kręgu zainteresowania interuBidoki, nie dla psa kiełbasa
Wracając do tematu tych młodych Brazoli... WTF - ja się pytam. Jak goście, którzy jeszcze nic wielkiego nie osiągnęli, mogą być wyceniani na co najmniej 30 baniek?!

Szczerze mówiąc, to nigdy nie widziałem gdy żadnego z nich, ale jak czytam o kwotach, jakie za nich żądają ich kluby, to mi ciśnienie podskakuje. Najlepsze jest to, że w momencie, gdy Brazylia wygra IO, a Damiao zostanie królem strzelców, to jego wartość podskoczy o jakieś 10mln.

- francois
- Juventino
Napędza się ta koniunktura. A klubu typu Chelsea czy PSG tylko ją przyspieszają. Ale rozpoczął to wszystko bodajże Milan wydając na 17-letniego Pato 22 miliony.pablo1503 pisze::rotfl:annihilator1988 pisze: Ponoć Martin znajduje się w kręgu zainteresowania interuBidoki, nie dla psa kiełbasa
Wracając do tematu tych młodych Brazoli... WTF - ja się pytam. Jak goście, którzy jeszcze nic wielkiego nie osiągnęli, mogą być wyceniani na co najmniej 30 baniek?!Oscar, Lucas, Damiao, Neymar :doh:
Szczerze mówiąc, to nigdy nie widziałem gdy żadnego z nich, ale jak czytam o kwotach, jakie za nich żądają ich kluby, to mi ciśnienie podskakuje. Najlepsze jest to, że w momencie, gdy Brazylia wygra IO, a Damiao zostanie królem strzelców, to jego wartość podskoczy o jakieś 10mln.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Pan Mietek
- Juventino
Pytasz z jakiej paki żądają tyle kasy za tych piłkarzy? Odpowiedź jest dość prosta: widzą, że jest mnóstwo baranów, którzy są gotowi tyle wyłożyć. Dlaczego mieliby sprzedać Oscara za 15 mln (załóżmy, że tyle jest wart)? Przecież dzięki kampanii medialnej i lansowaniu go na nowego Dinho można tą sumę przynajmniej podwoić.pablo1503 pisze: :rotfl:
Wracając do tematu tych młodych Brazoli... WTF - ja się pytam. Jak goście, którzy jeszcze nic wielkiego nie osiągnęli, mogą być wyceniani na co najmniej 30 baniek?!Oscar, Lucas, Damiao, Neymar :doh:
Osobiście uważam, że jest to żałosne ale takie prawa rynku - jak jedni <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> przepłacają to przepłacać muszą wszyscy.
Kariera Pato jest obecnie na zakręcie ale nie da się ukryć, że on chyba sprostał oczekiwaniom. No chyba, że to prawda, że liczne kontuzje wynikają z jego lenistwa i olewania przygotowania fizycznego.francois pisze:Napędza się ta koniunktura. A klubu typu Chelsea czy PSG tylko ją przyspieszają. Ale rozpoczął to wszystko bodajże Milan wydając na 17-letniego Pato 22 miliony.
- filippo
- Juventino
Jak liga włoska ma ciupać punkty do rankingu, skoro kluby zlewają ligę europejską. Liga niemiecka jest dziś tam gdzie jest, przez to, że kluby poważnie traktują te rozgrywki. To co Inter odwala z Hajdukiem to skandal...
Mam nadzieje, że nie powtórzą historii Romy z zeszłego roku, kiedy to przegrała ona ze Slovanem...
Mam nadzieje, że nie powtórzą historii Romy z zeszłego roku, kiedy to przegrała ona ze Slovanem...
- Myzarel
- Juventino
Olewanie LE olewaniem LE ale takich rzeczy jak odwala inter w meczu z Hajdukiem się zwyczajnie nie robi...
Mam nadzieję że jakoś przejdą i trafią na Śląsk, z nimi nie da się przegrać
Mam nadzieję że jakoś przejdą i trafią na Śląsk, z nimi nie da się przegrać

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- pan Zambrotta
- Juventino
powtórzą, powtórzą. Tak jak każdy klub, który wyląduje w LE, a ma aspiracje na LM/dobre miejsce w Serie A.filippo pisze:Mam nadzieje, że nie powtórzą historii Romy z zeszłego roku, kiedy to przegrała ona ze Slovanem...
Czasem zastanawiam się, że gorzej być już nie może z tą włoską piłką i za kazdym razem łapię się, że - może.
- filippo
- Juventino
Mam nadzieję, że zmienią się zasady naliczania punktów do rankingu krajowego i punkty z CL będą wyższe, aniżeli pochodzace z rozgrywek LE. To może uratować Calcio, bo tendencja olewania LE przez Włoskie kluby jest przerażająca. Juventus robił to samo, Roma to samo teraz Interpan Zambrotta pisze: Czasem zastanawiam się, że gorzej być już nie może z tą włoską piłką i za kazdym razem łapię się, że - może.
ps. jeszcze apropo meczu Interu - skład, w którym wyszli dzisiaj wydaje się być optymalny...
co za dno
- czarny93
- Juventino
Szkoda słów strzępić na ten temat. Olewactwo włoskich zespołów LE jest nieprawdopodobne. A patem osoby z włoską piłką związane zastanawiają się dlaczego Bundesliga jest przed Serie A. Opuszczanie LE jest tak antyfutbolowe, że płakać się chce. Jeszcze trochę i francuzi nas wyprzędzą, to kwestia kilku lat.filippo pisze:Mam nadzieję, że zmienią się zasady naliczania punktów do rankingu krajowego i punkty z CL będą wyższe, aniżeli pochodzace z rozgrywek LE. To może uratować Calcio, bo tendencja olewania LE przez Włoskie kluby jest przerażająca. Juventus robił to samo, Roma to samo teraz Interpan Zambrotta pisze:
ps. jeszcze apropo meczu Interu - skład, w którym wyszli dzisiaj wydaje się być optymalny...
co za dno
DejW
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Co Wy pieprzycie, wygrali pierwszy mecz - na wyjeździe 3:0 to dzisiaj sądzili po prostu, że się samo awansuje. Może nie oceniajmy czy olewają po tym meczu. Po pierwszym bowiem nikt o tym nie mówił.
Mam fajny pseudonim dla Coutinho, ale też dwie kartki
Mam fajny pseudonim dla Coutinho, ale też dwie kartki

- rufi8
- Juventino
Bo to takie włoskie jest przecież. Gdyby nie sukces reprezentacji na Euro, to w ogóle można by było mówić o poważnym kryzysie Calcio. Patrzcie co zagrał wczoraj Milan, wiem niby to tylko mecz towarzyski, jednak gdy gra się z Realem to jest to prestiżowe spotkanie i wynik idzie w świat, a tym bardziej taki wynik. Ciągłe afery też nie pomagają w rozwoju, nie zachęcają klasowych zawodników do zmiany ligi na serie a. O stadionach to nawet nie wspomnę, bo to są już prędzej zabytki czy muzea, a nie obiekty sportowe. Jednym słowem nie jest dobrze, a może być jeszcze gorzej. Odejdą stare gwiazdy, a nowych próżno szukaćfilippo pisze:
tendencja olewania LE przez Włoskie kluby jest przerażająca. Juventus robił to samo, Roma to samo teraz Inter