Liga Mistrzów 2012/13
- pablo1503
- Juventino
Oglądając ten mecz mam wrażenie, że na zbyt dużo oczekiwaliśmy przed meczami ćwierćfinałowymi. Tacy piłkarze jak Iniesta i Xavi mogą tylko podać do najbliższego. Sanchezowi nic nie wychodzi, Pedro nie widziałem od półgodziny, a Messi to miał chyba 15 kontaktów z piłką. A my oczekiwaliśmy, że Matri walnie co najmniej jedną bramkę; Marchisio przedrybluje pół Bayernu i wystawi pustaka któremuś napastnikowi itd... 
Muller - Najbardziej kompletny ofensywny piłkarz zaraz po Ronaldo. Skrzydło, traquerista, szpica, dla niego bez znaczenia. Po cholerę im ten Gece?

Muller - Najbardziej kompletny ofensywny piłkarz zaraz po Ronaldo. Skrzydło, traquerista, szpica, dla niego bez znaczenia. Po cholerę im ten Gece?

- Dzium
- Juventino
Dwa karne?szczypek pisze:Sędzia nie widział dwóch karnych, ja nie wiem po co te pachoły za bramką tam stoją...
Tylko ta "blokada" Pique nadawała się na karnego, późniejsza ręka Sancheza [bo o to Ci chyba chodzi?] była całkowicie przypadkowa.
- Corcky
- Juventino
Śmiałe tezy. Na twoim miejscu bym się wstrzymał. Jest jeszcze druga połówka i mecze na Camp Nou. To raz.szczypek pisze:Oczywiste było, że to Bayern będzie miał przewagę w tym meczu, oni są po prostu najlepszym zespołem w tej edycji Ligi Mistrzów, w ogóle na świecie teraz.
Dwa, że Barca to nie jest obecnie ten sam zespół co sezony wstecz, skoro juz PSG było o krok od ich wyeliminowania. A w lidze też ich gra nie wygląda już tak kolorowo.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 21:40 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Alessandro Del Piero ole!
- Piti
- Juventino
szczerze to wole odpasc z dominujacym w dwumeczu Bayernem niz w takich okolicznosciach jak Manchaster United w tegorocznej edycji..serio.. mniejszy bólFelekJUVE pisze:No i super;] Ten mecz tylko mnie przekonuje że klasowy gracz ofensywny i dobre wzmocnienia i realnie mozemy myslec o wygraniu LM!
W 1/4 trafilismy najgorzej jak się dało;/
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Wie ktoś może jak mniej więcej rozkładają się szansę na awans w przypadku Bayernu i Barcy. Chodzi mi o kursy bukmacherskie.
EDIT:
@zahor dzieki
EDIT:
@zahor dzieki
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 21:50 przez Copiczenkowiczenko, łącznie zmieniany 1 raz.
- FelekJUVE
- Juventino
Zgadzam się;)Bazyliszek pisze:szczerze to wole odpasc z dominujacym w dwumeczu Bayernem niz w takich okolicznosciach jak Manchaster United w tegorocznej edycji..serio.. mniejszy bólFelekJUVE pisze:No i super;] Ten mecz tylko mnie przekonuje że klasowy gracz ofensywny i dobre wzmocnienia i realnie mozemy myslec o wygraniu LM!
W 1/4 trafilismy najgorzej jak się dało;/
- Buffalo
- Juventino
Ratuje :-D http://www.rojadirecta.me/goto/tucospor ... p/rd7.html niestety po hiszpansku
Co do tej reki Sanczeza, to wydaje mi sie, ze zastopowal on piłke, ktora zmierzala do gracza Bayernu.
Co do tej reki Sanczeza, to wydaje mi sie, ze zastopowal on piłke, ktora zmierzala do gracza Bayernu.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- zahor
- Juventino
Patrzyłem dzisiaj na bwin.com to było idealnie po równo - 1.9.Copiczenkowiczenko pisze:Wie ktoś może jak mniej więcej rozkładają się szansę na awans w przypadku Bayernu i Barcy. Chodzi mi o kursy bukmacherskie.
Bayern faktycznie gra kapitalnie i zdaje się kontrolować przebieg spotkania, niemniej jednak jeden przebłysk geniuszu Messiego może tutaj dużo zmienić. Ja zatem powstrzymam się od formułowania jakichś daleko idących wniosków przynajmniej do końca tego spotkania.
Wydaje się też, że został nią nabity z kilkudziesięciu centymetrów, a co za tym idzie nie może być mowy o karnym. Co innego sytuacja z Pique.Buffalo pisze: Co do tej reki Sanczeza, to wydaje mi sie, ze zastopowal on piłke, ktora zmierzala do gracza Bayernu.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 21:45 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- kuba2424
- Juventino
Dokładnie. Era Barcy powoli się kończy a w następnym sezonie pewnie nie zobaczymy ich w pierwszej czwórce.
Co do meczu - Bayern gra zbyt mądrze i konsekwentnie, by móc przegrać bądź nawet zremisować dzisiejszy mecz. To Barca chwilami nie wie, co mają zrobić z piłką. Ale cel osiągnęli - w posiadaniu piłki są lepsi
Co do meczu - Bayern gra zbyt mądrze i konsekwentnie, by móc przegrać bądź nawet zremisować dzisiejszy mecz. To Barca chwilami nie wie, co mają zrobić z piłką. Ale cel osiągnęli - w posiadaniu piłki są lepsi

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Zaraz po losowaniu niewielkim faworytem była Barcelona. Im bliżej dzisiejszego spotkania, tym kursy się wyrównywały, co świadczy o tym, że ludzie stawiali na Bayern. Na Bet-at-home dzisiaj patrzyłem i było dokładnie 1,80 na jednych i drugich! Dziwi mnie jednak, że skoro obie drużyny mają takie same szanse na awans, to dlaczego w zakładach na pary finałowe Bayern-Real ma kurs nieco ponad 3, a Barca-Real nieco ponad 2 ;]Copiczenkowiczenko pisze:Wie ktoś może jak mniej więcej rozkładają się szansę na awans w przypadku Bayernu i Barcy. Chodzi mi o kursy bukmacherskie.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie chodzi o wyniki, patrząc na to jak oni grają i w lidze i w Europie to naprawdę czapki z głów.Corcky pisze:Śmiałe tezy. Na twoim miejscu bym się wstrzymał. Jest jeszcze druga połówka i mecze na Camp Nou. To raz.
Skakał do główki, minął się z piłką, która trafiła w jego rękę uniemożliwiając piłkarzowi Bayernu strzał na bramkę. Aczkolwiek kłócił się nie będę, widziałem to tylko raz.Dzium pisze:Tylko ta "blokada" Pique nadawała się na karnego, późniejsza ręka Sancheza [bo o to Ci chyba chodzi?] była całkowicie przypadkowa.
- Piti
- Juventino
panowie..nie odpadlismy z byle kim wiec nie mamy sie czym martwic. Jak na debiutancki sezon w LM to i tak niezle zamotalismy (Chelsea wywalilismy z LM itd)
beka z kibicow Bayernu co sie smiali na swoim forum z Juventusu ze jest niemilosiernie slaby, Serie A gowno i tak dalej a co robi Barca? gra to samo co Juventus w 1/4 . Poprostu Bayern to tytani w tym sezonie i zapewne w kolejnych tez beda
beka z kibicow Bayernu co sie smiali na swoim forum z Juventusu ze jest niemilosiernie slaby, Serie A gowno i tak dalej a co robi Barca? gra to samo co Juventus w 1/4 . Poprostu Bayern to tytani w tym sezonie i zapewne w kolejnych tez beda