Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:37

Oglądając ten mecz mam wrażenie, że na zbyt dużo oczekiwaliśmy przed meczami ćwierćfinałowymi. Tacy piłkarze jak Iniesta i Xavi mogą tylko podać do najbliższego. Sanchezowi nic nie wychodzi, Pedro nie widziałem od półgodziny, a Messi to miał chyba 15 kontaktów z piłką. A my oczekiwaliśmy, że Matri walnie co najmniej jedną bramkę; Marchisio przedrybluje pół Bayernu i wystawi pustaka któremuś napastnikowi itd... :whistle:
Muller - Najbardziej kompletny ofensywny piłkarz zaraz po Ronaldo. Skrzydło, traquerista, szpica, dla niego bez znaczenia. Po cholerę im ten Gece?

Obrazek
Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:37

szczypek pisze:Sędzia nie widział dwóch karnych, ja nie wiem po co te pachoły za bramką tam stoją...
Dwa karne?

Tylko ta "blokada" Pique nadawała się na karnego, późniejsza ręka Sancheza [bo o to Ci chyba chodzi?] była całkowicie przypadkowa.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:39

szczypek pisze:Oczywiste było, że to Bayern będzie miał przewagę w tym meczu, oni są po prostu najlepszym zespołem w tej edycji Ligi Mistrzów, w ogóle na świecie teraz.
Śmiałe tezy. Na twoim miejscu bym się wstrzymał. Jest jeszcze druga połówka i mecze na Camp Nou. To raz.
Dwa, że Barca to nie jest obecnie ten sam zespół co sezony wstecz, skoro juz PSG było o krok od ich wyeliminowania. A w lidze też ich gra nie wygląda już tak kolorowo.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 21:40 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:40

FelekJUVE pisze:No i super;] Ten mecz tylko mnie przekonuje że klasowy gracz ofensywny i dobre wzmocnienia i realnie mozemy myslec o wygraniu LM!

W 1/4 trafilismy najgorzej jak się dało;/
szczerze to wole odpasc z dominujacym w dwumeczu Bayernem niz w takich okolicznosciach jak Manchaster United w tegorocznej edycji..serio.. mniejszy ból

Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:42

Wie ktoś może jak mniej więcej rozkładają się szansę na awans w przypadku Bayernu i Barcy. Chodzi mi o kursy bukmacherskie.

EDIT:
@zahor dzieki
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 21:50 przez Copiczenkowiczenko, łącznie zmieniany 1 raz.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Bazyliszek pisze:
FelekJUVE pisze:No i super;] Ten mecz tylko mnie przekonuje że klasowy gracz ofensywny i dobre wzmocnienia i realnie mozemy myslec o wygraniu LM!

W 1/4 trafilismy najgorzej jak się dało;/
szczerze to wole odpasc z dominujacym w dwumeczu Bayernem niz w takich okolicznosciach jak Manchaster United w tegorocznej edycji..serio.. mniejszy ból
Zgadzam się;)

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ratuje :-D http://www.rojadirecta.me/goto/tucospor ... p/rd7.html niestety po hiszpansku

Co do tej reki Sanczeza, to wydaje mi sie, ze zastopowal on piłke, ktora zmierzala do gracza Bayernu.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:44

Copiczenkowiczenko pisze:Wie ktoś może jak mniej więcej rozkładają się szansę na awans w przypadku Bayernu i Barcy. Chodzi mi o kursy bukmacherskie.
Patrzyłem dzisiaj na bwin.com to było idealnie po równo - 1.9.

Bayern faktycznie gra kapitalnie i zdaje się kontrolować przebieg spotkania, niemniej jednak jeden przebłysk geniuszu Messiego może tutaj dużo zmienić. Ja zatem powstrzymam się od formułowania jakichś daleko idących wniosków przynajmniej do końca tego spotkania.
Buffalo pisze: Co do tej reki Sanczeza, to wydaje mi sie, ze zastopowal on piłke, ktora zmierzala do gracza Bayernu.
Wydaje się też, że został nią nabity z kilkudziesięciu centymetrów, a co za tym idzie nie może być mowy o karnym. Co innego sytuacja z Pique.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 21:45 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:45

Dokładnie. Era Barcy powoli się kończy a w następnym sezonie pewnie nie zobaczymy ich w pierwszej czwórce.
Co do meczu - Bayern gra zbyt mądrze i konsekwentnie, by móc przegrać bądź nawet zremisować dzisiejszy mecz. To Barca chwilami nie wie, co mają zrobić z piłką. Ale cel osiągnęli - w posiadaniu piłki są lepsi ;)

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:48

Copiczenkowiczenko pisze:Wie ktoś może jak mniej więcej rozkładają się szansę na awans w przypadku Bayernu i Barcy. Chodzi mi o kursy bukmacherskie.
Zaraz po losowaniu niewielkim faworytem była Barcelona. Im bliżej dzisiejszego spotkania, tym kursy się wyrównywały, co świadczy o tym, że ludzie stawiali na Bayern. Na Bet-at-home dzisiaj patrzyłem i było dokładnie 1,80 na jednych i drugich! Dziwi mnie jednak, że skoro obie drużyny mają takie same szanse na awans, to dlaczego w zakładach na pary finałowe Bayern-Real ma kurs nieco ponad 3, a Barca-Real nieco ponad 2 ;]

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:51

Powtórka z meczu przeciwko Juve. Najpierw 1 akcja, 1 gol. Druga bramka ze spalonego :doh:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

My też straciliśmy drugiego gola ze spalonego...

edit. Bayern dalej ciśnie.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 21:52 przez Ivory, łącznie zmieniany 1 raz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Corcky pisze:Śmiałe tezy. Na twoim miejscu bym się wstrzymał. Jest jeszcze druga połówka i mecze na Camp Nou. To raz.
Nie chodzi o wyniki, patrząc na to jak oni grają i w lidze i w Europie to naprawdę czapki z głów.
Dzium pisze:Tylko ta "blokada" Pique nadawała się na karnego, późniejsza ręka Sancheza [bo o to Ci chyba chodzi?] była całkowicie przypadkowa.
Skakał do główki, minął się z piłką, która trafiła w jego rękę uniemożliwiając piłkarzowi Bayernu strzał na bramkę. Aczkolwiek kłócił się nie będę, widziałem to tylko raz.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:52

panowie..nie odpadlismy z byle kim wiec nie mamy sie czym martwic. Jak na debiutancki sezon w LM to i tak niezle zamotalismy (Chelsea wywalilismy z LM itd)

beka z kibicow Bayernu co sie smiali na swoim forum z Juventusu ze jest niemilosiernie slaby, Serie A gowno i tak dalej a co robi Barca? gra to samo co Juventus w 1/4 . Poprostu Bayern to tytani w tym sezonie i zapewne w kolejnych tez beda

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 22:06

Przegraliśmy ze zwycięscą LM. Tyle w temacie...

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Zablokowany