Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 15:28

@joy, to wyobraź sobie teraz sytuację, w której na dzień przed El Classico (które daje mistrzostwo jednej ze stron) dowiadujesz się, że Messi idzie do Realu.

Myślisz, że Tito chciałby na niego postawić, myślisz, że Xavi czy Iniesta podaliby mu piłkę, myślisz, że Leo nie mógłby skończyć z kosą w plecach? A to i tak wyłącznie 'pikniki' z Camp Nou :wink:

Pomyśl sobie teraz o buzującej w żyłach nazi krwi 10 tyś. wściekłych, skaczących ultrasów z gołym torsem. Na miejscu Mario zamiast jechać z drużyną na Iduna Park, pakowałbym rodzinę, dobytek i zwiewał czym prędzej do Monachium. :whistle:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 16:06

Liczę że Bayern wygra ligę mistrzów, przynajmniej będzie można powiedzieć że odpadliśmy z najlepszą drużyną w Europie co by znaczyło że może byśmy doszli do finału gdybyśmy na nich nie trafili.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 16:15

jackop pisze:@joy, to wyobraź sobie teraz sytuację, w której na dzień przed El Classico (które daje mistrzostwo jednej ze stron) dowiadujesz się, że Messi idzie do Realu.

Myślisz, że Tito chciałby na niego postawić, myślisz, że Xavi czy Iniesta podaliby mu piłkę, myślisz, że Leo nie mógłby skończyć z kosą w plecach? A to i tak wyłącznie 'pikniki' z Camp Nou :wink:

Pomyśl sobie teraz o buzującej w żyłach nazi krwi 10 tyś. wściekłych, skaczących ultrasów z gołym torsem. Na miejscu Mario zamiast jechać z drużyną na Iduna Park, pakowałbym rodzinę, dobytek i zwiewał czym prędzej do Monachium. :whistle:
Nie porównuj niechęci pomiędzy BVB a Bayernem, do niechęci pomiedzy Barcą, a Realem, bo ta jest większa ( na co nakłada sie m.in historia, czy polityka ).

To jak Goetze odchodzi, to chce na koniec zobaczyć finał Polussi z Barceloną, bo nie będzie juz takiej okazji z Mario w składzie Dortmundu.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 16:37

jackop pisze:@joy, to wyobraź sobie teraz sytuację, w której na dzień przed El Classico (które daje mistrzostwo jednej ze stron) dowiadujesz się, że Messi idzie do Realu.
Strasznie wyolbrzymione. Za bardzo.

Borussia dostała świetną ofertę, więc skorzystała. Goetze nigdy nie był taka osobą jak Messi w Barcie. Dortmund to kolektyw. Goetze wylatuje - ok. Ale i tak widzę w tej drużynie ogromny potencjał. A tak wielkie pieniądze w Dortmundzie będą świetnie rozporządzone. Goetze to świetny piłkarz, ale nie jest niezastąpiony.

Liczę na tytaniczny Bayern, chcę odpadnięcia Barcy z Champions League. Tylko tyle i aż tyle.

Obrazek
joy

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 16:40

W sumie jackop może mieć rację, myślę że emocje z tym związane byłyby zbyt duże. Bo o ile można by liczyć na profesjonalizm zawodnika i trenera, to jednak presja kibiców mogłaby zrobić swoje.

Przypomina mi się mecz o Superpuchar Europy Barcelony przeciwko Szachtarowi, gdy już wiadomo było że Czygra zagra w Katalonii. Ale to jednak nie ten kaliber :)

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 17:01

zoff pisze:Strasznie wyolbrzymione. Za bardzo.
No to mogą sobie przybić żółwia z Figo. :wink:

Razem ze Staszkiem kibicujemy Barcelonie, jak co weekend, prawda stahoo? Precz z podkupującymi Realami i Bayernami. Niech wygra tiki taka i sterydy. Kto jest ze mną łapa w górę :happy:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 17:50

Ja za Bayernem :D W drugim meczu mam dylemat, ale chyba jednak za Faprussią...

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:24

Teraz wszystkie płaczki z tego forum niech obiektywnie popatrza jaka druzyna jest Bayern... Barcelona nie wie co sie dzieje.

E: Jak macie jakis dobry link, to podrzuccie. Jest tego masa, a polowa nie dziala, a pozostale sie mega zacinaja.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:31

Ja rowniez prosze o jakis link w miare z jakoscia , bo DRHTV padlo i suma sumarum wyladowalem u hiszpanow z jakoscia gdzie ciezko pilke zobaczyc.

Bayern na razie gra duzo lepiej i Barca nie wie whats going on.

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:32

Bayern wyłączył całkowicie Barcelone i Messiego tak jak wyłączył Juventus i Pirlo

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:32

Buffalo pisze:Teraz wszystkie płaczki z tego forum niech obiektywnie popatrza jaka druzyna jest Bayern... Barcelona nie wie co sie dzieje.

E: Jak macie jakis dobry link, to podrzuccie. Jest tego masa, a polowa nie dziala, a pozostale sie mega zacinaja.
Dokładnie. Niech wszyscy hejterzy sobie spojrzą co wyprawia Bayern dzisiaj. To powinno niektórych sprowadzić na ziemie. Niektórzy pieprzyli, że nam brakowało zaangażowania, a trzeba zdać sobie sprawę ile sił kosztuje mecz z tak rozgrywającym przeciwnikiem.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:34

Oczywiste było, że to Bayern będzie miał przewagę w tym meczu, oni są po prostu najlepszym zespołem w tej edycji Ligi Mistrzów, w ogóle na świecie teraz.

Sędzia nie widział dwóch karnych, ja nie wiem po co te pachoły za bramką tam stoją...

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:34

Wyraźna przewaga Bayernu do przerwy... Sprytnie cały czas zmieniają styl gry w obronie - raz dają Barcelonie rozgrywać, a za chwilę wychodzą mocnym pressingiem na całym boisku.

Ewidentnie brakuje Mandzukicia. Gomez nie może nadążyć za taktyką...

Sędzia jak zwykle w meczach Barcy... :whistle:

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:36

To jak poratujecie transmisja ?? bo mi sie rzygac chce od szukania transmisji.. wylaczania reklam itp.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 21:37 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 21:36

No i super;] Ten mecz tylko mnie przekonuje że klasowy gracz ofensywny i dobre wzmocnienia i realnie mozemy myslec o wygraniu LM!

W 1/4 trafilismy najgorzej jak się dało;/

Zablokowany