Wszystko o AS Roma
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
fazzi pisze:Ale Roma nie ma pełnych objawów zemanlandi, więc nie do końca się kwalifikuje ( nie traci przecież tyle samo bramek, co strzela ).pumex pisze:
12 minuta - 2:0 dla Romy. Zemanlandia trwa w najlepsze, czego świetnym dowodem jest powyższy screen.
Mówcie co chcecie, ale akcje ofensywne Romy są na naprawdę wysokim poziomie. I ten prostopadłe piłki otwierające drogę do bramki, których u nas jest jak na lekarstwo...
fazzi, z całym szacunkiem, ale mam wrażenie, że pumexowi nie chodziło o Romę, tylko o Cagliari. Zobacz na ich ustawienie

HAha ale nieogar :oops:
Emocje ( i nie tylko ) jeszcze nie puściły po finale siatkarzy 
P.S Nawet nie widziałem, że on teraz prowadzi Cagliari

P.S Nawet nie widziałem, że on teraz prowadzi Cagliari
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Dybala 4ever
- Juventino
- Ein
- Juventino
Zaper kradnę Twoją wypowiedź do podpisu 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Skorupski w pierwszym składzie na City. De Sanctis na ławce. Ktoś wie o co chodzi ?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Dziś rano czytałem, że De Sanctis raczej nie zagra i zastąpi go właśnie Polak, ponieważ Włoch zmaga się z jakimś tam urazem.fazzi pisze:Skorupski w pierwszym składzie na City. De Sanctis na ławce. Ktoś wie o co chodzi ?
- delarudii
- Juventino