Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 12:22

Albo sobie mówia:

"Ale mam beke z kibiców i pismaków że sie dali nabrać na te pokerową zagrywke dzieki której nam Barcelona Sancheza chce oddać za poł darmo" :D

Ponizej - BO BIDA Z NYNDZOM!
Ostatnio zmieniony 15 maja 2014, 13:56 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 12:45

Niby dlaczego dzieki tej szopce Conte Barca miala by spuscic nam tak drastycznie cene? :rotfl:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 15:17

[*][/b][/size]

Vecchia Signora:
Incontro tra Agnelli e Spalletti. Il tecnico ha dato la sua disponibilità (Guardalà da SkySport24).

PL: Odbyło się spotkanie Agnellego ze Spallettim. Trener jest gotowy, by objąć zespół.

Tutaj potwierdzenie i kilka nowych informacji:

http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... nfr-189708

W dalszym ciągu priorytetem dla nas jest zatrzymanie Conte w klubie (decydujące w tej sprawie spotkanie ma się jednak odbyć dopiero w przyszłym tygodniu), ale klub skontaktował się ze Spallettim i sondował jego sytuację oraz ewentualnie możliwość przejęcia przez niego zespołu. Klub nie chce po prostu zostać "z ręką w nocniku" w sytuacji, gdyby Conte rozstał się z Juventusem. Póki co sam Conte nie miał jeszcze żadnych kontaktów z innymi ekipami.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 15:23

mrozzi pisze:[*][/b][/size]

Vecchia Signora:
Incontro tra Agnelli e Spalletti. Il tecnico ha dato la sua disponibilità (Guardalà da SkySport24).

PL: Odbyło się spotkanie Agnellego ze Spallettim. Trener jest gotowy, by objąć zespół.

Tutaj potwierdzenie i kilka nowych informacji:

http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... nfr-189708

W dalszym ciągu priorytetem dla nas jest zatrzymanie Conte w klubie (decydujące w tej sprawie spotkanie ma się jednak odbyć dopiero w przyszłym tygodniu), ale klub skontaktował się ze Spallettim i sondował jego sytuację oraz ewentualnie możliwość przejęcia przez niego zespołu. Klub nie chce po prostu zostać "z ręką w nocniku" w sytuacji, gdyby Conte rozstał się z Juventusem. Póki co sam Conte nie miał jeszcze żadnych kontaktów z innymi klubami.
Niezła sinusoida w ostatnich dniach. Najpierw Conte odchodzi, potem są coraz większe szanse na jego pozostanie, a tu nagle takie bum.
Chociaż nie ma się co oszukiwać. Odejście Antonio było pewne wraz z jego konferencją prasową. Chyba tylko kibice się łudzili, że będzie inaczej.
Zawsze to jakieś pocieszenie, że nie Mancini albo Alliegri.
PS. Czy przypadkiem w szatni Zenitu nie panował ostatnio straszny burdel, z którym nie radził sobie Spalletti?
PS2. Jak już ma przyjść, to niech weźmie chociaż Hulka ze sobą.

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 15:27

pablo1503 pisze: Niezła sinusoida w ostatnich dniach. Najpierw Conte odchodzi, potem są coraz większe szanse na jego pozostanie, a tu nagle takie bum.
A co ma jedno do drugiego? Niezaleznie od tego czy szanse na pozostanie Conte wzrosly z 40% do 70%, czy tez spadly z 80 na 20, dobrze ze jest jakis wariant B. A jeszcze lepiej, ze nie jest nim ani Mancini, ani Allegri. Jak dla mnie to dobra wiadomosc, w razie czego nie bedziemy w az tak czarnej pupie, jak jeszcze do niedawna mozna bylo sie obawiac.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 15:29

Nie wiem, co myśleć o tym łysym gościu.. :think: W Romie radził sobie zacnie, ale w Rosji zaliczył niesamowitą wtopę. U nas byłby pod ogromną presją, niewątpliwie.

Im dłużej trwa ta cała telenowela, tym mam coraz bardziej wywalone na to, czy Conte odejdzie.. Będzie chciał niech odchodzi. Ludzie przychodzą i odchodzą, a Juve zostaje.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 15:31

Jak dla mnie ta informacja w ogóle nie wpływa na to czy Conte zostanie czy nie. Zarząd nie chce obudzić się z ręką w nocniku i juz teraz szuka planu B i bardzo dobrze. Spaletti moim zdaniem nie byłby takim złym wyborem. No przynajmniej na pewno lepszy niż Mancini czy Allegri :P
mrozzi pisze:
Im dłużej trwa ta cała telenowela, tym mam coraz bardziej wywalone na to, czy Conte odejdzie.. Będzie chciał niech odchodzi. Ludzie przychodzą i odchodzą, a Juve zostaje.
Mam podobnie. Zresztą Conte strasznie zraził mnie do siebie swoim gwiazdorzeniem.

#AllegriOut
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 15:42

zahor pisze:
pablo1503 pisze: Niezła sinusoida w ostatnich dniach. Najpierw Conte odchodzi, potem są coraz większe szanse na jego pozostanie, a tu nagle takie bum.
A co ma jedno do drugiego? Niezaleznie od tego czy szanse na pozostanie Conte wzrosly z 40% do 70%, czy tez spadly z 80 na 20, dobrze ze jest jakis wariant B. A jeszcze lepiej, ze nie jest nim ani Mancini, ani Allegri. Jak dla mnie to dobra wiadomosc, w razie czego nie bedziemy w az tak czarnej pupie, jak jeszcze do niedawna mozna bylo sie obawiac.
Czy aby na pewno?

Skoro przesądząne jest odejście Antka, idąc dalej ścieżką naszego "długoletniego planu" czy "projektu" następnym krokiem będzie osiągnięcie czegoś w Europie, a do tego potrzebny jest raczej trener, który jakiś warsztat trenerski posiada i coś w życiu wygrał. Pan Spagetti ma bardzo ciekawe CV:
Lata Klub/reprezentacja
1993–1998: Empoli FC - awans z serie C1 do Serie A (gratuluję, ale to było dawno temu)
1998–1999 Sampdoria Genua - Spadek z Serie A
1999–2000 AC Venezia Spadek z Serie A
2000–2001 Udinese Calcio - 12 miejsce w Serie A
2001–2002 Ancona Calcio - 6 miejsce w Serie B
2002–2005 Udinese Calcio - Awans do kwalifikacji CL
2005–2009 AS Roma Wicemistrzostwo kraju, przy zielonym stoliku
2009–2014 Zenit Petersburg mistrzostwo kraju, a dlaczego został zwolniony,chyba pamiętacie.

Czy aby na pewno jest odpowiedni jak na aspiracje Juventusu?
Zarząd popisze się niezłym frajerstwem powierzając to stanowisko jakiemuś przypadkowemu trenerowi. A nie daj Boże komuś z dwójki Mancini - Allegri. Poważnie wolałbym z powrotem Del Neriego.

Ktoś powie - Antek też nie miał sukcesów przed objęciem posady w Juve - zgoda, ale jaki staż trenerski ma Spagetti a jaki Antek?

Liczę na to, że Antek tylko postraszył mamusię, że nasika do kwiatka, jak nie kupi mu zabawki i nie opuści Juve, bo ma coś jeszcze do udowodnienia.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 15:59

lenor pisze: Czy aby na pewno?
Na pewno. Przeczytaj jeszcze raz to, co napisalem. Ten news oznacza dla mnie tyle (i tylko tyle), ze najgorszy mozliwy wariant nie bedzie az tak zly, jak moglby byc. Chyba ze wolisz jednak Maksia - CV ma badz co badz calkiem niezle.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 16:01

na pewno wstyd będzie jeśli przyjdzie pierwszy lepszy leszcz (a tylko takich się wymienia w mediach) i dostanie 4-5mln na sezon, czyli coś na co Conte pracował 3 lata i nie dostał... przynajmniej ja to odbiorę jako swego rodzaju porażkę zarządu

a w ogóle całą sytuacja przypomina mi odejście Deschampsa, który też pokłócił się o transfery, odszedł, a później zawsze mówił, że to był największy błąd w jego karierze i czuję, że z Antonio będzie tak samo ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 16:35

zahor pisze:
lenor pisze: Czy aby na pewno?
Na pewno. Przeczytaj jeszcze raz to, co napisalem. Ten news oznacza dla mnie tyle (i tylko tyle), ze najgorszy mozliwy wariant nie bedzie az tak zly, jak moglby byc. Chyba ze wolisz jednak Maksia - CV ma badz co badz calkiem niezle.
Rozumiem, co pisałeś, ja tylko twierdzę, że tą świętą trójcę wrzuciłbym do jednego wora i nie wyróżniał żadnego z nich.

Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 16:36

Może spróbowali by chociaż o Montelle powalczyć. Młody perspektywiczny trener.... Od Spallettiego wolałbym już Ranieriego.

W kwestii Deschampsa - wydaje mi się, że obie strony żałują swoich decyzji...

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 17:26

Najlepsze jest to, że po odejściu Conte i zatrudnieniu takiego Spallettiego - Fiorentina, Inter czy Napoli, będą mieć lepszych fachowców na ławce. Kwestia odejścia 2,3 piłkarzy z Turynu, jedno słabsze okno transferowe i będziemy mogli się żegnać - najpierw z majstrem, a potem Ligą Mistrzów.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 17:39

gucio_juve pisze:Najlepsze jest to, że po odejściu Conte i zatrudnieniu takiego Spallettiego - Fiorentina, Inter czy Napoli, będą mieć lepszych fachowców na ławce. Kwestia odejścia 2,3 piłkarzy z Turynu, jedno słabsze okno transferowe i będziemy mogli się żegnać - najpierw z majstrem, a potem Ligą Mistrzów.
Ależ z Was pesymiści. Nie róbcie ze Spallettiego jakiegoś Janusza, który nie zna się na piłce i pociągnie Nas ze sobą na dno.
Zawsze mnie zastawiało skąd Montella ma aż tylu zwolenników.
PS. Śmieszy mnie sprawa z Sanchezem. Rzekomo czekamy, aż Conte potwierdzi, że zostanie i wówczas zaklepiemy ten transfer. A co, jak Conte odejdzie? Odpuścimy Czilijczyka? Głupota.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2014, 18:07

gucio_juve pisze:Najlepsze jest to, że po odejściu Conte i zatrudnieniu takiego Spallettiego - Fiorentina, Inter czy Napoli, będą mieć lepszych fachowców na ławce. Kwestia odejścia 2,3 piłkarzy z Turynu, jedno słabsze okno transferowe i będziemy mogli się żegnać - najpierw z majstrem, a potem Ligą Mistrzów.
Jezeli my to rozumiemy, to miejmy nadzieje ze chlopaki w garniakach tez.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Zablokowany