WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- syczu
- Juventino
Może do "13", jak za ostatniej Ligi Mistrzów (chociaż nie była szczęśliwa, ale to bardziej od piłkarzy niż od nas zależało :] ) albo do Warki, bo chyba ją na nowo otworzyli. W "13" są największe telebimy z tego co pamiętam.
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Boss
- Juventino
13-nastka to już nie ten sam lokal co kilka lat temu (Daniel będzie wiedział więcej bo tam był nie tak dawno). A jak byłem w The Winner (znajduje się w tym samym miejscu co stara Warka) w maju, to browar był tam po 9 zł. Jest to lekkie przegięcie, chociaż wnętrze lokalu robi wrażenie, ale jednak nie jest to ścisłe centrum. :C
- daniel85
- Juventino
trzeba obczaić tego Winnera jeszcze tam nie byłem, zerknę w łikend, a tak na tą chwilę mój ranking
1. No Stres (czeskie bro + duży telebim)
2. Havana (dużo różnych bro średni telebim ale jest klimat)
3. Uno (jest klimat i alkohol
brak telebimu) lub Pedobar (Felicita można pośmiać się z makaronów za to duży telebim)
4. Coś innego z Nasypu
5. 13 (nie ma klimatu, duży telebim)
1. No Stres (czeskie bro + duży telebim)
2. Havana (dużo różnych bro średni telebim ale jest klimat)
3. Uno (jest klimat i alkohol

4. Coś innego z Nasypu
5. 13 (nie ma klimatu, duży telebim)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ponawiam.Push3k pisze:Aktualizacja - szukam kogoś kto by mnie odpłatnie przenocował z środy na czwartek oraz z czwartku na piątek. Bądźcie hojni, mogę zapłacić flaszką jakby ktoś chciał.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Myzarel
- Juventino
Powoli możemy się zastanawiać w jakich knajpach we Wrocławiu jest nSport :-D tak na wszelki wypadek jakby nam się Pedobar znudził 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti