Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
YaSq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 14:27

pumex pisze:
YaSq pisze:
pumex pisze:Przecież to, że nie będzie w półfinale pojedynku Real-Barca było więcej niż pewne :roll:
Platini :ok:
Jak było to takie pewne to napisz ile na tym zarobiłeś u buka ? Czy może jednak należysz do tej grupy ludzi którzy brzydzą sie pieniędzy ?
Należę do tych, którzy byli przekonani, że pojedynek Barcy z Realem będzie najwcześniej w finale. Trzeba Ci jeszcze jakichś wyjaśnień?
To napisz, że byłeś przekonany, a nie było pewne bo to dużo zmienia. Ta cała teoria o ustawianiu losowania jest śmieszna. Nie dlatego, bo nie jest to możliwe , niestety jest to prawdopodobna sytuacja. Jednak teoria w stylu nie ważne kto kogo trafi wymyślimy sobie powód jest dziecinne. Jak by jednym z półfinałów był mecz Real – Barca to pojawiła by się grupka twierdząca że to wina UEFY. Jednak ŻADEN z formowych Macierewiczów, nie jest gotowy na zaryzykowanie własnych pieniędzy u bukmachera na przecież 100% pewniaka.

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 14:41

Oj tam, oj tam. Niektorzy sie dorobili :C

Obrazek

Obrazek
YaSq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 14:49

:bravo:
W takim razie cofam słowo żaden 8)

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 14:53

Maly pisze:
Ivory pisze:Liczę na niemiecki finał, pomimo uefowskiego handicapu własnego boiska dla Barcy i Realu.
hendicupu? raczej niemcy mają hendicup co pokazały chociażby ćwierćfinały LE i LM (w LM tylko barca i bvb awansowały z takim hendicupem, obie w bólach i to ostrych..., a w LE tyko basel i to po karnych...)
Już pomijając, że ciężko zrozumieć o co ci chodziło w tej wypowiedzi to nie rozumiem co do Niemiec ma FC Basel?

//
Co do losowania to jednak najgorsze z możliwych - takiego nie chciałem. I oczywiście rewanżowe mecze grają Hiszpanie u siebie. :roll:
Chociaż dla Bayernu to może nie najgorzej.

P.S Jak zmienić ten napis 'Juventino' i barwy nad avkiem na własne? w profilu nie znalazłem takiej opcji.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 14:59

nie jest moją winą, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem

@D-Rose: a ja zawsze szukałem u buka takich możliwości obstawienia ale jakoś nigdy nie udało mi się znaleźć, swoją drogą super duże te kursy... dało się w ogóle przegrać? bo możliwości to za dużo nie było...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 15:02

też tego nie kapuję... możliwości były 3. 3 kupony po dyszcze i pewny zysk ? :think:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 15:05

Pytanie, czy było opcji 3 czy 6 (np. Barca - Bayern + Bayern - Barca jako dwie oddzielne).

Kejker, z tego co się orientuję, to musisz napisać do administracji PW.

Obrazek
Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 15:09

Maly pisze:nie jest moją winą, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem
Potrafię, ale bełkot trudno jest rozszyfrować. Coś po dłuższym namyśle udało mi się wywnioskować, ale trochę beka, bo Barca straciła gola po spalonym w pierwszym meczu, mimo to zremisowali 2:2, a BVB także straciło jedną/dwie nieprawidłową bramkę. Pierwsza dla Malagi też ponoć była nieprawidłowa, bo Joaquin w początkowej fazie akcji chyba wracał ze spalonego.

I nadal nie wiem co Basel ma do Niemiec.

//
Pewnie było 6 opcji czyli pary + jacy będą gospodarze.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2013, 15:53 przez Kejker, łącznie zmieniany 1 raz.

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 15:16

Effe pisze:Drugi mecz u siebie to zawsze jest nerwówka, bo gdy rywal zdobywa gola to trzeba odpowiedzieć dwoma, a często jeszcze odrabiać stratę z pierwszego meczu.
Zgadzam się, to bardzo niewdzięczne, ale najgorsze to są dogrywki u siebie. Jak gospodarz straci gola w tych dodatkowych 30 minutach... Niewdzięczne i tyle.

Marcin_ACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 15:24

Bardzo ciekawe pary. Trudno wyrokować, bo jedyną parą ze zdecydowanym faworytem była by para Barca - BVB, natomiast z Realem BVB potrafi grać i udowodniło to ostatnio dwukrotnie, więc nie są bez szans. W parze Barca - Bayern widzę przewagę taktyczną Bayernu, który jednak nie ma Messiego, a wiemy co oznacza ten piłkarz dla gry Barcelony. Dobre losowanie dla Lewandowskiego, strzelając znowu gola Realowi być może pojawi się (wróci?) temat transferu do Madrytu, bo Robert do stylu Barcy i tak nie pasuje. Ogólnie BVB zarobi masę kasy w tym roku, już zarobili ponad 50 mln euro na LM, więc może Robert zostanie, tego bym chciał. Teraz jest ikoną klubu, który awansował do półfinału BVB, przedłuży kontrakt zostanie "Bogiem" w tym klubie, który przecież taki słaby nie jest - w przyszłym roku też zagra w LM.

Szkoda Juve, szkoda Milanu. My mieliśmy większą szansę przejść Barcę, ale autobus, który stanął w bramce w rewanżu, wrócił z powybijanymi szybami. A "wystarczyło" zagrać w rewanżu jak Bayern w Turynie. Tysiące podań na połowie przeciwnika lub w środku boiska, a jak zbliżał się kontratak - szybki faul w niegroźnym miejscu. No ale właśnie... "wystarczyło". Za rok z Balo i trochę dojrzalszym Milanem powinno być ciekawiej. Juve ma super obronę, silną pomoc (choć mózg zespołu młodszy już nie będzie) i to wystarczy na Serie A, ale nie na LM. Wbrew pozorom Juventus w LM nie ma czym się pochwalić poza wyjściem z grupy (a w zasadzie zwycięstwem z Chelsea), bo siłę Szachtaru zweryfikowała dobitnie Borussia Dortmund, o Nordsjaelland nie warto wspominać, a Celtic gra teraz w lidze bez Rangersów, odpowiadającej poziomem mniej więcej trzeciej lidze angielskiej. Bayern miał w zasadzie spacerek. W Juve nie odkryję tajemnicy, że potrzebny jest naprawdę mocny gość, który zmieni oblicze ataku.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 17:01

Kejker pisze:
Maly pisze:nie jest moją winą, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem
Potrafię, ale bełkot trudno jest rozszyfrować.
a co w tym zawiłego?
Maly pisze:
Ivory pisze:Liczę na niemiecki finał, pomimo uefowskiego handicapu własnego boiska dla Barcy i Realu.
handicupu? raczej niemcy mają handicup co pokazały chociażby ćwierćfinały LE i LM ([w nawiasie wymieniam co się w nich działo] w LM tylko barca i bvb awansowały z takim hendicupem, obie w bólach i to ostrych..., a w LE tyko basel i to po karnych...)
dlaczego pytasz o basel a nie (i) o barce co ma wspólnego z niemcami? odpowiadam: po nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ;]

i nie siej herezji odnośnie pierwszego gola dla malagi, jak już jesteś przy błędach to wspomnij o golu dla borussii gdzie nie było minimalnego spalonego tylko metrowe i to dwa w jednej akcji
pan Zambrotta pisze:też tego nie kapuję... możliwości były 3. 3 kupony po dyszcze i pewny zysk ? :think:
Kejker pisze:Pewnie było 6 opcji czyli pary + jacy będą gospodarze.
wtedy byłoby 12 opcji ale nawet przy 12 opcjach jest przecież na jednej przebitka 5.5x5.5 czyli 30.25 (nie wiem dlaczego wygrana to tylko 266.20) więc opłacało się obstawić wszystkie 12 opcji i była pewna wygrana, jedyne co przychodzi mi do głowy to albo D-Rose obstawiał przed rewanżami (być może jeszcze wcześniej) albo to jakiś sfotoszopowany kupon

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 17:21

Nie lubię ani jednej drużyny z obecnej czwórki LM... Ale jeśli miałbym wybierać kto ma zagrać w finale to niech to będzie Real i Bayern. A skoro to my odpadliśmy z bawarami to skłaniałbym się ku ich wygranej. Przynajmniej będzie, że odpadliśmy ze zwycięzcą :prochno:

Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 17:23

dlaczego pytasz o basel a nie (i) o barce co ma wspólnego z niemcami? odpowiadam: po nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ;]
Trochę się rozpisałem, ale ostatecznie chyba zrozumiałem o co ci chodziło.

To bzdura, że Niemcy mieli jakikolwiek handicup tak czy inaczej. BVB strzeliło jednego nieprawidłowego gola.

Malaga dwa.

Moment w którym piłka idzie do Joaquina. Wyjaśniać nic nie trzeba, ewidentny spalony.
Obrazek

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 17:32

Sorry, ale jeśli w decydującej akcji meczu WSZYSCY atakujący piłkarze są na spalonym, to trudno tutaj mówić o tym, że "sędzia dał po równo, bo mylił się w obie strony", nie mówiąc już o tym, że Malaga była faworyzowana.

Obrazek

Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 17:45

Ouh_yeah pisze:Sorry, ale jeśli w decydującej akcji meczu WSZYSCY atakujący piłkarze są na spalonym, to trudno tutaj mówić o tym, że "sędzia dał po równo, bo mylił się w obie strony", nie mówiąc już o tym, że Malaga była faworyzowana.
Oczywiście, że nie dał po równo. Żadna bramka Malagi nie powinna być uznana.

Zablokowany