Liga Mistrzów 2012/13
- Marcin_ACM
- Milanista
Dlaczego Lewandowski nie strzela w kadrze tak, jak w BVB? Odpowiedź w 10 sekund:
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2013, 19:30 przez Marcin_ACM, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kejker
- Juventino
Myślę, że UEFA będzie wolała aby w półfinałach zostały rozegrane dwa mecze między Realem i Barceloną oraz między Bayernem i BVB. Taki scenariusz byłby ok, ale jeśli już miałoby nie dojść do dwóch starć hiszpańskich i niemieckich to wolałbym Barcelona - BVB oraz Real - Bayern.
- Vimes
- Juventino
Obstawiam dwa mieszane półfinały w dowolnej kombinacji. Barca i Real mają więcej fanów od Bayernu i Borussii, więc UEFA będzie pewnie chciała, żeby publika podzieliła się po równo pomiędzy oba spotkania. W przypadku gdyby wylosowano Barcelonę z Realem i Bayern z Borussią to ten drugi mecz pozostałby zdecydowanie w cieniu kolejnych "Gran Derbi" i pewnie emcjonowaliby się nim głównie kibice z Niemiec.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a co jeśli do finału awansowałyby dwie niemieckie ekipy? bvb pokonało przecież już w tym sezonie real więc mieszane pary wydają się być zbyt ryzykowne w mojej opinii i uefa raczej się na nie nie zdecyduje chyba, że będzie planowała poprzez sędziów w razie co komuś dopomagać...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Marcin_ACM
- Milanista
ok, dałem tu, bo tuba - wiadomo..zakiii pisze:Jeszcze by było fajnie gdyby to działałoMarcin_ACM pisze:Dlaczego Lewandowski nie strzela w kadrze tak, jak w BVB? Odpowiedź w 10 sekund:

- juvemaroko
- Juventino
Chcialbym ogladac polfinal Bayern- barcelona.
Jednak mysle ze zobaczymy polfinal Bayern- Real.
Jednak mysle ze zobaczymy polfinal Bayern- Real.
- Myzarel
- Juventino
Chciałbym żeby Bayern trafił na Barcelonę i wyeliminował Messiego i spółkę. Finał Bayern - Real byłby całkiem całkiem.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Pan Mietek
- Juventino
PudłoOuh_yeah pisze:Real - Bayern i Barcelona - Borussia. Takie są najatrakcyjniejsze pary i zapewne takie będą.

Zgodnie z przewidywaniami, UEFA celuje w finał Barca - Real. I mam nadzieję, że się jeszcze nie doczekają

Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2013, 12:33 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Bayern - Barcelona. Starcie dwóch najładniej i najbardziej ofensywnie grających obecnie drużyn w Europie. Fajna para, w zasadzie nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek widział konfrontację tych dwóch klubów.
A co do Realu i Borussii... Pozostaje liczyć na powtórkę z rozgrywek grupowych.
A co do Realu i Borussii... Pozostaje liczyć na powtórkę z rozgrywek grupowych.
- ewerthon
- Juventino
A ten pogrom Bayernu 4 lata temu? Jednak teraz to zupełnie inna drużyna i to ona moim zdaniem jest faworytem. Finał Real - Bayern jest bardzo prawdopodobny.B@rt pisze:Bayern - Barcelona. Starcie dwóch najładniej i najbardziej ofensywnie grających obecnie drużyn w Europie. Fajna para, w zasadzie nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek widział konfrontację tych dwóch klubów.