Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- Juvengod
- Juventino
Ostatnio z allegro znikają aukcje z Tajlandzkimi podróbkami, ponieważ są niezgodne z regulaminem i tu moje pytanie czy nie wiecie jak dostać taką podróbkę z własnym napisem, ponieważ żaden sprzedawca mi nie odpisuje i chciałbym znaleźć jakieś namiary a koszulka Juve z własnym nazwiskiem na ścianie fajnie będzie się prezentować 

- Arcadio Morello
- Juventino
Jak zauważyłem to koszulki innych klubów są sprzedawane "Made in Thailand". Tylko w ofercie już nie ma Juventusu. Jest AC Milan, Inter, FC Liverpool, Real Madryt, Arsenal, Man Utd, FC Barcelona, Bayern itp. Pewnie przez sprzedaż koszulek tych klubów mają najlepszą kase z tego. Teraz koszulki Juve są głównie sprowadzane z UK.

- dav3d
- Juventino
A nie jest to spowodowane czasem wejściem w życie tej kretyńskiej ustawy antyhazardowej ?Arcadio Morello pisze:Jak zauważyłem to koszulki innych klubów są sprzedawane "Made in Thailand". Tylko w ofercie już nie ma Juventusu. Jest AC Milan, Inter, FC Liverpool, Real Madryt, Arsenal, Man Utd, FC Barcelona, Bayern itp. Pewnie przez sprzedaż koszulek tych klubów mają najlepszą kase z tego. Teraz koszulki Juve są głównie sprowadzane z UK.
Bo nie wierzę że Bayern,Arsenal czy Inter mają więcej kibiców w Polsce niż Juve... Pewnie razem wzięci dopiero by tyle mieli :C
topboxing.pl zapraszam 

- Arcadio Morello
- Juventino
Za 138,95 zł masz na Allegro od Boma Sport.waldi11 pisze:gdzie w miarę przystępnej cenie można znaleźć koszulki z nowego sezonu??
Tutaj rozmiar L: http://allegro.pl/nike-koszulka-juventu ... 05125.html
Był też M, ale szybko się sprzedał...
Tutaj link do wszystkich aukcji z rzeczami dotyczącymi Juve:
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... id=3196707
Możliwe, ale nie chce mi się wierzyć, żeby logo BetClic'u miało wpływ na sprzedaż koszulek Juve. Jeszcze kilka miesięcy temu były do sprzedania koszulki z sezonu 2010/2011 (domowe z logiem BetClic'u i wyjazdowe).dav3d pisze:A nie jest to spowodowane czasem wejściem w życie tej kretyńskiej ustawy antyhazardowej ?Arcadio Morello pisze:Jak zauważyłem to koszulki innych klubów są sprzedawane "Made in Thailand". Tylko w ofercie już nie ma Juventusu. Jest AC Milan, Inter, FC Liverpool, Real Madryt, Arsenal, Man Utd, FC Barcelona, Bayern itp. Pewnie przez sprzedaż koszulek tych klubów mają najlepszą kase z tego. Teraz koszulki Juve są głównie sprowadzane z UK.
Bo nie wierzę że Bayern,Arsenal czy Inter mają więcej kibiców w Polsce niż Juve... Pewnie razem wzięci dopiero by tyle mieli :C

- dav3d
- Juventino
Tak,tylko ta ustawa weszła w życie jakieś 2 miesiące temu.Więc by się zgadzało. Logo BetClicu nijak ma się do sprzedaży koszulek Juve. Chodzi przecież o samą koszulkę a nie durnego sponsora... No ale w tym kraju wszystko jest możliwe...
A poza tym mój trop dotyczący wpływu ustawy antyhazardowej na wysokość sprzedaży tajskich replik koszulek Juve może być mylny
A poza tym mój trop dotyczący wpływu ustawy antyhazardowej na wysokość sprzedaży tajskich replik koszulek Juve może być mylny

topboxing.pl zapraszam 

- Vimes
- Juventino
Mam pytanie do, że tak powiem, wytrawnych znawców tematu koszulkowego. W tej chwili w JuveStore jest dostępny pasiak w trzech wersjach:
1) Promo shirt
2) Replica shirt
3) Stadium shirt
W ofercie Bomasport jest chyba Replica i Stadium. Różnią się one rodzajem materiału z jakiego zostały wykonane. Natomiast wersja Promo, która jest dostępna tylko w JuveStore różni się również kształtem na dole. W związku z tym mam pytanie, czy wersja Promo to jest koszulka meczowa, czyli taka w jakiej występują piłkarze?
1) Promo shirt
2) Replica shirt
3) Stadium shirt
W ofercie Bomasport jest chyba Replica i Stadium. Różnią się one rodzajem materiału z jakiego zostały wykonane. Natomiast wersja Promo, która jest dostępna tylko w JuveStore różni się również kształtem na dole. W związku z tym mam pytanie, czy wersja Promo to jest koszulka meczowa, czyli taka w jakiej występują piłkarze?
- Arcadio Morello
- Juventino
Vimes pisze:Mam pytanie do, że tak powiem, wytrawnych znawców tematu koszulkowego. W tej chwili w JuveStore jest dostępny pasiak w trzech wersjach:
1) Promo shirt
2) Replica shirt
3) Stadium shirt
Tak. Wersja promo to koszulki w których występują piłkarze podczas meczu.

- quickdeal
- Juventino
Witam wszystkich!Juvengod pisze:Ostatnio z allegro znikają aukcje z Tajlandzkimi podróbkami, ponieważ są niezgodne z regulaminem i tu moje pytanie czy nie wiecie jak dostać taką podróbkę z własnym napisem, ponieważ żaden sprzedawca mi nie odpisuje i chciałbym znaleźć jakieś namiary a koszulka Juve z własnym nazwiskiem na ścianie fajnie będzie się prezentować
Zainteresowanych tematem, zapraszam na priv.
Nie lubie spamowac, ale zostalem z towarem. Z gory przepraszam...
- lolek199211
- Juventino
Jeżeli ktoś jest zainteresowany strojem Juventusu prosze o kontakt a załatwie. koszulka + spodenki + dowolny nadruk 150zł + przesyłka. Naprawde warto. 

Alexus Del Piero
- emsiii
- Juventino
siema wszystkim:)
mam pewien problem:)
moja dziewczyna wie ze kocham juve a w dodatku bardzo jej sie podobaja koszulki wyjazdow na ten sezon wiec suma sumarum chce mi ja kupic:)
no ale ze jestem glupi i palnolem kiedys ze chcialbym taka oryginalna koszuleczke to chce mi kupic ta za 120 lub za 79 euro a co jest oczywiste ja nie chce zeby mi kupywala taka droga koszulke:)ale niestety nie moge znalesc takich w miare porządnych i w przystepnej cenie:)
na allegro sa fajne koszulki 140zl ale tylko bialo czarne:(
czy jest mi ktos w stanie pomoc???prosze:)
9829418 to moje gadu:)
albo piszcie ni priv:)
P.S ogarniacie te koszulki pavel/alex/gwiady?
mam pewien problem:)
moja dziewczyna wie ze kocham juve a w dodatku bardzo jej sie podobaja koszulki wyjazdow na ten sezon wiec suma sumarum chce mi ja kupic:)
no ale ze jestem glupi i palnolem kiedys ze chcialbym taka oryginalna koszuleczke to chce mi kupic ta za 120 lub za 79 euro a co jest oczywiste ja nie chce zeby mi kupywala taka droga koszulke:)ale niestety nie moge znalesc takich w miare porządnych i w przystepnej cenie:)
na allegro sa fajne koszulki 140zl ale tylko bialo czarne:(
czy jest mi ktos w stanie pomoc???prosze:)
9829418 to moje gadu:)
albo piszcie ni priv:)
P.S ogarniacie te koszulki pavel/alex/gwiady?
- bazyl10
- Juventino
- Przem0
- Juventino
Wiem że gdzieś ktoś o tym wspominał ale mogło się od tego czasu pozmieniać...
Jak wygląda sprawa z damskimi pasiastymi koszulkami Juve ? Czy ktoś się na takie natknął przypadkiem, albo i nie przypadkiem ?
Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat to piszcie, bo chciałbym taką zakupić na prezent.
Jak wygląda sprawa z damskimi pasiastymi koszulkami Juve ? Czy ktoś się na takie natknął przypadkiem, albo i nie przypadkiem ?
Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat to piszcie, bo chciałbym taką zakupić na prezent.
- kaparo
- Juventino
Sprzedaje koszulkę Starej Damy z sezonu 2004/2005 Zapraszam do licytacji prawdziwy rarytas http://allegro.pl/koszulka-nike-juventu ... 21797.html