Pamiątki, gadżety itp. ;) Kupię/Sprzedam/Wymienie
- Conrad JUVE
- Juventino
Prosze Bardzo : http://sklep.legialive.pl/product_info. ... ucts_id=45Palladino pisze:
Poszukuję szalik Juve z obecnym logiem.
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- hubi88wwy
- Juventino
- Drughi
- Juventino
Poszukuję koszulki Juve, opis:
- nie była oryginalna tylko zwykła podróbka z targu
- Del Piero
- z tyłu nadrukowany autograf
Była ostatnio na allegro, ale gdzieś mi umknęła. Jakby ktoś chciał sprzedać to jestem chętny do zakupu.
- nie była oryginalna tylko zwykła podróbka z targu
- Del Piero
- z tyłu nadrukowany autograf
Była ostatnio na allegro, ale gdzieś mi umknęła. Jakby ktoś chciał sprzedać to jestem chętny do zakupu.
Brak litości, absolutne lekceważenie wszelkich wartości wskazują na człowieka, który uważa siebie za jedyne prawo, wręcz za boga.
- Kamil_on
- Juventino
Trochę przegiąłeś z ceną

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- bobekzph
- Juventino
Mam na wymiane oryginalne szaliki Chelsea Londyn i AS Romy. Jesli ktos jest zainteresowany i ma jakis szal na wymiane to niech napisze do mnie na email bobekwm@o2.pl W gre wchodzi tylko wymiana.
- Tato
- Juventino
a jak duża kolekcje posiadasz biletów? Szczerze to bym był zainteresowany ale kupnem bo na wymianke nic nie posiadam. Posiadam bilety z ligi polskiej.Łyko pisze:Kupię bądź wymienie się biletami Juventusu!!!!
Oprócz kolekcji biletów Juventusu posiadam inne piłkarskie, a takze różnego rodzaju np. PKP, PKS, wstępu itp.
A tak w ogóle są na tym forum jacys inni kolekcjonerzy biletów?
- Łyko
- Qualità Juventino
posiadam ponad 150 biletów Juventusu oraz około 50 innych piłkarskich, mam takze kilka programów meczowych, ze starszych lat.
Zajmuje sie tym niecały rok, a z kolekcji jestem dumny i chciałbym ją poszerzyc. Jeżeli ktos chce mi pomóc-zapraszam :-D
Zajmuje sie tym niecały rok, a z kolekcji jestem dumny i chciałbym ją poszerzyc. Jeżeli ktos chce mi pomóc-zapraszam :-D
- MARIA
- Juventino
WITAM MAM DO SPRZEDANIA PIŁKĘ NIKE AEROW II .PIŁKA JEST NOWA NIE UŻYWANA Z PODPISAMI PIŁKARZY ODRY WODZISŁAW.
Piłka nożna NIKE T90 AEROW II. Jest to jedna z najwyżeszej klasy piłka meczowa z serii T90. Jest ona szyta ręcznie z najwyższej jakości materiału syntetycznego, wykorzystano w niej technologię Geo Balance. Posiada linearne rowki co pozwala na równostajny lot piłki, redukuje opór i tarcie co powoduje lepszy, dokładniejszy lot. Oficjalny rozmiar 5.
WIĘCEJ INFORMACJI NP. O CENIE PROSZĘ PISAC NA jarek.oles@buziaczek.pl
Piłka nożna NIKE T90 AEROW II. Jest to jedna z najwyżeszej klasy piłka meczowa z serii T90. Jest ona szyta ręcznie z najwyższej jakości materiału syntetycznego, wykorzystano w niej technologię Geo Balance. Posiada linearne rowki co pozwala na równostajny lot piłki, redukuje opór i tarcie co powoduje lepszy, dokładniejszy lot. Oficjalny rozmiar 5.
WIĘCEJ INFORMACJI NP. O CENIE PROSZĘ PISAC NA jarek.oles@buziaczek.pl
- Fele
- Juventino
mam do sprzedania szalik z Juventusu.
Idealna rzecz dla kolekcjonerów! Polecam
http://allegro.pl/item343259716_super_s ... am_sz.html
Idealna rzecz dla kolekcjonerów! Polecam

http://allegro.pl/item343259716_super_s ... am_sz.html
- tabo89
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Odkupię 12 zeszyt z serii Przeglądu Sportowego "Kolekcja Euro 2008" Finaliści - Grupa B, cena nie ma dużego znaczenia. Poniżej zdjęcie zeszytu który mnie interesuje.

Trochę z Was chyba czyta PS liczę więc, że znajdzie się chętna osoba która poza gratyfikacją finansową, może liczyć na moją dozgonną wdzięczność 8)
Chętnych proszę o kontakt poprzez:
e-mail: juveluck@juvepoland.com
GG: 4317264

Trochę z Was chyba czyta PS liczę więc, że znajdzie się chętna osoba która poza gratyfikacją finansową, może liczyć na moją dozgonną wdzięczność 8)
Chętnych proszę o kontakt poprzez:
e-mail: juveluck@juvepoland.com
GG: 4317264

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!