Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 02:42

Ja z kolei dzis otrzymalem przesylke od Liverpool FC. Fajny plakacik na dole info o prawie kazdym z kadry + drukowane autografy. I do tego taki maly przewodnik po LFC. ok 10 stron chyba

Fajnie :)

Obrazek
Ronni

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 11:25

Ja dziś 3 paczki 1 raz w życiu :D
Od Arsenalu gazetka Inside Arsenal i kartka ze zdjeciami i pod każdym skserowany autograf kolesia i od Middlesbrough 2 takie same paczki :prochno: Jest tam list od klubu, informacje o sztabie szkoleniowym i kadra ;)
jak na 1 raz się ciesze :-D

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 21:11

Dostalem wczoraj paczki z Middlesborough ( duzy plakat druzyny , jakis informacje o zawodnikach , magnez na lodowke i jakies ulotki ) oraz dostalem z Anderlechtu ( duzy plata z autografamii )
Cos czuje ze jutro cos bedzie :D Wyslalem z dwa tygodnie temu z 300 emailow cos bedzie :D jak cos to napisze .

Obrazek
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2005, 17:33

Dzisiaj 16 stronnicowy magazyn "Inside Arsenal" wraz z kartką ze składem i autografami od Kanonierów, ręczne autografy z dedykacjami od Diego i Luisa Fabiano z Porto i duży plakat z całym składem od Anderlechtu. A to wszystko po mailach :dance:

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
raptorb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2005, 20:29

Ja jak narazie plakat od Anderlechtu i Liverpoolu. Poczekamy zobaczymy moze bedzie cos wiecej :D

Obrazek
FORZA JUVE FORZA ALEX
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 07:55

dostalem paczke z Arsenalu '' Inside Arsenal '' oraz zdjecie druzyny a z drugierj strony autografy oczywiscie drukowane . Plecam Bayer Leverkusen oryginalne autografy daja !

Obrazek
Ronni

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 15:54

Po 3 dniach dostałem paczke od Federacji Holenderskiej :prochno: Po mailu :prochno: (ahh jak ja lubie tą emotke :prochno: ) Przyslali mi:
2 naklejki, zdjęcie drużyny, odznake i fajowy proporczyk. Niestety obawiam się, że to nie było wszystko bo koperta była roztargana :cry:
Pieprzone <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z poczty :prochno:

Dżelei

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 18:14

Przed chwilą pierwsza paczka - federacja holenderska. Po mailu. Zdjęcie drużyny, drugie, bodajże trenera, malutka przypinka, dwie naklejki i zawalisty proporczyk :]

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 11:10

Ronni pisze:Po 3 dniach dostałem paczke od Federacji Holenderskiej :prochno: Po mailu :prochno: (ahh jak ja lubie tą emotke :prochno: ) Przyslali mi:
2 naklejki, zdjęcie drużyny, odznake i fajowy proporczyk. Niestety obawiam się, że to nie było wszystko bo koperta była roztargana :cry:
Pieprzone <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z poczty :prochno:
Skoro mówisz że taki fajowy ten proporczyk to musze wysłać tesh. A w jakim języku wysyłałeś bo mam tesh wzór po Holendersku i nie wiem jaki wysłałać :prochno:

A tak w ogule to dostałem wczoraj paczke z Ajaxu może nie jest dużo ale zawsze :D bo dostałem tylko zdięcie zespołu Ajaxu i fajną naklejkę :D
Lukasz.NH pisze:
kubinho 10 pisze:
Ronni pisze:A tak w ogule to dostałem wczoraj paczke z Ajaxu może nie jest dużo ale zawsze :D bo dostałem tylko zdięcie zespołu Ajaxu i fajną naklejkę :D
Dostałeś to po mailu czy liście ?? Bo ja dostałem to samo i niewiem czy po liście czy po mailu.
Nie będe pisał dwóch postów tak blisko siebie więc na pisze w tym!

W sumie to ja tesh nie wiem po czym dostałem bo wysałem list i po dwóch dniach wysyłałem maile i nie wiem po czym dostałem :D

POZDRO :prochno:
Ostatnio zmieniony 07 maja 2005, 13:20 przez kubinho 10, łącznie zmieniany 1 raz.

Grande Juve, Vinci Per Noi
kostekyo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 22:38

Wczoraj paczka od Arsenalu. Ya, którą dostają wszysyc czyi Inside Arsenal oraz zdjeciątka (bo zdjeciami ich nazwać nie można) całego zespołu na jednej kartce :)

MarioG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 22:52

dziś orzymałem przesyłkę od Middlesborough i poraz drugi od Federacji czeskiej, chyba się im coś pomyliło bo w przeciągu 5 dni przysłali mi 2 listy o takiej samej zawartości :?:

yanek juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 18:35

Ja dostalem list od arsenalu (to co wszyscy) , ManU (gazetka klubowa , karta na ktorej jest caly sklad a z drugiej strony drukowane autografy)i
od Bayeru - oryginalne autografy Krzynowka , Freiera i Kaluznego.
Dzisiaj tez troche powysylam maili.

chazz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 20:47

Ja napisałem maile do fed. Czech Arsenalu Liverpoolu Lens Austrii Wiedeń Aston Villi Borussi Dortmund Werderu Brema Beyeru Leverkusen i Herthy Berlin. Odpisali mi Arsenal i Czechy :| Liverpool napisal ze przemysli moja sprawę :angry: a do lens i Austrii wieden napisalem z prosba o oryginalny T-Shrit :dance: oczywiscie zero reakcji :) a do tych ostatnich wyslalem dosyc niedawno bo.... wczoraj :) czekam na odpowiedz od nich.

Myslovitz
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2005, 13:40

federacja francuska wyslala mi fajne foto calej reprezentacji a ztylu byly drukowane autografy niektorych pilkarzy. szkoda tylko ze nie bylo tam naszego Davida bo w sumie tylko ze względu na niego napisałam :) ale i tak sie ciesze :)

Obrazek
Obrazek
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2005, 13:57

Dzisiaj pierwsza "paczka" w "karierze":

22 eleganckie zdjęcia od federki czeskiej, z różnymi informacjami na odwrocie, na ładnym błyszczącym papierze, po mailu.

Jak na pocżątek - jestem bardzo zadowolony :)

ODPOWIEDZ