Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Ronni
- Juventino
Ja dziś 3 paczki 1 raz w życiu 
Od Arsenalu gazetka Inside Arsenal i kartka ze zdjeciami i pod każdym skserowany autograf kolesia i od Middlesbrough 2 takie same paczki
Jest tam list od klubu, informacje o sztabie szkoleniowym i kadra 
jak na 1 raz się ciesze :-D

Od Arsenalu gazetka Inside Arsenal i kartka ze zdjeciami i pod każdym skserowany autograf kolesia i od Middlesbrough 2 takie same paczki

jak na 1 raz się ciesze :-D
- Radidam
- Juventino
Dostalem wczoraj paczki z Middlesborough ( duzy plakat druzyny , jakis informacje o zawodnikach , magnez na lodowke i jakies ulotki ) oraz dostalem z Anderlechtu ( duzy plata z autografamii )
Cos czuje ze jutro cos bedzie
Wyslalem z dwa tygodnie temu z 300 emailow cos bedzie
jak cos to napisze .
Cos czuje ze jutro cos bedzie

- Coolfi
- Juventino
Dzisiaj 16 stronnicowy magazyn "Inside Arsenal" wraz z kartką ze składem i autografami od Kanonierów, ręczne autografy z dedykacjami od Diego i Luisa Fabiano z Porto i duży plakat z całym składem od Anderlechtu. A to wszystko po mailach 

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Ronni
- Juventino
Po 3 dniach dostałem paczke od Federacji Holenderskiej
Po mailu
(ahh jak ja lubie tą emotke
) Przyslali mi:
2 naklejki, zdjęcie drużyny, odznake i fajowy proporczyk. Niestety obawiam się, że to nie było wszystko bo koperta była roztargana
Pieprzone <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z poczty

2 naklejki, zdjęcie drużyny, odznake i fajowy proporczyk. Niestety obawiam się, że to nie było wszystko bo koperta była roztargana

- kubinho 10
- Juventino
Skoro mówisz że taki fajowy ten proporczyk to musze wysłać tesh. A w jakim języku wysyłałeś bo mam tesh wzór po Holendersku i nie wiem jaki wysłałaćRonni pisze:Po 3 dniach dostałem paczke od Federacji HolenderskiejPo mailu
(ahh jak ja lubie tą emotke
) Przyslali mi:
2 naklejki, zdjęcie drużyny, odznake i fajowy proporczyk. Niestety obawiam się, że to nie było wszystko bo koperta była roztargana![]()

A tak w ogule to dostałem wczoraj paczke z Ajaxu może nie jest dużo ale zawsze

Lukasz.NH pisze:Nie będe pisał dwóch postów tak blisko siebie więc na pisze w tym!kubinho 10 pisze:Dostałeś to po mailu czy liście ?? Bo ja dostałem to samo i niewiem czy po liście czy po mailu.Ronni pisze:A tak w ogule to dostałem wczoraj paczke z Ajaxu może nie jest dużo ale zawszebo dostałem tylko zdięcie zespołu Ajaxu i fajną naklejkę
W sumie to ja tesh nie wiem po czym dostałem bo wysałem list i po dwóch dniach wysyłałem maile i nie wiem po czym dostałem
POZDRO
Ostatnio zmieniony 07 maja 2005, 13:20 przez kubinho 10, łącznie zmieniany 1 raz.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- yanek juve
- Juventino
Ja dostalem list od arsenalu (to co wszyscy) , ManU (gazetka klubowa , karta na ktorej jest caly sklad a z drugiej strony drukowane autografy)i
od Bayeru - oryginalne autografy Krzynowka , Freiera i Kaluznego.
Dzisiaj tez troche powysylam maili.
od Bayeru - oryginalne autografy Krzynowka , Freiera i Kaluznego.
Dzisiaj tez troche powysylam maili.
- chazz
- Juventino
Ja napisałem maile do fed. Czech Arsenalu Liverpoolu Lens Austrii Wiedeń Aston Villi Borussi Dortmund Werderu Brema Beyeru Leverkusen i Herthy Berlin. Odpisali mi Arsenal i Czechy
Liverpool napisal ze przemysli moja sprawę
a do lens i Austrii wieden napisalem z prosba o oryginalny T-Shrit
oczywiscie zero reakcji
a do tych ostatnich wyslalem dosyc niedawno bo.... wczoraj
czekam na odpowiedz od nich.

Myslovitz
- Dagmara
- Juventino