Liga Mistrzów 2016/17
- Vimes
- Juventino
- panlider
- Juventino
Najlepsze jest to, że Ronaldo i tak dostanie Złotą Piłkę, bo ciężko sobie wyobrazić innego kandydata po tym, jak Real wygrał LM, a Portugalia Euro, chociaż w obu tych triumfach udział CR7 nie był znaczny,
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Agneli powiedział, że mecze będą rozgrywane o dwóch porach bo Amerykańce jeszcze pracują a Chinole jeszcze śpią... czy ktoś coś słyszał więcej w tej kwestii?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Makiavel
- Juventino
Strzelił "jedynie" 16 bramek w tym 3 z 3 w ćwierćfinale, dając awans Realowi do półfinału w LM. Istnieją jakieś granice kompromitacji czy jesteście tu w stanie napisać wszystko?panlider pisze:Najlepsze jest to, że Ronaldo i tak dostanie Złotą Piłkę, bo ciężko sobie wyobrazić innego kandydata po tym, jak Real wygrał LM, a Portugalia Euro, chociaż w obu tych triumfach udział CR7 nie był znaczny,
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
11 z tych bramek nastrzelał w grupie LM, 7 razy gigantom z Malmo, 4 Szachtarowi. Zaiste, miało to ogromne znaczenie na końcowy rezultat.Makiavel pisze:Strzelił "jedynie" 16 bramek
Czytając Twoje wypowiedzi nie, nie istnieje żadna granica kompromitacji. Rozjeżdżasz każdą.Makiavel pisze:Istnieją jakieś granice kompromitacji czy jesteście tu w stanie napisać wszystko?
- nookie
- Juventino
Gdzieś wyczytałem, że mecze byłyby o 20 i 22, ale to raczej niewiele da, bo azjaci będą spać tym bardziej.Ppowinny więc być grane wcześniej czyli być może o 19.00 i 20.45 lub 21.00Maly pisze:Agneli powiedział, że mecze będą rozgrywane o dwóch porach bo Amerykańce jeszcze pracują a Chinole jeszcze śpią... czy ktoś coś słyszał więcej w tej kwestii?
Tak naprawdę to kij go wie.
Na pewno jednak zmiana będzie. Przecież tegoroczne El Classico będzie rozgrywane o 16.00
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Maly
- Juventino
nie no 22 u nas to chyba ok 7 rano w Chinach, nie wiem od której oni pracują ale to już jest pora oglądalności wg mnie, na pewno mają jakieś statystyki choćby z ME i będą na ich podstawie wyciągać jakieś wnioski ale jeśli rzeczywiście byłaby to godz. 16 to dla Anglii ze względu na przesunięcie czasu to byłaby tragedia
ja już tylko czekam kiedy LM będzie grana w całości w weekend a nie tylko finał i wtedy już 4 mecze o różnej porze... :roll:
ja już tylko czekam kiedy LM będzie grana w całości w weekend a nie tylko finał i wtedy już 4 mecze o różnej porze... :roll:
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- joy
- Katalończyk
Pory meczów to jeszcze pół biedy. Ale w Hiszpanii pojawiały się już głosy decydentów, że rozważane jest rozgrywanie np. Superpucharu w Azji lub USA. Zresztą tak jak nookie wspomniał el clasico o 16, to jeszcze nie dawno nie do pomyślenia. Wszystko po to żeby nie tracić dystansu do tak świetnie skonstruowanego marketingowo produktu jaką jest PL.
- Maly
- Juventino
we Włoszech norma od lat...joy pisze:Ale w Hiszpanii pojawiały się już głosy decydentów, że rozważane jest rozgrywanie np. Superpucharu w Azji lub USA.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- CzeczenCZN
- Juventino
Borussia i Legia pobiły 13 letni rekord Ligi Mistrzów w dziedzinie najwyższego wyniku. Ich spotkanie zakończyło się rezultatem 8-4. Wcześniejszy rekord należy do meczu AS Monaco - Deportivo La Coruna 8-3 z 2003 roku.
- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Strzelamy Borussi 4 gole i c*** że tracimy 8
Magiera chciał szoł, to miał szoł. Super meczyk do oglądania, akcja za akcje. Jeżeli ten mecz nie zabije Cierzniaka, to za kilka lat Real idzie po niego.
Ze Sportingiem po awans!

- Wojtek
- Juventino
City i PSG prawdopodobnie tak, ale Bayern i Real zagrają jeszcze w ostatniej kolejce o awans z 1 miejsca. Real z BVB u siebie, wg mnie wygra i zajmie 1 miejsce, Bayern będzie musiał wygrać z Atletico 2:0 (też u siebie), tu może być problem, ale wynik całkiem możliwy.