Gonzalo Higuain

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 14:19

Olek1987 pisze:A ktoś tak napisał ?? :facepalm2:
tak, odnosisz się do mojego komentarza to zadaj sobie trud i przeczytaj co komentuje, a jeśli masz problem z czytaniem ze zrozumieniem zaprzestań odnosić się do czyiś słów - napisz po prostu co myślisz i na tym się zatrzymaj
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 14:20 przez Maly, łącznie zmieniany 2 razy.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 14:19

Olek1987 pisze: Napisałem tylko, że pierwsze 2-3 kolejki w podstawie zagra zapewne Mario, bo Igła ma lekkie zaległości. Tyle.
Tak z 10-12 kg :D

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 14:24

Maly pisze:
Olek1987 pisze:A ktoś tak napisał ?? :facepalm2:
tak, odnosisz się do mojego komentarza to zadaj sobie trud i przeczytaj co komentuje, a jeśli masz problem z czytaniem ze zrozumieniem zaprzestań odnosić się do czyiś słów - napisz po prostu co myślisz i na tym się zatrzymaj
Nie rób z siebie idioty, wyraznie napisales ze Mandzukic gra żeby mozna go bylo sprzedac za przynajmniej 10 mln i ze jest nam zbedny jako rezerwowy.

Czyli co ? mamy sprzedaz Mandzukica za 10 tylko po to zeby kupic jakiegos młokosa za 20 albo sciągnąc Osvaldo ?

:angry:

Przykładowo: odpukac Hiquain łapie kontuzje (miesiąc) a przed nami mecze 1/8 finału LM, kim gramy ? Dybala - Pjaca ? :facepalm2:

Zero szacunku dla Pogby
Meraviglioso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 14:52

Mandzukic w ostatnich latach obnizyl loty i nalezy sie go jak najszybciej pozbyc. A co do alternatywy. Trzeba bylo nie kupowac Higuaina za 90 mln to by starczylo na dwoch klasowych napastnikow. Tyle.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 14:54

Meraviglioso pisze:Mandzukic w ostatnich latach obnizyl loty i nalezy sie go jak najszybciej pozbyc. A co do alternatywy. Trzeba bylo nie kupowac Higuaina za 90 mln to by starczylo na dwoch klasowych napastnikow. Tyle.
Rozumiem, że masz doświadczenie jako dyrektor sportowy więc mógłbyś przytoczyć jakieś przykłady tych dostępnych klasowych napastników?

albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 15:11

Wrócił Evra i sobie biega... razem z Igłą :D

Ciekawe czy sam z siebie czy dostał dyspozycje od Maxa, żeby gubił brzuch...

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 15:12

nie wiem jak u ciebie w głowie wygląda tamten post ale na forum wygląda tak:
Olek1987 pisze:
Maly pisze:
kdzr pisze:Mandzu to wartościowy zawodnik i wcale nie jest skreślony w walce o skład.
w takim razie zapomnijmy o LM a transfer Pipity jest bezcelowy
Ty masz okres ? Menopauzę ? Czy o co chodzi ? bo od jakiegoś czasu piszesz takie farmazony, że szkoda czytać :facepalm2:
Olek1987 pisze:Czyli co ? mamy sprzedaz Mandzukica za 10 tylko po to zeby kupic jakiegos młokosa za 20 albo sciągnąc Osvaldo ?
Wydaje mi się, że już kupiliśmy młokosa i to za więcej niż 20
Olek1987 pisze:Przykładowo: odpukac Hiquain łapie kontuzje (miesiąc) a przed nami mecze 1/8 finału LM, kim gramy ? Dybala - Pjaca ? :facepalm2:
myślę, że Real się nie zastanawia co będzie jak Ronaldo złapie na miesiąc kontuzję ani tęż nie robi tego Barcelona w kontekście Messiego, Suareza czy Neymara - co więcej, powiem ci taką historię, że Dybala i Mandzukic byli połamani na arcyważny rewanż w 1/4LM i o mało co a ten rewanż byśmy wygrali

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 15:23

A może tak wyglądał ten post do którego się odniosłem na początku:
Maly pisze:Mandzukic gra żeby podbijać cenę, jakby został odstawiony od składu to 10 byśmy za niego nie wzięli a tak pokazujemy jaki to on dobry i dla nas ważny

jak ktoś nie wierzy niech sobie wspomni Comana czy Diego

jako rezerwowy jest nam całkowicie zbędny bo niby co? wejdzie na utrzymanie wyniku z Bayernem? :rotfl:
:roll:

Odszedł Morata to kupiliśmy Pjace, przy czym to zawodnik, który może zagrać także w pomocy, daje wieksze mozliwosci.

Według Ciebie najlepiej mieć klasowych "11" zawodników, a kto na ławce to już bez znaczenia, gratuluję. :facepalm:

o mało co ? ale jednak nie wygraliśmy, mogło być też tak, że to wlasnie brak napastnikow nie pozwolil nam dobic Bayernu na 3:0, albo strzelic w dogrywce....

Zero szacunku dla Pogby
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 20:24

Maly jak zwykle snuje swoje "opowieści dziwnej treści".
Rozumiem, że info o sprzedaży Mandzukicia masz bezpośrednio od Marotty? Jeżeli w ogóle sprzedamy jakiegoś napastnika, co moim zdaniem nie jest już takie pewne, bo Max widzi Pjacę raczej na pozycji 3/4, to na pewno nie będzie to Mandzu.
Po drugie twierdzenie, że napastnik za 90 mln nie potrzebuje odpoczynku i może grać ponad 50 meczów w sezonie jest tak absurdalne, że nie wiem, czy się śmiać czy płakać. Zapomniałeś, ile mieliśmy kontuzji w poprzednim sezonie? :facepalm:
Mecze na szczycie często wygrywa się właśnie ławką, żeby daleko nie szukać, to wspomniany przez Ciebie mecz z Bayernem idealnie to obrazuje.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 20:38

Olek1987 pisze:A może tak wyglądał ten post do którego się odniosłem na początku
nie czytam w twoich myślach a jak widać cytujesz jedno a odnosisz się do drugiego ;]

@panlider: przypomnij sobie ile odpoczywał Tevez zarówno za Conte jak i Allegriego, ile odpoczywał Pogba... jeśli nasz zarząd wydaje 90mln czyli niemal całą kasę z Pogby na zawodnika do rotacji to ten transfer wygląda gorzej niż wyglądał na początku

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 21:01

Maly pisze:@panlider: przypomnij sobie ile odpoczywał Tevez zarówno za Conte jak i Allegriego, ile odpoczywał Pogba... jeśli nasz zarząd wydaje 90mln czyli niemal całą kasę z Pogby na zawodnika do rotacji to ten transfer wygląda gorzej niż wyglądał na początku
Ok, jeden i drugi grali bardzo dużo. Pogba zapewne głównie przez kontuzje pozostałych pomocników, a Tevez przez brak wartościowego zmiennika właśnie.
Jasne jest, że Higuain został kupiony do pierwszego składu, nie zmienia to faktu, że warto mieć na ławce wartościowego zmiennika w postaci Mandzukicia, żeby dać Igle odpocząć przed ważnym meczem w LM. Uważam, że sprzedaż Chorwata byłaby głupotą, dużo lepiej spieniężyć Zazę, który nadaje się wyłącznie do roli jokera, bo jego gra w podstawowym składzie to około 70-minutowa nerwówka czy dogra mecz do końca.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 21:08

Słabo wyglada Igła z ta nadwaga...w szoku jestem ze na wakacjach mozna sie tak zapuścić...za taka kasę takie coś nie powinno mieć miejsca

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
CM Punk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 22:41

Jak można w ciągu 2 miesięcy się tak roztyć jak to zrobił "igłajn" to ja nie mam pojęcia :shock: Ja rozumiem, że urlop itd ale no są jakieś granice, szczególnie że to profesjonalista za którego daliśmy 90 baniek... :roll:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 22:48

Ja się osobście do tematu nie odnoszę, bo nie jestem wtajemniczony, ale wczoraj podobno fala hejtu we włoskich mediach poszła. Co gorsza dziś nie popuscili mu nawet w ,,Ekstraklasie po godzinach'' i kategorii ,,złowione w sieci''. Słaba reklama na Polskę.

Obrazek
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 22:57

Dragon pisze:Ja się osobście do tematu nie odnoszę, bo nie jestem wtajemniczony, ale wczoraj podobno fala hejtu we włoskich mediach poszła. Co gorsza dziś nie popuscili mu nawet w ,,Ekstraklasie po godzinach'' i kategorii ,,złowione w sieci''. Słaba reklama na Polskę.
No właśnie na Polskę. Pamiętajmy kto obecnie jest piłkarskim guru w naszym kraju. Lewandowski. Wiadomo lepszy od Higuaina, młodszy, droższy, taki umięśniony, spożywa kiełki, ideał sportowca, nie co to ten przepłacony Argentyńczyk ;) Dużo się dzieje w okół Juve, widać to na forum, a co dopiero w mediach i prasie.

PS: Wiadomo, że to zrzuci, to nie przeszło by w Neapolu, nie mówiąc o Turynie.

ODPOWIEDZ