LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Naprawdę zazdroszczę Wam tych dobrych przeczuć. Mi spokoju nie daje fakt, że .... z Barceloną graliśmy ostatnio 12 lat temu. Nie mieliśmy okazji na nich trafić (np: Milan miał ich 3 razy z rzędu). Nie wiem ile nam do nich brakuje, czy w ogóle brakuje? Ciężko ocenić. Mieliśmy Chelsea, Bayern, Real z tych gigantów i jakiś pogląd. Dlatego też nie obawiałem się tak Realu w 1/2, bo w poprzednim sezonie daliśmy z nimi radę.

12 lat czekania. Tyle upokorzeń, które musieliśmy przyjąć na klatę. W końcu wracamy na nasze miejsce i.... kumpel się jutro chajta, meczu nie oglądnę
Mimo to, już ledwo żyję z nerwów.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Przez ostatnie kilka dni denerwowałem się problemami wyjazdu, jak to wyjdzie, czy w ogóle dojadę, czy oglądnę, jakie koszty będą.
W chwili luzu zacząłem czytać co piszą o meczu różni ludzie w sieci. No i teraz denerwuję się meczem, bo wszyscy wskazują, że Juve jest słabsze :evil: Muszę sobie ochłonąć, bo w takim stanie, nie będę mógł jutro funkcjonować. Mam nadzieję, że piłkarze się nie spalą tak jak ja.
W chwili luzu zacząłem czytać co piszą o meczu różni ludzie w sieci. No i teraz denerwuję się meczem, bo wszyscy wskazują, że Juve jest słabsze :evil: Muszę sobie ochłonąć, bo w takim stanie, nie będę mógł jutro funkcjonować. Mam nadzieję, że piłkarze się nie spalą tak jak ja.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
No tym razem złotej piłki Cannavaro mu nie odbierzeMehehehe pisze:Mnie zastanawia to, czy czasem w finałowej trójce plebiscytu do Złotej Piłki nie zobaczymy Gigi'egoTrofeum drużynowe i potem trofeum indywidualne - należą mu się jak psu buda. To byłoby też wspaniałe zwieńczenie kariery.

Swoją drogą - bardzo duża ilość osób ma sny dotyczące jutrzejszego meczu i znaczna większość z nich podaje ten sam wynik - 2:1 dla Juve.
PS. Koleżanka założyła się ze szwagrem o 0.7l Finlandii, że Juve wygra choć sama niewiele się interesuje. Także ten, bardzo chcę z nią wypić te 0.7l

- pumex
- Juventino
Pamiętaj Dragon, że to był Milan tego samego trenera, który obecnie zasiada na ławce Juve, więc teoretycznie drużyna ma skąd czerpać doświadczenie związane z potyczkami z BarcąDragon pisze:Nie mieliśmy okazji na nich trafić (np: Milan miał ich 3 razy z rzędu)

- Shadow Marshall
- Juventino
Mi właśnie siadły wszystkie mecze 1/2 LM dlatego teraz też stawiam.zbysioJuve pisze:Nie wchodzą mi ostatnio jakoś te typy, ale ten typ chodzi mi po głowie już od kilku dniShadow Marshall pisze:Macie jakieś przeczucia?
Ja stawiam na 2:1 dla Juve.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Potwierdzam ten typ, dzisiaj sniło mi się 2-1 dla Juve po golach Pirlo i Bonucciego oraz Messiego dla BarcyShadow Marshall pisze:Mi właśnie siadły wszystkie mecze 1/2 LM dlatego teraz też stawiam.zbysioJuve pisze:Nie wchodzą mi ostatnio jakoś te typy, ale ten typ chodzi mi po głowie już od kilku dniShadow Marshall pisze:Macie jakieś przeczucia?
Ja stawiam na 2:1 dla Juve.
A więc jednak. Pękam. Trzymałem się dobrze, pracowałem, chodziłem na uczelnię, jadłem, spałem. Dzisiaj zaczęło się. Zimne dłonie na samą myśl, przyspieszone tętno i motyle w brzuchu. Jak 16 letni gnojek przed telewizorem. Kocham ten stan, mój wielki Juventusie, daj nam tą niezapomnianą radość!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja tego nienawidzę. Wolę do meczu podchodzić na spokojnie.mateelv pisze: A więc jednak. Pękam. Trzymałem się dobrze, pracowałem, chodziłem na uczelnię, jadłem, spałem. Dzisiaj zaczęło się. Zimne dłonie na samą myśl, przyspieszone tętno i motyle w brzuchu.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Cabrini_idol
- Juventino
Powtorze jeszcze raz . 3:1 dla Juve.
Do zobaczenia jutro w Berlinie, Ci ktorzy sie wybieraja.
FinoAllaFine.
Do zobaczenia jutro w Berlinie, Ci ktorzy sie wybieraja.
FinoAllaFine.

- Giovani
- Juventino
Od miesiąca nie mogłem sobie darować, że mam 6 czerwca wesele i nie będę mógł obejrzeć meczu. Wczoraj, dzwoni do mnie moja partnerka i przypomina, że "wesele jest JUTRO, nie zapomnij". Przeczytałem tę wiadomość i mało co nie zmoczyłem pościeli, bo byłem już w łóżku. To nie może być przypadek, to przeznaczenie, obejrze mecz ukochanej drużyny!
Będzie 3:2 dla Juve i masa emocji. Bramki Teveza, Pirlo i zwycięska Marchisio. FORZA JUVENTUS !!!
Będzie 3:2 dla Juve i masa emocji. Bramki Teveza, Pirlo i zwycięska Marchisio. FORZA JUVENTUS !!!
- Argonessar
- Juventino
Nerwy rosną, im bliżej meczu tym większe. Ale ja wierzę w naszych i w to, że nawet bez Chielliniego możemy sobie poradzić.
Szacun dla Barcy za uznanie naszych 33 tytułów mistrzowskich.

Szacun dla Barcy za uznanie naszych 33 tytułów mistrzowskich.

- Robaku
- Juventino
e tam pomyśl, jakbyś na Weselu zamontował telebim i przez 90 minut oglądał mecz z goścmi. Przeciez emocje byłby niesamowite.Giovani pisze:Od miesiąca nie mogłem sobie darować, że mam 6 czerwca wesele i nie będę mógł obejrzeć meczu. Wczoraj, dzwoni do mnie moja partnerka i przypomina, że "wesele jest JUTRO, nie zapomnij". Przeczytałem tę wiadomość i mało co nie zmoczyłem pościeli, bo byłem już w łóżku. To nie może być przypadek, to przeznaczenie, obejrze mecz ukochanej drużyny!
Proszę Państwa, kapela bedzie grała, zapraszam do tańca, a kto chce z panem młodym obejrzeć mecz to jest taka mozliwosc w II sali.
No hit

- wloski
- Juventino
Ja bym tak zrobił, szczególnie, że moja rodzina i rodzina dziewczyny wiedzą komu kibicuje i jak długo hehehe, ale by były jaja, zamiast tortu wjeżdża 50 calowy telewizor na sale O,oRobaku pisze:e tam pomyśl, jakbyś na Weselu zamontował telebim i przez 90 minut oglądał mecz z goścmi. Przeciez emocje byłby niesamowite.Giovani pisze:Od miesiąca nie mogłem sobie darować, że mam 6 czerwca wesele i nie będę mógł obejrzeć meczu. Wczoraj, dzwoni do mnie moja partnerka i przypomina, że "wesele jest JUTRO, nie zapomnij". Przeczytałem tę wiadomość i mało co nie zmoczyłem pościeli, bo byłem już w łóżku. To nie może być przypadek, to przeznaczenie, obejrze mecz ukochanej drużyny!
Proszę Państwa, kapela bedzie grała, zapraszam do tańca, a kto chce z panem młodym obejrzeć mecz to jest taka mozliwosc w II sali.
No hit
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ostatni post przed wyjazdem... Liczę na chłopaków, niech wbrew wszelkim przeciwnościom zdobędą ten puchar. Dla nas. Dla Buffona, Chielliniego i kończącego u nas Pirlo.
Po zwycięstwo.
Po zwycięstwo.

- KeRmit19
- Juventino
Tyle postow w temacie meczowym przed jego rozpoczeciem jeszcze nie pamieta. Mnie z kolei snilo sie 1-1 i 5-4 w karnych dla Barcelony. Ciezko sie skupic na czyms innym. Jesli dadza z siebie wszystko niezaleznie od wyniku czapki z głów. Licze jednak jak kazdy z nas ze w potrojna korona stanie sie faktem. A wtedy kto wie, pierwszy bramkarz ze złotą piłką?